2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem az igazi? egyenesen sh!t !!!!!!!CFirpo3 írta:Milyen barátod van neked?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()
Nyertünk? Nekem azt mondta barátom 2-1-re kikaptunk. De ennek nagyon örülök!!!
De sajna megint csak az utolsó percekben térnek észhez..![]()
Nagyon mázlis volt a meccs, de a lényeg, hogy nyertünk és így nőtt az esély arra, hogy elsőként jutunk tovább. Remélem, hogy legalább az egyik csoport meccsünket közvetítik majd élőben, mert neten nézni nem az igazi...
Milyen barátod van neked?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()
De sajna megint csak az utolsó percekben térnek észhez..
Meg milyen bari az olyan,aki így átkurint a palánkonlionelmessi19 írta:Ha szabad kérdenem, miért a barátod informál a Barca meccsek eredményéről?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()
Ha szabad kérdenem, miért a barátod informál a Barca meccsek eredményéről?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()
Nézd. Én is néztem a meccset, és szerintem úgy játszottunk, ahogy a mai futballban egy idegenbeli csapatnak kell. A meccs első 100%-os gólhelyzetét mindjárt az elején Titi hagyta ki Eto'o fantasztikus labdája után... csakhát megint itt van az ugye, hogy kaptunk egy óvodás, óvodás, óvodás gólt! Ezt nem hiszem ,hogy ne lehetne kiküszöbölni, hogy ne kapjunk ilyet minden egyes meccsünkön! (lsd Espanol, Racing, Numancia...) Ezzel a védelemmel sehová sem fogunk eljutni. De összességében én azt mondom a csapat jól mozgott. Ami pedig különbség a tavalyhoz képest, hogy ezek most nem adják fel, a végsőkig tudnak küzdeni (is).pancho_sanza írta:Nézzetek valami streamet. Tegnap arab kommentárral néztem a Barca meccsét. Nem volt jó a Barcelona.
Csak olyan dolgokat irtál amiket én is igy látok...A hétvégén kapott gólról csak valdes tehet mert odaütötte az ellenfél elé a labdát, ennyi erövel szögire is kitolhatta volnaMosquito írta:Az espanyol elleni sem volt kapitális hiba Gerardtól, nemhogy ez a mostani.gekkodan írta:Piqué az Espanyol után ismét kapitális hibával igazolta, hogy Cáceres kell, hogy a helyén játsszon. Ideje lenne felállítani egy állandóbb védelmet, Sylvinhonak lehetőséget kell adni, Cáceres/Puyol/Rafa legyen a tengely, Piqué nem hozza azt, amit ez a 3 ember tud.
A hétvégén rosszul ért bele egy labdába -megesik- és a szitu teljesen kivédhető lett volna, ha mögötte VV és Puyi -illetve a bíró- nem hozzák össze.
A mostani mérkőzésen félpályánál felugrott fejelni ami valóban nem sikerült túl jól, de mögötte 2 védőnk volt 1 támadóra mégis a csatár lőtt gólt Puyol és Marquez szorításában.
Nem értem miért pont Piquet baxtatjátok amikor egy fokkal se hibázik többet a társainál. Egyébként meg rengeteg labdát összeszed hátul és néha elég jó hosszú labdái vannak előre, nem mellesleg pontrúgásoknál is veszélyes. Meg azért csak új neki ez a csapat.
Nézzétek meg a 3x milliós Alvest! Minden meccsen hülyére alázzák, védőmunkája 0 a támadásokhoz annyit se tesz hozzá, mint Gudi ha 10 percre beáll.A gólba tartó távoli lövések hiánya pedig, már egy öröklődő betegség a csapatnál.
http://rojadirecta.com/foros/viewforum.php?f=1PetI írta:Tudnak valaki egy linket adni a teljes Sahtar-Barçáról? (Majd ha lesz természetesen)
Köszi
Az espanyol elleni sem volt kapitális hiba Gerardtól, nemhogy ez a mostani.gekkodan írta:Piqué az Espanyol után ismét kapitális hibával igazolta, hogy Cáceres kell, hogy a helyén játsszon. Ideje lenne felállítani egy állandóbb védelmet, Sylvinhonak lehetőséget kell adni, Cáceres/Puyol/Rafa legyen a tengely, Piqué nem hozza azt, amit ez a 3 ember tud.
megérdemelték szerintem is, barca jobb volt !Livia Drusilla írta:Az ukrán brazilok...lionelmessi19 írta: Megszívták az ukránok, meg is érdemelték.
[/i]