Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem sajnos. De valljuk be, sok meccs érdekesebb lehet egy semleges néző számára.Puyol05 írta:hello ifjak. lenne egy kérdésem: nem tudjátok, h a mia Barca BL meccset közvetíti e vmelyik csatorna? estleg a TV6 vagy valamelyik?
mert a tobbiek jobbak, jo o cserebe is bovenLéfe írta:Mem igazán értem, hogy Boján most sem kap lehetóséget.
A Juve - Real kedden lesz!Fernando írta:Bajnokok Ligája menetrent a TV-ben.
Szerda:
20.10, M1: Juventus vs. Real Madrid ÉLŐ
Ergész jó meccseket adnak, sajnos a Barca meccsét nem, de aki nem tudja neten nézni, azsem fog unatkozni úgyérzem.
A mai NS-ban benne volt, hogy Pep és Bojan is azt nyilatkozta, hogy az ukrán védő felszabadított.Tehát nem azért rúgta ki, mert a csapattársa a földön feküdt(nem is láthatta!).mrmonster írta:Nem értem mit happog Lucescu, hogy ki kellett volna rúgni a labdát az első gólunk előtt. Egyrészt már felkelt az ukrán, mikor elindítottuk a támadást, az más kérdés, hogy nem figyeltek oda a többiek, azt hitték megint pihenhetnek megint, mint előtte hússzor, amikor sérülést színleltek, főleg Brandao csapattársuk. És pont ez a másik előzmény, mármint hogy előtte mindig a földön feküdtek sima ütközések után az ukránok, így teljesen jogos, hogy nem rúghatjuk ki mindig a labdát, mert akkor nincs játék...
Azért mert fáradt voltam és lefeküdtem aludni. Ő meg otthon van a fociba és tőle szoktam megkérdezni mikor nem tudok 1 eredményt. Az is lehet hogy félreértettem. 2-1-őt mondott de azt nem hogy melyik csapatnak.lionelmessi19 írta:Ha szabad kérdenem, miért a barátod informál a Barca meccsek eredményéről?
Az egyik legjobb haverommiihii írta: Meg milyen bari az olyan,aki így átkurint a palánkon![]()
![]()
![]()
8 mbit, igazából nem is kell ilyen gyors net, csak épp rá kell találni mindig a nyerő streamre, ami nem akad (bajnokinál egyszerűbb mint a bl-ben, azt nem nézik annyian)soadroli írta: És olyan jó a neted h [auto_cenzúra]án tudod nézni??
szajko írta:Eddig mind2 meccs volt a TV-be csak felvételről ment 2 órával később...
Eddig mind2 meccs volt a TV-be csak felvételről ment 2 órával később...CFirpo3 írta:Emiatt az egy dolog miatt lett volna jó, hogyha nehéz ellenfeleket kapunk. Minden meccset látnánk a TV-ben.
csak akko lehet h nem 6 pontunk lenneCFirpo3 írta:Emiatt az egy dolog miatt lett volna jó, hogyha nehéz ellenfeleket kapunk. Minden meccset látnánk a TV-ben.
És olyan jó a neted h [auto_cenzúra] tudod nézni??senzu írta:aki hozzászokott a tv-hez, annak tényleg shitsoadroli írta: nem az igazi? egyenesen sh!t !!!!!!!
nálunk itt az albérletben 3 éve egy db tv nincs, de abszolút nem is hiányzik
nem az igazi? egyenesen sh!t !!!!!!!CFirpo3 írta:Milyen barátod van neked?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()
Nyertünk? Nekem azt mondta barátom 2-1-re kikaptunk. De ennek nagyon örülök!!!
De sajna megint csak az utolsó percekben térnek észhez..![]()
Nagyon mázlis volt a meccs, de a lényeg, hogy nyertünk és így nőtt az esély arra, hogy elsőként jutunk tovább. Remélem, hogy legalább az egyik csoport meccsünket közvetítik majd élőben, mert neten nézni nem az igazi...
Milyen barátod van neked?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()
De sajna megint csak az utolsó percekben térnek észhez..
Meg milyen bari az olyan,aki így átkurint a palánkonlionelmessi19 írta:Ha szabad kérdenem, miért a barátod informál a Barca meccsek eredményéről?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()
Ha szabad kérdenem, miért a barátod informál a Barca meccsek eredményéről?MessiFan írta:Hogy MIVAN?![]()