Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
MichaaBee írta:szép is volna 100 százalékos mérleggel BL-t nyerni.ilyen se lesz soha
de legalább a csoportkört behúzhatnánk 18 ponttal.
La Pulga írta:Tessék:bali 15 írta:Még a csoportkörök felénél járunk vagy már vége is van? Most jönnek a visszavágók idegenben vagy itthon nem?
November 4. 20:45 FC Barcelona - FC Basel
November 26. 20:45 Sporting Lissabon - FC Barcelona
December 9. 20:45 FC Barcelona - Shaktar Donyeck
Tessék:bali 15 írta:Még a csoportkörök felénél járunk vagy már vége is van? Most jönnek a visszavágók idegenben vagy itthon nem?
Ez így van.bali 15 írta:Még a csoportkörök felénél járunk vagy már vége is van? Most jönnek a visszavágók idegenben vagy itthon nem?
nem mert akkor fogják sorsolni h mejik csoport másodikjával játszunkdavi10 írta:Ha csoport elsők leszünk(ami nem kérdés) lehet már tudni, h ki ellen játszunk nyolcaddöntőt?
Nagyon köszönöm!barca99 írta:Péntek délután 4 - SportKlub, szombat délelőtt 11, szintén SK.
Ez így is van rendjén.menczel írta:MOst néztem statisztikákat.
Messi 3 góllal a 2. helyen xavi 2 vel a 3. helyen áll berbatov mögött.
Assistban Xavi 3 mal az 1. messi 2vel a 2. helyen áll
Barcelona 3 meccs, 10 gól 3.33 gólátlag arsenallal holt versenyben
24 kapura lövés 8.0 átlag 2. hely lyonnal. (villareal az elsö)
labdatartás 62% ---> evidens hogy elsők vagyunk(2. a margit)
elszenvedett szabálytalanság: 58 19,33/meccs 3. hely bayern juve mögött
gólarány- 10-2 +8 1. hely (arsenal 10-3, mu 6-0)
vazz csak a legfontosabbat felejtettem el. az EGYETLEN 100% OS CSAPAT---> BARCELONA
McLovin írta:Pár vécét be kell még szerelni a Camp Nou-ba, hogyha az ellenfelekre a meccs előtt rájön a szarpora, ne piszkítsák össze a gatyájukat!!!Etooka írta:Ez gálameccs volt,pazar!Tényleg,mindenki jól játszott!Ennek a Baselnek esélye sem volt!Ahogyan játszottak a fiúk,egy más dimenzió!De ebben az a szép,hogy ezt nem csak a Basel,hanem az Atletico Madrid ellen is meg tudják csinálniEszméletlen,alig lehetett követni az akciókat!
Feltennék egy költői kérdést:Mi lesz majd,ha az újak még jobban beilleszkednek?!![]()
Ja, meg úgy megnéznék már egy remegő kezű-lábú real madridot, valenciát, villarealt!!!![]()
A meccs nagyon jó lehetett, örülök, hogy nyertünk! Várom az ismétlést a
tévében!!Apropó ismétlés! Tudja vki, hogy mikor és hánytól fogják
ismételni a meccset? Előre is nagyon kösz!
Pár vécét be kell még szerelni a Camp Nou-ba, hogyha az ellenfelekre a meccs előtt rájön a szarpora, ne piszkítsák össze a gatyájukat!!!Etooka írta:Ez gálameccs volt,pazar!Tényleg,mindenki jól játszott!Ennek a Baselnek esélye sem volt!Ahogyan játszottak a fiúk,egy más dimenzió!De ebben az a szép,hogy ezt nem csak a Basel,hanem az Atletico Madrid ellen is meg tudják csinálniEszméletlen,alig lehetett követni az akciókat!
Feltennék egy költői kérdést:Mi lesz majd,ha az újak még jobban beilleszkednek?!
Micsoda? Nem mondod hogy egy csóringer felkészülési meccsen lesérült?szajko írta:Sérült volt miért lett volna elhanyagolva?bali 15 írta:Végre Hleb is megmutathatta hogy micsoda előészítő.
Eddig én úgy éreztem hogy el van hanyagolva......
Sérült volt miért lett volna elhanyagolva?bali 15 írta:Végre Hleb is megmutathatta hogy micsoda előészítő.
Eddig én úgy éreztem hogy el van hanyagolva......