2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jobb lenne, ha Titi is játszana, Messi középen? Lol! Remélem szélen fog játszani, Bojan meg be középre! De én szegényt nem küldeném be egy Heintinga elé...CFirpo3 írta:3 ilyen alacsony, technikás támadóval tényleg kockázatos lenne kiálni, és egyetlen igazi gólvágó nélkül. De végülis az ATM ellen játszunk, az ő védőik pedig tudtommal nem olyan favágók, mint a kiscsapatokban.McLovin írta:Henry miért nem kezd? Lol! Messit megdarálják... Sz*r így a támadó szekció, remélem jól sül el, ha ez marad!
Szerintem meg a legnagyobb favágók ottvannakCFirpo3 írta:3 ilyen alacsony, technikás támadóval tényleg kockázatos lenne kiálni, és egyetlen igazi gólvágó nélkül. De végülis az ATM ellen játszunk, az ő védőik pedig tudtommal nem olyan favágók, mint a kiscsapatokban.McLovin írta:Henry miért nem kezd? Lol! Messit megdarálják... Sz*r így a támadó szekció, remélem jól sül el, ha ez marad!
3 ilyen alacsony, technikás támadóval tényleg kockázatos lenne kiálni, és egyetlen igazi gólvágó nélkül. De végülis az ATM ellen játszunk, az ő védőik pedig tudtommal nem olyan favágók, mint a kiscsapatokban.McLovin írta:Henry miért nem kezd? Lol! Messit megdarálják... Sz*r így a támadó szekció, remélem jól sül el, ha ez marad!
Henry miért nem kezd? Lol! Messit megdarálják... Sz*r így a támadó szekció, remélem jól sül el, ha ez marad!Etooka írta:Az AS szerint:
Pinto-Alves-Pique-Caceres-Sylvinho-Keita-Touré-Busquets-Iniesta-Messi-Bojan
Szvsz eléggé friss infó és elképzelhetőnek tartom, hogy így álljunk fel
Igen, SPORT2 este 20:00recrea írta:Közvetíti valami a meccset? Lehet h már írtátok valahol, de nincs időm visszaolvasgatni? Köszi
Ez szívből jött mi?fcbarca0827 írta:Szerintem kikapunk 2:1-re - nagyon remélem, hogy nem lesz igazam - de továbbjutunk. (A mondat második felében remélem igazam lesz.)
És téllegTomsa írta:Én azért picit félek...Oké, egy döntetlen belefér idegenbe, sőt, még talán egy 1gólos vereség is. Otthon viszont majd alázni kell!
Amúgy örömmel látom, hogy a Sport2 adja meccset!!:)
palesz77 írta:t.köm tele már a 20 héttel előre megírt TV újságokkal. nem lehet bízni bennük, néha olyan sületlenségeket írnak, mind1, az a lényeg, hogy holnap nyerjünk, remélem Messi---Henry---Iniesta kezdőtámadósor lesz, megszerettem idén Henryt nem tudom miért, szerintem fejlődöttCFirpo3 írta:Nem tudom, de a sport tv honlapján ez van a keddnél: Labdarúgás, Atlético Madrid-Barcelona, Spanyol Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés (élő)