Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szervusz kedves splinter koma!splinter írta:hi! Új vok itt!! SZal ugy tünik megtaláltuk a nyerő cipőket....
Na meg annyi még... A Barca meccsekre azok a hülye bírok mé nem bírnak má narancs vagy zöld trikóban vezetni?????????????????
Mást nem zavar? csak engem???
Csatlakozom Ozsihoz.Nem értem miért érzitek erősebbnek a Poolt...A bajnokságban mutatottak alapján semmiképp,a BLben pedig..Ez ellen a RM ellen a MU,Cselszkij is ütött volna párat meg sztem a Juve-Inter ellen sem mentek volna tovább.Jah és persze mi is tömtük volna őket.Szal sztem azért csalóka az a 4:0 a visszavágón.Ennyire azért nem olyan húdenagy a Liver FC,csak kellemes ellenfelet kaptak.Ennyi van a reálban.Uh érzésem szerint a MU nagyobb falat most is,de persze az ősriválisát sem írom le.De ha kijön nekünk a lépés,akkor nem lenne gond sztem egyik ellen sem.Most tényleg jöhet akárki!CSAK A BARCAAAA!!!ozsimiki írta:Azért a Pool szntem semmivel sem erősebb a M.U.-nál, bőven látszik abból,h míg a M.U. a bajnokságban is tudja tartani a szintjét,és a blben is,addig a pool csak a blben. ráadásul ha már ellenfelek szintje,azért ez az Inter jelentősebb erőt képviselt mint az a Madrid, játékban is. mégse forgott igazán nagy veszélyben itt sem a továbbjutás.Sanama írta:...
BARCA támadórészlege kimagaslik a mezőnyből, középpálya is nagyon magas szintet képvisel,de utána szntem a M.U. következik a sorban. majd meglátjuk, remélem lesz egy M.U.-Pool,és bebizonyítják a Sir-ék,h ki jobb csapat kettőjük közül.
+szintem minden M.U. mecset is láttam az idényben,és mostanában is, ez a formájuk már majdnem ott van ahol tavaly. Igaz szerencsére a BARCAé meg sokkal jobb mint tavaly.
Azért a Pool szntem semmivel sem erősebb a M.U.-nál, bőven látszik abból,h míg a M.U. a bajnokságban is tudja tartani a szintjét,és a blben is,addig a pool csak a blben. ráadásul ha már ellenfelek szintje,azért ez az Inter jelentősebb erőt képviselt mint az a Madrid, játékban is. mégse forgott igazán nagy veszélyben itt sem a továbbjutás.Sanama írta:...
Jó,igazad van kaphatott volna sokkal többet az Inter is.ozsimiki írta:...
volt szerencsém azt a meccset is megnézni, ha már szerencse, ennyi erővel az Internek volt szerencséje,h nem kapott 6ot, két meccset tekintve pedig 12őt, kb reálisan így nézett volna ki az összesített 12-5 a M.U. javára. attól kell elájulni,h az Inter már vesztett állásban támadgatni kezdett? otthon fel sem fogták első félidőben,h hol vannak, a M.U. kicsit máshogy kezdte az otthoni meccset, ahogy illik. Mint ahogy a BARCA is.Sanama írta:Én meg azt mondom,hogy jöjjön a MU.
Tegnapi meccsen nem nyújtottak valami hatalmasat,szerencsén múlott,hogy az Inter nem egyenlített.
Ameddig tudjuk tartani a jó formát,addig jöjjön a MU.
Ronaldo sem a tavalyi,Messi egyre jobb.
Én nem vagyok elájulva a MU-tól. Van egy hó kapusuk,védelmük,meg egy Ronaldo.
Én örülnék nekik,sokkal inkább,mint egy Poolnak.
A legjobb védelmünkben ősszel is a Rafa-Pique páros tolta. Akkor a mexikói és szélen Alves is jobb formát mutatott, volt Abidal és sokkal jobb volt a középpályás védekezésünk is. Főként ez utóbbi a kulcs, mert most nagyon harmatosak vagyunk ott. Ősszel max 2-3x jutottak el a büntető területünkig az ellenfelek, most majdnem minden támadással átszaladnak rajtunk.Fecooo írta:most nem azért, de sokan mit vártak ettől a védelemtől?
az őszi, szinte atombiztosan védekező 4esből 2 sérült, abból egyik a kapitány...