Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ashley Cole.oregem21 írta:tudja valaki h a chelseaben ki nem játszhat ellenünk az odavágón???
Ha minden igaz, akkor Abidallal cserélt.Lampiao írta:Azt nem tudni kivel cserélt mezt???:)
Jol nez ki csak kar hogy nem Barcasok kozottsocio66 írta:
![]()
Ribery szerzett egy idegenbeli mezt is
Én személy szerint nem így látom. Igaz, írtad, hogy nem akarsz vitát, DE! Az első félidőben nem véletlen nem volt nála sűrűn a labda. Ha Alves és Messi is játszik egyértelmű a jobb oldal fölénye. Középpályásként még odakeveredhet mindig, de balszélsőként nagyon kötött a posztja. Ritkán léphetett csak be középre. Viszont gyakran visszajött védekezni még így is, hogy támadó volt. Hogy sokat cselezett és talán így többet is hibázott? Lehet, de azon a poszton ez a dolga (szerintem). 1-2 év múlva ezek a megmozdulások miatt kaphat aranylabdát javascript:emoticon(':lol:')Titinho írta: Azt mondjuk nem értem (és nem is értek vele egyet), hogy Iniesta miért lett a meccs legjobbja?Volt a 2. félidőben 1-2 két jó megmozdulása, de előtte nem játszott jól, az első félidőben kb. 3x volt nála a labda.
A sorsolás miatt van mit aggódni, de nem ilyen súlyos a helyzet. A vasárnapi meccsek át fognak kerülni szombat 20:00-ra. Jelenleg minden hétvégi meccs vasárnapra van kiosztva. Később sorsolnak, mindig az aktuális fordulóra. Nézd meg mondjuk ugyanígy előre a többi csapatot is. Ugyanaz az időpont lesz ott.Titinho írta: Viszont ránéztem a sorsolásunkra a következő heteket tekintve. És arra kellett rájönnöm, hogy egy kupát szerintem elbukunk és félek, hogy ez a bajnokság lesz.De hogy lehet a BL-t leszámítva ilyen egy rohadék sorsolást csinálnia a szövegtségnek is?
Én ezt aláírom és egy szóval nem mondtam, hogy nem húzóembere ő is ennek a Barcának! Ez CSAK a tegnapi meccsre vonatkozik, nálam finoman szólva sem játszott jól. Tapsoltam is amikor a 76. percben bejött helyette Hleb, már sokkal hamarabb behoztam volna.vlxe írta:Nem vitázni akarok, de akkor kicsit másfajta helyzetben volt a csapat hozzáállásban is. Iniesta most huzamosabban nyújt jó teljesítményt, mint tavaly elég sokan ebben a csapatban. Azt meg még hozzátenném, hogy ha nem játszik, akkor igencsak érezni a hiányát. Meg nem tudom mire vártunk Henry-t helyettesítetteúgy gondolom, hogy a tegnapi meccsen elegendőt nyújtott
A meccs embere cím viszont tényleg erős
Akkor már inkább messi. Volt egy óriási passza Etoonak be a 16oson belülre. Na ott megint fogtam a fejem
Nem vitázni akarok, de akkor kicsit másfajta helyzetben volt a csapat hozzáállásban is. Iniesta most huzamosabban nyújt jó teljesítményt, mint tavaly elég sokan ebben a csapatban. Azt meg még hozzátenném, hogy ha nem játszik, akkor igencsak érezni a hiányát. Meg nem tudom mire vártunk Henry-t helyettesítetteTitinho írta:Tavaly Ronaldinho is játszott így mint tegnap Ini, csak akkor Ronnie egy ilyen meccs után már a sárga földig le volt hordva. Na mindegy...ebből nem akarok vitát, csak megjegyeztem.