Nem játszottunk szenzációsan, de azért így is elégedett vagyok a csapat teljesítményével, pláne amit a 2. félidőben játszottunk. Ennyit kellett tegnap este játszani, ami kb. a fiúk tudásának a 40-50%-a volt. Elég volt ennyi is, hogy ne kapjunk ki és egy igazságosnak mondható döntetlennel érjen véget a meccs.
Azt mondjuk nem értem (és nem is értek vele egyet), hogy Iniesta miért lett a meccs legjobbja?

Volt a 2. félidőben 1-2 két jó megmozdulása, de előtte nem játszott jól, az első félidőben kb. 3x volt nála a labda. A második játékrészben is túl sokat cselezett, belevitte 2 emberbe. Nekem nem tetszett a játéka, nem hogy meccs embere legyen. Akkor már inkább Messi. Tavaly Ronaldinho is játszott így mint tegnap Ini, csak akkor Ronnie egy ilyen meccs után már a sárga földig le volt hordva. Na mindegy...ebből nem akarok vitát, csak megjegyeztem.
A Chelsea továbbjutásának jobban örülök, mint a Liverpoolnak. Őket verhetőbb ellenfélnek vélem, mint a Poolt. Ha úgy megfogjuk a Chelsea-t, mint tegnap a Pool tette az első félidőben, akkor nem lehet gáz. De egy biztos: legalább 2 gólos előny kell a Stamford Bridge-i visszavágóra! Egy 2-0 lenne a legmegfelelőbb eredmény!
Viszont ránéztem a sorsolásunkra a következő heteket tekintve. És arra kellett rájönnöm, hogy egy kupát szerintem elbukunk és félek, hogy ez a bajnokság lesz.

De hogy lehet a BL-t leszámítva ilyen egy rohadék sorsolást csinálnia a szövegtségnek is? Ilyen sorsolás mellett szerintem bukjuk vagy a BL-t vagy a bajnokságot, ilyen meccseket lehetetlen behúzni akármennyire is a legjobbak vagyunk jelenleg. Sorolom időrendben:
Április 18. Szombat: Getafe - Barcelona
Április 22. Szerda: Barcelona - Sevilla
Április 26. Vasárnap: Valencia - Barcelona
Április 28!!! Kedd: Barcelona - Chelsea (nincs 2 nap a meccsek között!!!)
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona (na itt lesz 4 nap regenerálódás, 5. nap meccs)
Május 06. Szerda: Chelsea - Barcelona
Május 10. Vasárnap: Barcelona - Villarreal
Május 13. Szerda: Ath. Bilbao - Barcelona (Király-kupa döntő)
Ha ránézek erre a sorsolásra, akkor nem a triplázás jut először az eszembe.

Szerintem nem létezik csapat amely ilyen sorsolás után triplázni tudna, sőt ha ezek után "CSAK" duplázni tudnánk (bajnokság+kupa) én már is felhőtlenül boldog lennék!!! Viszont 14 nap alatt, szóval 2 hét alatt (a Sevillától a Chelsea elleni visszavágóig) pokoli meccsek lesznek az tuti, ahol nem csak az van benne a pakliba, hogy kiverjük a Chelsea-t és megverjük ismét az összes ellenfelünket, hanem az is, hogy kiesünk a Chelsea ellen és elbukjuk a bajnokságot és a szezon végén mutogathatunk egy Király-kupát.
Nem akarok vészjósló lenni és túlspanolni mindenkit, de ettől a sorsolástól én máris agyvérzést kapok.

Mondjuk hogy 2-3 hétre van feltéve ennek a Barcának az egész szezonja. Most igaz erre, hogy: Mindent vagy semmit!!! Reméljük és bízzunk benne, hogy az előbbi lesz!
Na ennyit akartam és bocsi, hogy egy kis bajnokival is megspékeltem ezt a topikot, de van köze a BL-hez is.