Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Úgy tudom, hogy szerdán vannak mostantól csak a BL meccsek. Tehát, 2 nap elég kéne, hogy legyen. Mindenesetre, tényleg jó lenne a fiúknak egy pihenő nap.fcbarcelonazsombi írta:Április 26. Vasárnap: Valencia – Barcelona
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona
Ezeket a meccseket mért nem lehet szombatra tenni?? Remélem meg kérik a szövetséget, hoyg rakják át szombatra. Legalább egy nappal többet pihenhetne a csapat.
Igazad van, nem kellett volna.ozsimiki írta:LG!
Am ha nincsenek előzményei,akkor eszembe sem jut megjegyezni, mivel mindenki örül ha ilyen szinten megérzi a dolgokat. ezért nem kellett volna neked sem annak idején belémkötni![]()
mindenesetre kívánom,h ezek után is jöjjenek a találatok, mert mind ketten örülnénk a BARCA végső sikerének. azon filózom,hogy itthoni meccsen 2-0ával tökéletesen elégedett lennék, győzelem az kötelező természetesen.
enyhén várom már a párharcot, jó lesz ez, mourinho nélkül meg szebb is
utoljára jegyzem meg,de felettébb érdekes,h neked szabad idézned magad,és közhírré tenni,h jól láttad előre az eseményeket,de amikor én megtettem tavaly ősszel az angol bajnokság végére szóló tippjeimet,és ezt a végén felhoztam(07-08as idény),akkor meg megtaláltál,h mit fényezem magamLG írta:Ezt az első meccs előtt irtam.LG írta:Én 4-0-s Barca sikerre tippelek.Ezt a 2. után.LG írta:Én 1-1 tippelnék, de az már nem hinném, h bejön. 1x volt Budán kutyavásár
Ez van gyerekek, vki nem csak nézi a focit, hanem érti is![]()
A Manchesterrel csak az a baj, ha játszik a Ferdinand és Vidic, akkor akármennyire szrok, általában meg van az 1-0.LG írta:A Barca-Chelsea meg egyértelműen előrehozott döntő. Az Arsenal nincs rossz formában, de azért nem hinném, h esélyesek lennének, a mencseszter meg egy viccSzégyen volt a tegnapi játékuk is.
Ahogy irták itt alattam is: Hiddink a legnagyobb erőségük, amikor átvette a csapatot, akkor egy fos volt a chelsea, mióta átvette meg szárnyalnak. Ettől függetlenül meg lehet őket verni, de ahhoz a legjobb formánk kell![]()
Ezt az első meccs előtt irtam.LG írta:Én 4-0-s Barca sikerre tippelek.
Ezt a 2. után.LG írta:Én 1-1 tippelnék, de az már nem hinném, h bejön. 1x volt Budán kutyavásár
Nem biztosak hátul? Csak azért nem voltak biztosak mert nem játszott John Terry. De a Chelsea védelme Terry nélkül is jobb mint a miénk.lluisllach89 írta:Kivéve mikor BEK-et nyert a PSV-velszajko írta:Hiddink eddig az aktuális csapataival mindig kiesett az elődöntőbe...![]()
Őrült 1 meccs volt a Chelsea-Pool, de egyáltalán nem betonbiztosak hátul.
Nyernek idegenben 3-1-re, otthon vezetnek 3-2-re és innen olyan szituációba jutottak el hogy volt olyan periódus hogy 1 gólra van a Pool a továbbjutástól. Ha jól tom Ashley Cole nem fog játszani, otthon agyon kell őket verni
KösziTHEBoss írta:Április 23 Barcelona-Chelsea
Kivéve mikor BEK-et nyert a PSV-velszajko írta:Hiddink eddig az aktuális csapataival mindig kiesett az elődöntőbe...
Az még rendben van. De már az hihetetlen teljesítmény hogy azokkal a csapatokkal sikerült elődöntőig jutnia. Guus Hiddink a legjobb. Még Fergie-nél is nagyobbra tartom. A holland edzők amúgy miért olyan jók?szajko írta:Hiddink eddig az aktuális csapataival mindig kiesett az elődöntőbe...
Abban igazad van,h a jelenlegi állás szerint nem annyira klasszikus rangadókról van szó,hisz' a 3. 18 pontra van tőlünk,és pölö a 4. is már 20ra a 2.tól...Valamint a véleményes forma miatt is,amit mutat a La Liga top csapatainak többsége.ozsimiki írta:Rangadókról akkor beszélhetünk majd,ha a sevilla meg villarreal is felébred tavaszi álmából,mert jelenlegi játékuk középcsapat szintet is allig éri el, így nem lenne csoda,ha madrid megverné őket még ilyen játékkal is.
persze ez nekünk is jól jöhet,h többiek ilyen tré formában vannak. rem maradnak is még egy ideig.
Brian 20 írta:
Triplázás? a BL hihetetlen messze van még időben és meccsek tekintetében is.
a spanyol kupa, ha komolyan vesszük meglehet a bilbao tud meglepetést okozni, de nem lehet baj ha odafigyelünk.
a bajnokság attól félek a reál csúnya játékkal, de nagyon hozza a pontokat. egy botlás és lőtávon belül vannak