Természetesen sokkal nyugodtabb lennék,ha sikerül betalálnunk a mai meccsen.Erre,ha nem is sok (kevesebb,mint amennyire számítottam) lehetőségünk volt,de élni kellett volna vele.Itt már borzasztóan fontos a pontosság.Nem lehet elszórakozni a helyzeteket,mert visszaüthet.
A lényeg,h a cselszkij sem talált be,bár nem is tettek érte szinte semmit.Érthető célfutballt toltak,sajna sikerrel.
Sebaj,a visszavágón ők is jobban megnyílnak,így sztem bőven több helyzetünk lesz,amiből tuti betalálunk.
Nincs még eldöntve a továbbjutás!
ÉN MÉG HISZEK A CSAPATOMBAN,ÉS ABBAN,H ANGLIÁBAN IS KI TUDJUK HARCOLNI A TOVÁBBJUTÁST!
Roppant módon felbőszít már ez a gyászmenet,ami a félidő óta csak duzzad.Vannak,akik már cirka 1 órája eltemették a BARCA-t,mások még csak most kapcsolódtak be.

A szurkoló szurkoljon,bár feladni kényelmesebb!Inkább nem írok jelzőket erre a jelenségre,nem kívánok megbántani senkit.

De akkor is irritál már engem.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Ha kikaptunk volna 2:0ra,akkor még majdnem meg is érteném.De ezt a meccset látva NEM!
Ti tényleg ennyire nem bíztok a srácokban?Pff...ÉN igen,fentebb megfogalmaztam,h leginkább miért.Ha a cselszkij tovább akar menni,támadnia is kell végre,akkor pedig lesz rés a pajzson...
Nah,abbafejezem,mert csak felnyomom az agyam.Mindenki úgy szurkol,ahogy akar/érzi...
VISCA EL BARCA!!!