2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azért viszi mert talán játszhat, rajtuk kívül senki nem tudja a pontos helyzetet.feeder írta:Sziasztok.Egy dolgot nem nagyon értek.ha henry sérült,akkor pep miért viszi londonba?lehet hogy nem is sérült?ez valamiféle csel?
Annak viszont örülök hogy Hiddink be van szarva.Minden oka megvan rá.szerintem továbbjutunk.
Visca El Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto'ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ideje rúgni egy gólt.
Te komolyan elhiszed, hogy Hiddink be van tojva??? Na ne már! Ez amolyan szokásos altatás, ez a mostani 2-6 akár veszélyes eredmény is lehet. Az tény, hogy morálisan nagyon pozitív a csapat szempontjából, de ennek a visszhangja már nem. A szombati eredmény után ugyanis most már minket tartanak a párharc esélyesének, ez pedig terhet rakhat a játékosokra. Ez a Chelsea viszont távolról sem ugyanaz a kategória, mint a mostani Real. Egy nagyon komolyan öszerakott csapat, ráadásul szvsz Hiddink valamivel magasabb szintet képvisel, mint Ramos. Nem lehet véletlen, hogy a Chelsea az egyetlen csapat, akinek az idei szezonban nem tudtunk gólt lőni a Nou Camp-ban. Hihetetlenül szervezettek és egységesek, nagyszerű közönségük van, fizikálisan pedig egyértelmű fölényben lesznek most is. Nagyon sok múlik majd a játékvezetésen. Ha ugyanazt a keménykedést engedik majd, mint a múlt héten, akkor nem sok esélyünk lesz:(feeder írta:Sziasztok.Egy dolgot nem nagyon értek.ha henry sérült,akkor pep miért viszi londonba?lehet hogy nem is sérült?ez valamiféle csel?
Annak viszont örülök hogy Hiddink be van szarva.Minden oka megvan rá.szerintem továbbjutunk.
Visca El Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto'ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ideje rúgni egy gólt.
úgy érted a Bilbao ellenmenczel írta:Teljesen nyugodt vagyok a kupadöntővel kapcsolatban, sőt a BL-től sem félek. Ilyenkor áldja az ember a vezetőség eszét akik a fizetések nagy részét megnyert címekhez kötik. Még szép hogy hajt egy ember aki az alap 3 millios fizetés mellé még 500 ezret keres ha megnyerik a Depor ellen a kupát, nem is beszélve a klub dicsőségéről és hogy ez is bekerül a címeik közé. Egy Bl győzelem pedig ennek a dupláját éri fejenként. És mivel a bajnokság már megvan ezért tudja mindegyik hogy a történelem részei lesznek. Mostmár nincs olyan hogy fáradtság ebben biztos vagyok.
Igen ez sajnos nagyon hiányzik ,ha nem megy a játék lenne egy r10 aki 20ról becsavarja oszt jónapot.... jelenleg nincs ilyen játékosunk vagy aki van az se túl hatékony , pedig szabit biztos h fogunk lőni most is csak hát....és valszeg Lampard is!Mosquito írta:Anelka-ra és Lampi-ra kell nagyon odafigyelni. Ezt a 2 játékost tartom a legveszélyesebbnek. Nem csak a góllövést iletően, hanem nekik van a legtöbb eszük ehhez a játékhoz a chelseaből. Mind a 2 kiválóan tud osztogatni és előkészíteni.
Remélem gyakoroltuk a pontrugásokat, mert sok múlhat rajta. Ideje lenne végre 1-2 szabadrugást értékesíteni!
Tehát akkor D.Alves, Piqé,Sylvinho,és Casaresbottlikakos írta:Márquez, Milito és Henry (bár ellentmondásos hírek láttak napvilágot) sérült, Puyol eltiltva.
köztudott, h pep henry hiányzása esetén, rendre iniestat rakja a baloldali támadó pozícióba....TZS írta:Azért írták páran (és szerintem nem követelték) hogy akár játszhatna holnap, mert Henry-ról az a hír járja, járta hogy sérült.
Szerintem ez teljesen világos!
1. Ha Cáceres, meg Piqué lesznek a középső védőink, akkor nem lesz akkora baj a szöglet, mert ők tényleg jók a fejelést tekintve. Remélem kapunk egy olyan bírót, aki nem engedi a folyamatos favágást!bottlikakos írta:A szerdai chelsea elleni bl meccset nem kell feltétlenül megnyernünk.
Már egy 1-1-es döntetlennel is továbbjutnánk
DE
1.Ez a Chelsea egy olyan csapat amely rúg 1,vagy 2 szögletet ....gól (pl:Liverpool-Chelsea),aztán meg felrúgják MESSIT vagy Iniestát és el is van intézve a meccs
2.A Chelsea jobb mint a real(nem fogunk nekik 6-ot lőni![]()
)
3.Henry sérült
Márquez, Milito és Henry (bár ellentmondásos hírek láttak napvilágot) sérült, Puyol eltiltva.bottlikakos írta:Meg tudná valaki mondani h ki nem játszhat vagy nem tud játszani a Chelsea ellen![]()
Köszönöm
Felesleges és értelmetlen belemenni ismét, hogy miért....balboa7 írta:ha nem véletlen akkor mér?
ezért nem értem, h miért követelik itt egyenesen a kezdőbe egy bl elődöntőben a srácot....
ha nem véletlen akkor mér?TZS írta:Hidd el hogy nem véletlenül alapoznak egyesek arra, hogy akár játszhatna ő is.