Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Bírom a Sir-t de szntem kicsit sokat ihatott, legalábbis már elég rég óta hallottam több helyről is,sőt olvastam is,h idén megváltozott a szabály,és a döntőt csak esetleges piros lap miatt hagyja ki az aktuális playa.bouba írta:A 2003-as BL döntőn Nedved sem játszhatott a sárga lapjai miatt...
(lehet azóta változott....)
ezt már belinkeltem én is,sasi1 írta:Egyszer volt itt egy írás arrol, hogy a döntő előtt törlődnek a lapok, hogy a döntőben a legjobbak játszhassanak.
Ennek azonban ellent mond Ferguson nyilatkozata:
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 34591.html?Sir Alex Ferguson, a csapat szakvezetője már a londoni meccs előtt arról beszélt, hogy nem szeretné, ha a döntőben eltiltás miatt le kellene mondania valamelyik játékosáról.
Wayne Rooney, Patrice Evra és Carlos Tévez is két sárga lapot számlál jelenleg, így ha bármelyikük újabb figyelmeztetést kap a mai találkozón, akkor a döntőben nem játszhat – már ha egyáltalán továbbjut a Manchester.
„A játékvezetőknek meg kell érteniük, hogy egy futballistának, aki végigküzd egy teljes BL-szezont, mennyire fontos, hogy pályára léphessen a sorozat döntőjében. A bíróknak ezen a szinten már toleránsnak kell lenniük”
Ha ez így van, akkor Daniel Alvesnek nagyon vigyáznia kell, de kétlem, hogy pont ő tudná lehozni a holnapi meccset lep nélkül....
Sir Alex Ferguson, a csapat szakvezetője már a londoni meccs előtt arról beszélt, hogy nem szeretné, ha a döntőben eltiltás miatt le kellene mondania valamelyik játékosáról.
Wayne Rooney, Patrice Evra és Carlos Tévez is két sárga lapot számlál jelenleg, így ha bármelyikük újabb figyelmeztetést kap a mai találkozón, akkor a döntőben nem játszhat – már ha egyáltalán továbbjut a Manchester.
„A játékvezetőknek meg kell érteniük, hogy egy futballistának, aki végigküzd egy teljes BL-szezont, mennyire fontos, hogy pályára léphessen a sorozat döntőjében. A bíróknak ezen a szinten már toleránsnak kell lenniük”
Igen, jó az infó: http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=lu.htmlColos írta:Valakitől olvastam, hogy az a Henning vezeti majd a meccsünket, aki a Lyon elleni hazait is fújta, akkor pedig 9 sárgát osztott ki (nyolcat a franciáknak, s ebből kettőt Juninhonak). Szóval ha valamin is múlik majd a továbbjutás, szerintem nem ezen.
Valakitől olvastam, hogy az a Henning vezeti majd a meccsünket, aki a Lyon elleni hazait is fújta, akkor pedig 9 sárgát osztott ki (nyolcat a franciáknak, s ebből kettőt Juninhonak). Szóval ha valamin is múlik majd a továbbjutás, szerintem nem ezen.herlius írta: Nagyon sok múlik majd a játékvezetésen. Ha ugyanazt a keménykedést engedik majd, mint a múlt héten, akkor nem sok esélyünk lesz:(
végülis meg se kéne szólalnifcjoc írta:plííz ne írjunk már meccs előtt olyanokat hogy félek a cfc-től, meg hogy nem jutunk tovább etc. inkább mondjátok meccs után hogy tudtátok hogy ez lesz, csak egy ilyen real meccs után ne.
sry
azért viszi mert talán játszhat, rajtuk kívül senki nem tudja a pontos helyzetet.feeder írta:Sziasztok.Egy dolgot nem nagyon értek.ha henry sérült,akkor pep miért viszi londonba?lehet hogy nem is sérült?ez valamiféle csel?
Annak viszont örülök hogy Hiddink be van szarva.Minden oka megvan rá.szerintem továbbjutunk.
Visca El Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto'ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ideje rúgni egy gólt.
Te komolyan elhiszed, hogy Hiddink be van tojva??? Na ne már! Ez amolyan szokásos altatás, ez a mostani 2-6 akár veszélyes eredmény is lehet. Az tény, hogy morálisan nagyon pozitív a csapat szempontjából, de ennek a visszhangja már nem. A szombati eredmény után ugyanis most már minket tartanak a párharc esélyesének, ez pedig terhet rakhat a játékosokra. Ez a Chelsea viszont távolról sem ugyanaz a kategória, mint a mostani Real. Egy nagyon komolyan öszerakott csapat, ráadásul szvsz Hiddink valamivel magasabb szintet képvisel, mint Ramos. Nem lehet véletlen, hogy a Chelsea az egyetlen csapat, akinek az idei szezonban nem tudtunk gólt lőni a Nou Camp-ban. Hihetetlenül szervezettek és egységesek, nagyszerű közönségük van, fizikálisan pedig egyértelmű fölényben lesznek most is. Nagyon sok múlik majd a játékvezetésen. Ha ugyanazt a keménykedést engedik majd, mint a múlt héten, akkor nem sok esélyünk lesz:(feeder írta:Sziasztok.Egy dolgot nem nagyon értek.ha henry sérült,akkor pep miért viszi londonba?lehet hogy nem is sérült?ez valamiféle csel?
Annak viszont örülök hogy Hiddink be van szarva.Minden oka megvan rá.szerintem továbbjutunk.
Visca El Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto'ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ideje rúgni egy gólt.
úgy érted a Bilbao ellenmenczel írta:Teljesen nyugodt vagyok a kupadöntővel kapcsolatban, sőt a BL-től sem félek. Ilyenkor áldja az ember a vezetőség eszét akik a fizetések nagy részét megnyert címekhez kötik. Még szép hogy hajt egy ember aki az alap 3 millios fizetés mellé még 500 ezret keres ha megnyerik a Depor ellen a kupát, nem is beszélve a klub dicsőségéről és hogy ez is bekerül a címeik közé. Egy Bl győzelem pedig ennek a dupláját éri fejenként. És mivel a bajnokság már megvan ezért tudja mindegyik hogy a történelem részei lesznek. Mostmár nincs olyan hogy fáradtság ebben biztos vagyok.