Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.08. 23:30:07

Kamarilla írta:
maister6000cm3 írta:
Krojf írta: ....
....
......
Ha megnyerjük mindkettőt, megkapjuk automatikusan a Szuperkupát, így majd, ha nyerjük a BL-t, akkor legalább lesz egy auto-zsebben levő kupánk és készülhetünk az Európai-szuperkupa döntőre! :wink: A másik, fennáll minden meccsen a sérülés veszély, jó lenne ezt az egészet jövőhéten eldönteni, persze ehhez szükséges, hogy vasárnap is nyerjünk! :)
Köszi a felvilágosítást :D
Kép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.08. 23:20:53

maister6000cm3 írta:
Krojf írta:Egy biztos hogy jó lenne kiküszöbölnünk a Szuperkupa Döntőt!
Meg kell nyerni mindkettőt, aztán spórolunk 2 meccset, illetve
abszolút királyak leszünk Hispániában!
K.
Ezt nem igazán értem: "kiküszöbölni"?? :shock:
Ha megnyerjük mindkettőt, megkapjuk automatikusan a Szuperkupát, így majd, ha nyerjük a BL-t, akkor legalább lesz egy auto-zsebben levő kupánk és készülhetünk az Európai-szuperkupa döntőre! :wink: A másik, fennáll minden meccsen a sérülés veszély, jó lenne ezt az egészet jövőhéten eldönteni, persze ehhez szükséges, hogy vasárnap is nyerjünk! :)
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.08. 23:18:39

Krojf írta:Egy biztos hogy jó lenne kiküszöbölnünk a Szuperkupa Döntőt!
K.
Ezt nem igazán értem: "kiküszöbölni"?? :shock:
De a király kupára gondolsz ugye? mer z nem ugyanaz mint a szuperkupa
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.08. 23:13:23

Egy biztos hogy jó lenne kiküszöbölnünk a Szuperkupa Döntőt!
K.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.08. 23:07:28

A Copa del rey döntőre a következőt várom:(lehet kockázatos, de mindenki ezt a kezdőt szeretné szerintem:
--------------------------Pinto----------------------------------
--Alves---Puyol(Cáseres)------Piqué(Cáseres)----Sylvinho
--------------------------Sergi---------------------------------
-----------------Xavi----------------Keita---------------------
-----------------------------------------------------------------
--Hleb------------------------------------------Ini----------
-------------------------Bojan---------------------------------

Eto'o, Messi, Valdés, Abidal pedig a padon a többiekkel.
Kép
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.05. 11:11:39

ti mit tippeltek ki fog védeni a bilbao ellen remélem pinto sztem amikor a kupában védett nem volt katasztrófális jo igazolásnak minősitem:D
majd bojan eldönti nekünk a kupát ugyanis ha triplázni akarunk azt is meg kell nyernünk:P
visca el blaugrana!!!!!!!!
Kép
Nosaltres mateixos a fi de representar al futbol ahoz cal becomingly a jugar!
més que un club!| VISCA EL BARCA!!(L)Messi10(so)
Caparrós:El Barcelona es ahora mismo el mejor equipo del mundo sin duda"
TZS
Capitá del Barça

2009.05.04. 22:00:48

Csoka írta:Melyik csatorna adja a királykupadöntőt szerdán?
21:30
Labdarúgás
Spanyol Kupa, döntő, Barcelona-Athletic Bilbao - élő
Sport 1
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Csoka
Barça B

2009.05.04. 22:00:13

Melyik csatorna adja a királykupadöntőt szerdán?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.04. 19:49:51

A Spanyol Labdarúgó-szövetség játékvezetői testületének döntése alapján a május 13-iki, 22 órakor kezdődő FC Barcelona - Athletic Bilbao döntőt Luis Medina Cantalejo vezeti.
Várható volt, hisz 45 éves a sípmester, így az idény végén nagy valószínűséggel leteszi a 'sípot'.

Reméljük, méltó módon fogja levezetni a meccset.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.23. 14:32:37

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rtits.html
Egyébként itt mindenki meg tudja nézni melyik meccs mikor lesz és hol.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.23. 09:50:40

Ilúvatar írta: Amúgy meg mikor lesz a döntő?
Május 13-án, a Mestalla-ban.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Deus
Boixos Nois

2009.04.23. 09:45:56

sasi1 írta:
Ilúvatar írta: http://www.youtube.com/watch?v=ZRuXpNCV ... re=related

és vissza is tér a perverz :D
Onnen leszedték sajnos.... Miröl maradtam le??
Annyiról maradtál le, hogy az a csákó visszatér és szájoncsókolja a csajt :D azt közbelépnek a biztonságiak :)

Amúgy meg mikor lesz a döntő?
KépKép
sasi1
Entrenador del Barça

2009.03.10. 15:13:07

Ilúvatar írta: http://www.youtube.com/watch?v=ZRuXpNCV ... re=related

és vissza is tér a perverz :D
Onnen leszedték sajnos.... Miröl maradtam le??
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.10. 12:15:16

Tibinek minden szavával egyetértek, annyit hozzáteszek, hogy az UEFA (ill. Euro-Cup) már megvan nekik, hiszen a Barca tuti, hogy a BL-ben fog indulni, a kupamásodik jogán meg mehetnek szépen az európai hadszintérre :wink:

És ez jó, mert szimpi kis csapat!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.03.10. 11:37:39

Varatrix írta:Én csak azt nem értem, hogy miért örülnek úgy mintha megnyerték volna a döntőt.
Egygólos hátrányból kezdték a visszavágót, ahol 3-0-ra nyertek a Sevilla ellen. Ezzel bebiztosították helyüket a döntőben, s így jövőre egészen biztosan indulhatnak az Európa Kupában (vagy mifenében), hiszen az ellenfél, a Barca minden bizonnyal a BL-ben indul. Szerintem egyébként éppen úgy ünnepeltek, mint akik nagyszerű játékkal döntőbe jutottak, és ezzel kiharcolták a nemzetközi szereplést.
Deus
Boixos Nois

2009.03.10. 01:16:53

KépKép
Titinho
Director del Fútbol

2009.03.09. 22:06:39

Varatrix írta:Én csak azt nem értem, hogy miért örülnek úgy mintha megnyerték volna a döntőt.
Bennem öröm csak akkor lesz ha a Barca nyer. 11év hosszú idő.
Na de ők meg 25 éve nem jutottak döntőbe, ha nem a Barca lenne a másik csapat aki bejutott volna, akkor egyértelműen a Bilbao-nak szurkolnék, mivel szeretem én is nagyon Bilbao-t

Ha egy kis-középcsapat drukkere lennék és a csapatom bejutna 25 év után egy Király-kupa döntőjébe, akkor én is ott buliztam volna az tuti. :D

Érthető az örömük, hiszem évek óta erre a lehetőségre vártak, hogy nyerhetnek valamilyen trófeát és elindulhatnak a nemzetközi porondon (amivel nem kis pénzhez jutna a csapat) és 25 év után ismét megnyerhetnek egy döntőt.

Nagyon nehéz egy döntő lesz, a Bilbao erre a meccsre fogja feltenni az egész szezonját!

Itt most szerintem nem lehet kijelenteni, hogy a Barca a toronymagas esélyes., mert egyáltalán nem az. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
TZS
Capitá del Barça

2009.03.09. 22:05:21

Gondolom azért, mert az utóbbi években nem nyertek semmit (mégha a spanyol kupa történetében a legeredményesebbek is velünk együtt), nem egy meghatározó csapat volt az övék, és ez, hogy most a döntőbe jutottak, ilyen örömteli számukra.
Na meg persze az is rátehetett egy lapáttal, hogy egy Sevilla-t vertek simán 3-0-ra, egy igen jó meccsen.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.03.09. 21:57:26

Én csak azt nem értem, hogy miért örülnek úgy mintha megnyerték volna a döntőt.
Bennem öröm csak akkor lesz ha a Barca nyer. 11év hosszú idő.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
TZS
Capitá del Barça

2009.03.09. 21:54:07

sasi1 írta:Ez volt már?
http://www.pepsifoci.hu/video/node/27032

:D
Jaja, a humor részlegen asszem már volt!
Nem normális a srác! :lol:
Kép
sasi1
Entrenador del Barça

2009.03.09. 21:33:47

sinya gvr6
Barça B

2009.03.08. 14:41:22

Meg kell nyernünk a kupát. Sokkal jobb csapat vagyunk mint a Bilbao , és ennek ki is kell jönnie a meccsen.Itt az ideje hogy ismét Spanyol kupa gyöztesek legyünk. VISCA EL BARCA
sinyavr6
mess2009
Director del Fútbol

2009.03.06. 20:11:37

herliushoz: ( ha több időm lesz megtanulom az idézetes formát is talán úgy képletesebb valóban)
tudnék még reagálni továbbra is néhány dologra, de azt hiszem ezt a témát már alaposan átrágtuk, várjuk meg a szombati győzelmünket és talán vidámabb lesz a diskurzus!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.03.06. 13:31:13

mess2009 írta: csak a lényeget nem akarod elismerni abból amit én mondok:
1./ nem pihenteheti azokat akiket szeretne, mert be kell állítani őket játszani! ez az amit az élet igazolt!
2./ha ezt nem tette volna az alap verzió kikap és a csapat kiesik!
3./csak abban van közöttünk vita, hogy miért nem egy kellően erős összeállítással kezd és amikor az eredmény engedi jöhetnek a cserék akár pihentető szándékkal is.
4./ semmi nem támasztja alá hogy a kulcs emberek forma hanyatlását fáradtság okozná! (már csak azért sem mert ez öngól az elméletednek, hiszen rotáció pedig van!)
5./ amit nem cáfolhatok, igazad van: nem kell pályára küldeni a sztárokat és akkor nem sérülnek meg.
Különben nincs harag...
Bocs, de én még mindig nem tudlak követni.
1. Honnan veszed pl. hogy nem ugyanezeket a játékosokat cserélte volna be akkor is Pep, ha történetesen 2-0-ra vezetünk? Xavi 5 percet töltött a pályán, tehát gyakorlatilag végigpihente a meccset. Messi az utolsó fél órára jött be, mint ahogy már nem először ebben a szezonban. Szerintem abszolút jó taktikai húzás, ami már kifizetődött párszor. Szvsz ugyanis ha Messi kezdőként játszik, a friss Mallorca-i védők között örlődött volna 60 percen keresztül, az ő helyére érkező játékos pedig kétlem, hogy akkorát dobott volna a támadásainkon. Igy viszont 1 órányi játék után már egy lényegesen fáradtabb védelemre "eresztette rá" Messit Pep. Meg is lett az eredménye, még ha kellett mák is hozzá. De mint tudjuk szerencséje annak van, aki tesz is érte. Másrészt pedig szerinted hol a garancia abban, hogy ha alapcsapattal állunk ki, nem ugyanez a végeredmény? A Mallorca egy szerencsés lökettel szerzett vezetést, kapott már ilyen gólt az A csapatunk is. Ilyen lövés esetén tökmindegy, hogy ki van a pályán, ill. a kapuban, 10-ből 10-szer bement volna a legbetonbiztosabb védelem ellen is.
2. Ebben lehet, hogy igazad van, de ez a lehetőség akkor is benne volt a kalapban, ha az alapcsapatunk kezd, ráadásul ott még a frisseség hiánya is közrejátszott volna. Mint az előbb is leírtam a Mallorca góljánál teljesen mindegy volt a csapat összetétele.
3. Már erre is lényegében reagáltam. Semmi nem garantálta, hogy egy erős kezdővel előnyösebb helyzetbe kerültünk volna és kétlem, hogy bármelyik tartalékunk új lendületet vihetett volna a csapat játékába, ha gáz van. Egy ilyen taktika esetén pedig óriási a rizikó, hogy már nincs időd és megfelelő embered a fordításra.
4. Bocs, de én sehol nem érzékelem az öngólt a mondandómban. Természetesen semmi garancia nincs arra, hogy a fáradtság okozná a csapat hullámvölgyét. Viszont az is tény, hogy a Real 8 pontot faragott a hátrányából a bajnokságban. Az a Real, amely már tavaly kiesett a kupából, ergo 1 héten csak 1 meccset játszanak. Felvetődhet persze, hogy a kupában nálunk is a tartalékok játszanak. Ez igaz is, meg nem is. Általában 3-4 alapjátékosunk mindig kezdő volt és azért azt sem kell elfelejteni, hogy egy kupameccsre is ugyanúgy készül a teljes kijelölt keret, ráadásul nem elhanyagolandó dolog az utazással járó felhajtás is. Ezek mind apró dolgok, de egy hosszú szezonban minden játékosnál összeadódnak ezek az apró idő- és energiaveszteségek. 3 alapjátékosunk ráadásul még 1 válogatott meccset is végigjátszott, míg a Real-tól pl. csak egyetlen mezőnyjátékos játszott. Ezt is be lehet kalkulálni. Lehet, hogy nem a fáradtság a "bűnös", de hogy mindenképpen figyelembe kell venni, az tény. Rotáció pedig (mint már korábban leírtam) többnyire szükségszerűségből van. Ez ősszel nem tűnt fel, mert kevés sérültünk ill. eltiltottunk volt, most szinte minden héten van több-kevesebb hiányzónk. Másrészt pedig a kupameccset nem sorolnám a "rotáció" kategóriába. Ebben a sorozatban alapesetben szinte mindenki a B csapatát játszatja (és nem csak Spanyolországban). Természetesen a tét növekedésével és az eredmény alakulásával párhuzamosan erősödhet a csapat összetétele is, de ettől még az alapcél (a bajnoki cím) élvezi a prioritást.
5. OK, vettem. Érzem az iróniát:)
Válasz küldése