Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi a felvilágosítástKamarilla írta:Ha megnyerjük mindkettőt, megkapjuk automatikusan a Szuperkupát, így majd, ha nyerjük a BL-t, akkor legalább lesz egy auto-zsebben levő kupánk és készülhetünk az Európai-szuperkupa döntőre!maister6000cm3 írta:....Krojf írta: ....
......A másik, fennáll minden meccsen a sérülés veszély, jó lenne ezt az egészet jövőhéten eldönteni, persze ehhez szükséges, hogy vasárnap is nyerjünk!
Ha megnyerjük mindkettőt, megkapjuk automatikusan a Szuperkupát, így majd, ha nyerjük a BL-t, akkor legalább lesz egy auto-zsebben levő kupánk és készülhetünk az Európai-szuperkupa döntőre!maister6000cm3 írta:Ezt nem igazán értem: "kiküszöbölni"??Krojf írta:Egy biztos hogy jó lenne kiküszöbölnünk a Szuperkupa Döntőt!
Meg kell nyerni mindkettőt, aztán spórolunk 2 meccset, illetve
abszolút királyak leszünk Hispániában!
K.
Ezt nem igazán értem: "kiküszöbölni"??Krojf írta:Egy biztos hogy jó lenne kiküszöbölnünk a Szuperkupa Döntőt!
Meg kell nyerni mindkettőt, aztán spórolunk 2 meccset, illetve
abszolút királyak leszünk Hispániában!
K.
21:30Csoka írta:Melyik csatorna adja a királykupadöntőt szerdán?
Május 13-án, a Mestalla-ban.Ilúvatar írta: Amúgy meg mikor lesz a döntő?
Onnen leszedték sajnos.... Miröl maradtam le??
Egygólos hátrányból kezdték a visszavágót, ahol 3-0-ra nyertek a Sevilla ellen. Ezzel bebiztosították helyüket a döntőben, s így jövőre egészen biztosan indulhatnak az Európa Kupában (vagy mifenében), hiszen az ellenfél, a Barca minden bizonnyal a BL-ben indul. Szerintem egyébként éppen úgy ünnepeltek, mint akik nagyszerű játékkal döntőbe jutottak, és ezzel kiharcolták a nemzetközi szereplést.Varatrix írta:Én csak azt nem értem, hogy miért örülnek úgy mintha megnyerték volna a döntőt.
Na de ők meg 25 éve nem jutottak döntőbe, ha nem a Barca lenne a másik csapat aki bejutott volna, akkor egyértelműen a Bilbao-nak szurkolnék, mivel szeretem én is nagyon Bilbao-tVaratrix írta:Én csak azt nem értem, hogy miért örülnek úgy mintha megnyerték volna a döntőt.
Bennem öröm csak akkor lesz ha a Barca nyer. 11év hosszú idő.
Jaja, a humor részlegen asszem már volt!
Bocs, de én még mindig nem tudlak követni.mess2009 írta: csak a lényeget nem akarod elismerni abból amit én mondok:
1./ nem pihenteheti azokat akiket szeretne, mert be kell állítani őket játszani! ez az amit az élet igazolt!
2./ha ezt nem tette volna az alap verzió kikap és a csapat kiesik!
3./csak abban van közöttünk vita, hogy miért nem egy kellően erős összeállítással kezd és amikor az eredmény engedi jöhetnek a cserék akár pihentető szándékkal is.
4./ semmi nem támasztja alá hogy a kulcs emberek forma hanyatlását fáradtság okozná! (már csak azért sem mert ez öngól az elméletednek, hiszen rotáció pedig van!)
5./ amit nem cáfolhatok, igazad van: nem kell pályára küldeni a sztárokat és akkor nem sérülnek meg.
Különben nincs harag...