Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én már leszoktam a lábremegésröl.. utoljára Barca-Cheslea remegget 2006 ba...barca19 írta:azt hiszem ez lesz idén a legnehezebb meccsünk....
ÁLLVA FOGOM VÉGIGNÉZNI (már a real ellen is remegett a lábam ugy izgultam)![]()
visca el blaugrana
Nana...ezt, hogy érted tesóRikinho20 írta:meleg lesz a védelem...
Hát én azért nagyon remélem, hogy a támadó trió fog maradandót alkotni!lesliejr12 írta:Büntetőkre szerintem nem kerül sor.Nem tudom elképzelni, hogy két 0-0-át játszunk.Vagy a védelmünk vagy a támadó alakzatunk megoldja ezt a problémát.
Te vagy az első akinek hiszek, ebben a témában!Slither írta:Senkinek, döntőre törlik a sárgákat, csak pirostól kell félni...
Alves biztosan.saw1989 írta:Ha valaki tudja, leírhatná kinek kell vigyázni esetleges sárga és azzal járó eltiltás miatt ! Előre is kösz...
herlius írta:Tény, hogy nagyon nagy szerepe van a szerencsének is. De... Mint tudjuk, jó kapusnak szerencséje is van:) Az a csapat fog nyerni, amelyik a legjobban akarja a sikert és ezért meg is döglik a pályán. A múlt héten ez a csapat a Chelsea volt, ezt el kell ismerni. Nagyon akartak, hajtottak, 1 percig nem adták fel, és szerencséjük is volt. Mi viszont kicsit öregurasan játszottunk (legalábbis önmagunkhoz képest) és ez pont elég volt ahhoz, hogy ne nyerjünk.
Igen, tudunk róla. Ha visszaolvasol kicsit, már kitárgyaltuk a témát. A sárgák nem törlődnek el a döntőre.robegol írta:Helló fiúk!
Az jutott most eszembe, hogy mintha azt olvastam volna egyszer a rövid hírek között, hogy a döntőre eltörlődnek a sárga lapok, tehát sárgával nem tilthatja el magát enki a döntőről. Ti nem emlékeztek rá?...vagy lehet csdak álmodok... Mert most átolvstam BL szabályzatát és sajna abban nem szerepelt ez a szabálypont.
Valaki tud erről vmit?