Nos...elérkezett a nagy nap...a múlt héten az odavágó előtt azt írtam, hogy "eljött az igazság napja, illetve az igazság 90 perce". Nos ezt inkább most kellene írnom, de mégiscsak mást írok.
A hivatalos oldal és a SPORT.es tökéletesen megfogalmazta a főcímében:
"Mindent vagy semmit Londonban!" és "90 percre Rómától!". Én is ezeket a jelzőket használnám a mai meccsre. Óriási meccs lesz, ez most felér nekünk egy döntővel. Csak itt egy gólos döntetlennel is győztesen kerülnénk ki a párharcból.

Én inkább erre számítok, habár már annyiféle forgatókönyv lezajlott a fejemben, hogy csak na. De mégis a döntetlent tartok valószínűnek, egy 2-2-t. A védelmünk "lyukassága" miatt szerintem mi is kapunk 1-2 gólt, de számítok a támadószekciónkra, hogy mi is tudunk ugyanennyivel válaszolni.
Remélem sikerülni fog irányítani a játékot és játszani a saját stílusunkat úgy mint Madridban, akkor nem lehet nagy probléma. Ahogy a Madrid ellen is, úgy itt is reménykedem (reménykedtem a Real ellen is) abban, hogy sikerül megúsznunk az első 20-25 percet kapott gól nélkül és akkor jók lehetünk! A meccs elején tuti, hogy a Chelsea fogja irányítani a játékot, utána viszont remélem, hogy sikerül ezt megfordítanunk.
Nem emelnék ki senkit, hogy kitől kellene vagy kitől várok jó vagy jobb teljesítmény, most az egész CSAPATTÓL szükség van jó teljesítményre és akkor vehetjük is a jegyet Rómába...
Na végezetül hoztam egy videót, ami a ma esti Chelsea-Barca meccs előzetese, elég jó kis zenével. Én már 2x-3x meghallgattam és mindig borsódzik a hátam tőle...
Tessék:
Chelsea - Barca BL előzetes
Na jó szurkolást mindenkinek és reméljük, hogy a szombathoz hasonlóan ismét egy szép estét élhetünk át Barca szurkolóként!
VAMOS BARCA 
CATALUNYA TRIOMFANT 
SOM-HI TOTS
Rikinho20 írta:meleg lesz a védelem...
Nana...ezt, hogy érted tesó

Remélem nem amúgy. Én bízok Pep-ben, hogy kitalál valami okosat.