Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Csak én érzem ellentmondásosnak a hszed?csabooo írta:Szerintem a Chelsea ellen mi is azt kéne játszuk amit ők ellenünk.Védekezés,védekezés,védekezés és védekezés.MERT mi a kontrákban nagyon jók vagyunk és ha a Chelsea támad akkor egy idő után beleun hogy nehezen jönnek át rajtunk,aztán már csak méregből támadnának..És akkor ott mi meg foghatnánk.Meg a hajrát kéne meg nyomni az utolsó 10 percet,persze csak ha vesztésre állunk ami remélem nem fog fenn állni.Örülnék ha hamar rúgnánk egy gólt,mint tegnap a MU és akkor lehet esélyünk.Remélem legyűrjük a Londoniakat,de a védelem nem épp a legjobb lábon áll..
Tényleg, így sajnos egyértelmű, innentől nincs értelme találgatnibali 15 írta: Amúgy hiába linkeltek be oldalakat a tegnapi meccsre nem emlékeztek?
Nasri-nak volt már egy sárgája és ki is írták a vicc kedvéért hogy nem játszhat a döntőben, ergó nem változott semmilyen rohadt szabály.
Remélem Pep nem most elégíti ki a kíváncsiságodatbali 15 írta:Toure a védelembe? Nem olyan rossz ötlet.
És Busqi? Kíváncsi lennék.
Szerintem bármelyikük játszana ott az rossz ötlet lenne.Nem nagyon vagyok híve az ilyen rakosgatásoknak és nem is nagyon szoktak bejönni.Elég ha csak a közelmúltból említjük esetleg Cambiassot vagy Essient.Szerintem egyikük se oldotta meg rendesen a feladatát azon a poszton.bali 15 írta:Toure a védelembe? Nem olyan rossz ötlet.
És Busqi? Kíváncsi lennék.
én is ezt hittem tegnapig. de azért egy olyan felkészült Riporter mint Hajdú B. csak nem állít ekkora marhaságot, a Sir-ről nem is beszélve...barcapowa írta:1000000000000000000% hogy a sargak automatikusan torlodnek!!! ha pirosat kapsz akkor nem jatszhatsz a dontoben! nyakamot merem ratenni! emlekem szerinte mar az elmult evben is igy volt! (de ezt nem mondom biztosra szal ne alljon le vitazni ezert senki velem) de abba sem vitazok hogy a sargak torlodnek vagy sem,mert biztos hogy torlodnek!!!!ne is firtassatok tobbet ezt a temat!Inkabb szurkoljatok a barcanak mert nagy szukseguk van ra:D ViVa Fc.Barcelona! mindent viszunk az iden:D
Akkor linkeld be, légy szíves!Cyrrus Vance írta:Nemrég hozták meg ezt a szabályt. Pont amiatt, hogy Pavel Nedved egy pár éve így maradt le a BL döntőről. És majdnem az aranylabdáról..
a baj az, hogy ezt neked kell elfelejteni mert sajnos a sárgák nem azaz NEM törlődnekshevy írta:
jól, felejtsétek már ezt a sárgázást, döntőben mindeki játszhat, kivéve aki ma pirosat kap
jól, felejtsétek már ezt a sárgázást, döntőben mindeki játszhat, kivéve aki ma pirosat kapZsoltbarca írta: Én meg ugy tudom hogy a sárgák törlődnek a döntőre de ha valaki pirosat kap az kimarad természetesen a döntőről!!
Jól tudom??
Mosquito írta:Bosquets is 1-re van az eltiltástól.barca19 írta:daniel alves asszem veszélyben van...többről nem tudok....
Bosquets is 1-re van az eltiltástól.barca19 írta:daniel alves asszem veszélyben van...többről nem tudok....