A top 4-ben 3 angol csapat, és 1 spanyol, a mi Barcánk. Bomba formában vagyunk, le kellene mosni öket a pályáról, remélem igy lesz.

Megkell mutatni az angoloknak, hogy ki az ur európában.

Nagyon nagy videó, köszibarca19 írta: http://www.youtube.com/watch?v=xayDf5Ti ... PL&index=9
Én akkor is támadólag lépnék fel...ozsimiki írta:
én nem írtam,h te melyikre gondoltál,nem azért írtam, mert azt hittem,h egy aktuális meccsre gondolsz, hanem csupán a támadni támadni támadni 1000el részhez ezt írtam... idegenben úgy sikerült nyernünk,h kiállítottak onnan egy playat. remélem ma kedvező eredményt érünk el anélkül is.
Nagyon szép hozzászólás. Szombaton is azt mondtam, amit most:legyen egy fordulatos, sok gólos meccs! Ha közben nem kapunk ki, akkor az egyenesen maga lenne a Mennyország!petiamadridista írta: Mert jelenleg ezzel a Barcelonaval szemben, nyílt sisakos meccsen egyszerűen senki nem veheti fel a versenyt!
Még az MU se..
egyszerűen nem.. A tökéletes támadófoci az úgy néz ki, ahogy a ti kedvenceitek játsszák..
Egyébként nekem full mind1, hogy ki nyer, bár elismerem, hogy idén a Barcelona érdemelné meg a legjobban a Bajnokok Ligája serleget.
én nem írtam,h te melyikre gondoltál,nem azért írtam, mert azt hittem,h egy aktuális meccsre gondolsz, hanem csupán a támadni támadni támadni 1000el részhez ezt írtam... idegenben úgy sikerült nyernünk,h kiállítottak onnan egy playat. remélem ma kedvező eredményt érünk el anélkül is.szajko írta:Ozsi!ozsimiki írta:...
Én nem arra a mecsre gondoltam amit itthol játszottunk, majd 4-2-re kikaptunk idegenbe...
Hanem arra amikor az odavágón idegenbe 2-1, majd itthon 1-1.
Gondolom Bányász a kijelölt részekben érzett némi ellentmondást. Szal gyengébb a védelmünk, mégis álljunk be védekezni? Ha ilyen izmos a támadósorunk, akkor talán támadni kéne. Lévén, ha nálunk van a labda, az ellenfél nem tud gólt rúgni...örök igazság.csabooo írta:Na eljött a várvavárt nap.
Szerintem a Chelsea ellen mi is azt kéne játszuk amit ők ellenünk.Védekezés,védekezés,védekezés és védekezés.MERT mi a kontrákban nagyon jók vagyunk és ha a Chelsea támad akkor egy idő után beleun hogy nehezen jönnek át rajtunk,aztán már csak méregből támadnának..És akkor ott mi meg foghatnánk.Meg a hajrát kéne meg nyomni az utolsó 10 percet,persze csak ha vesztésre állunk ami remélem nem fog fenn állni.Örülnék ha hamar rúgnánk egy gólt,mint tegnap a MU és akkor lehet esélyünk.Remélem legyűrjük a Londoniakat,de a védelem nem épp a legjobb lábon áll..
Ozsi!ozsimiki írta:...
Kicsit férre olvastál vagy nem tudom,kontrákban jók vagyunk,meg a végét kellene meg nyomni amikor már látszik a fáratság a cselzinél..Bányász írta:Csak én érzem ellentmondásosnak a hszed?csabooo írta:Szerintem a Chelsea ellen mi is azt kéne játszuk amit ők ellenünk.Védekezés,védekezés,védekezés és védekezés.MERT mi a kontrákban nagyon jók vagyunk és ha a Chelsea támad akkor egy idő után beleun hogy nehezen jönnek át rajtunk,aztán már csak méregből támadnának..És akkor ott mi meg foghatnánk.Meg a hajrát kéne meg nyomni az utolsó 10 percet,persze csak ha vesztésre állunk ami remélem nem fog fenn állni.Örülnék ha hamar rúgnánk egy gólt,mint tegnap a MU és akkor lehet esélyünk.Remélem legyűrjük a Londoniakat,de a védelem nem épp a legjobb lábon áll..
A védelem nem éppen a legjobb lábon áll de álljunk be védekezni?Ez lenne a legrosszabb amit tehetnénk.Ezzel feladnánk a játékunkat és elvesztenénk a góllövés esélyét is.Azért a Chelsea nem egy eszetlen csapat.Ha védekeznénk akkor se támadnának eszetlenül...
Meg aztán nem is vagyunk egy Chelsea.Egyszerűen ez a csapat ezzel a kerettel nem is képes tartós védekező focira.Majd Messivel,Iniestával,Xavival beállunk védekezni és bekkelünk 90 percen át?Öngyilkosság volna.