Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.06. 19:36:13

chelsea4ever írta:nah, gyűlnek itt az okos hozzászólások iniesta, messi és sylvinho is nagyképűen nyilatkozott ellenben pl. Lampardal
a bunkerfoci pedig az lesz amit a barca ma csinálni fog :wink:
Chelsea drukker pedig az után lettem miután kikaptak az elődöntőben a Portotól ha kiváncsi vagy rá.....

CSAK A CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Ha láttál volna akárcsak egy nmeccset is, nem írnád le egy mondatban a Barcelona-bunkerfoci kombinációt.
2. Ha chelsea szurkoló lennék, leégne a képemről a bőr, hogy mit művel a csapatom. Hogy ezen mit lehet szeretni???ki tudja?
A taktika ma is az lesz: Ballack Lamparddal vizesárkot ás a saját térfelük közepén, mögöttük Terryék feszítik ki a szögesdrótot. Ha valami nagy gáz lenne, elaknásítják a 16-os területét. Közben elöl Drogba a felezővonalnál a magával hozott kisszéken ül, rejtvényt fejt. Esetleg hazautazik Abidjanba meglátogatni a családot. Mert labda az nem jön felé.Ez igen, ez taktika!
3. A Chelsea tudtommal nem játszott a Portoval elődöntőt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2009.05.06. 19:26:54

chelsea4ever írta:nah, gyűlnek itt az okos hozzászólások iniesta, messi és sylvinho is nagyképűen nyilatkozott ellenben pl. Lampardal
Chelsea drukker pedig az után lettem miután kikaptak az elődöntőben a Portotól ha kiváncsi vagy rá.....

Légyszíves linkeld be ezeket a nyilatkozatokat :D Nem hiszem , hogy lenne de linkeld be mert még láttam sehol se
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.06. 19:25:44

köszi szépen chelsea drukker hogy hozzászóltál a témához......
büszkék vagyunk rád...nem is vártunk többet....
gogogogoo barca
Kép
Nosaltres mateixos a fi de representar al futbol ahoz cal becomingly a jugar!
més que un club!| VISCA EL BARCA!!(L)Messi10(so)
Caparrós:El Barcelona es ahora mismo el mejor equipo del mundo sin duda"
chelsea4ever
Barça C

2009.05.06. 19:22:36

nah, gyűlnek itt az okos hozzászólások iniesta, messi és sylvinho is nagyképűen nyilatkozott ellenben pl. Lampardal

Kép
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.06. 19:21:54

izgulok nagyon nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha nem is jutunk tovább büszke leszek a csapatra és hogy barca drukker vagyok!!!
visca el blaugrana
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.06. 19:21:33

durva, h mennyivel jobban izgulok, mint a real meccs előtt! azt vhogy lehetett érezni, h meglesz(igaz, azt nem, h ennyivel :D ) de ez a mai. egy taktikailag felkészített csapat ellen lépünk pályára, akik úgy tudják ölni a focit, h maj' szétvertem a tv-t a múlt héten :lol: legyünk ott fejbe, játszuk a focinkat, és meglesz! utána GO ROMA! az se lesz majd egy sétagalopp...
Kép
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.06. 19:19:48

merész húzás de jól sülhet el! csak azt nem tudom hogy Busi fel tudná-e hozni olyan hatékonyan a labdát mint Touré szokta miután szerelt??...
barca6
Jugador d'estrella

2009.05.06. 19:12:48

te jó ég! másfél óra a kézdésig!mindenem remeg!hajrá Barca!
ha a Barca nyer kiugrok a borombol,ha a cselzi akkor az ablakon :oops:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.06. 19:10:33

Aki nem tud értelmesen válaszolni akár egy számára értelmetlen hsz-re az NE TEGYE! Illetve ne csodálkozzon ha nem tud belépni pár hétig utána!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.06. 19:09:36

chelsea4ever!

Ha neked tetszett a múltheti produkció, akkor meg is értem, hogy miért a Chelsea-nek szurkolsz. De ez esetben nem is lett volna érdemes a meccset nézned, mert ha csak az eredmény számít, azt meg lehet tudni a másnapi újságból is.
Az antifociról annyit, hogy tényleg lehet ezt is focinak nevezni, meg kiváló taktikának, de kb megye 2-es szinten. Ehhez nem kell milliókat keresni akár játékosnak, akár edzőnek.
Iniesta nyilatkozatát meg nem tudom, hogy mikor álmodtad, mert én ilyenről nem hallottam.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
House
Entrenador del Barça

2009.05.06. 19:07:51

Akkor spanoljuk fel magunkat mi is!! :wink: Ini mondta? (Nem hiszem..) De én hiszek neki. 8) :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.06. 19:07:29

énse olvastam sehol ien ini nyilatkozatot sőt még hasonlot se hogy könnyü lenne...ellenkezőleg.....
Kép
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.06. 19:07:17

zsoltman írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... inuto.html

A legújabb hírek szerint Bousqets lesz Puyol helyet!!
hát ha télleg így van akkor egyre gondoltunk Peppel :lol: Pont ezt fogalmaztam meg ötletként tegnap az egyik hozzászólásomban!! Hajrá Fiúk!!
lesliejr12
Jugador del Barça

2009.05.06. 19:05:39

De honnan szedte azt a nyilatkozatot, hogy Iniesta szerint gyerekjáték lesz?

Én sehol nem olvastam ilyet, nem is jellemző a mai Barcára.
Messi mondta egyedül, hogy biztos benne, hogy döntőt játszanak.

Meglátjuk.Mindenesetre ma focizni is kell majd egy picit az ellenfélnek.Aztán, hogy ez elég lesz e, az majd szűk 2 óra múlva kiderül.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.06. 19:04:57

chelsea4ever írta:..
Szerinted hányan helyeselnek majd erre a hozzászólásra? Ezért tényleg kár volt regelned. Nem tudom mit vársz egy Barca-fórumon.
Mondanom sem kell, hogy nem sok mindenben értünk egyet. :)

Mai meccs marha nehéz lesz, szezon legfontosabb 90 perce. Ha megint ez a gyönyörű két angol csapat játssza a döntőt, akkor meg sem nézem... :roll:

Barça!!!
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.06. 19:04:29

hát nagyon nem.....tipikus angol szurkoló...
Kép
barca6
Jugador d'estrella

2009.05.06. 19:02:12

Alberto10 írta:
chelsea4ever írta:Sziasztok!

A mai meccs nagyon nehéz lesz mind a barcának mind nekünk, bár a ti játékosaitok ezt nem így látják -.-(Iniesta: "gyerekjáték lesz) Remélem 22:30-kor rájön majd h mekkora f*sz volt...

Sokan, közületek is 1-2-en antifocinak nevezték a múlt heti játékunkat. Csak gratulálni tudok azoknak akik arra aztmondták h antifoci.Akik ilyenek mondtak azok nem értenek a focihoz, ha egyszer a taktika ezt kívánta akk ezt kellett csinálni.(Egyébként így is tudtunk volna nyerni Drogba góljával....)

A másik amit sokatok mond h tördeltük a játékot és h nagyon kemények, durvák, szabálytalanok voltunk. Bocsi, de mondjátok, h íígy meg úúúgy mi vagyunk a világ legjobbja de kérdezem hány angol csapattal játszottatok idén?? Az angolok pedig már csak ilyenek, kemény focit játszanak de eredményeset is, majd ma este meglátjuk ezzel szemben mennyit ér a ti "szép" focitok.....

Na ennyi, HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezért a hozzászólásért kár volt reggelned... :wink: :wink: Tipikusan ilyen egy Cselzi fan... Ez neked a taktikus játék?? lécci meséld már el nekünk hogy mi volt a taktikai húzása a Chelsea-nak a Camp Nou-ban??? bár inkább nem is vitatkozom ienekkel...
De azért egy vmit kérek: meséld el a történetedet hogy hogy lettél Chelsea fanatikus!! Megköszönném mert érdekel hogyan szerettél bele a kékekbe... :wink:
ocsem ne untass.kar volt energiat fektetni ennyi sok szovegbe!a chelsea nem taktikus ellentetben a Barcával!a cselzi unalmas focit játszik csak lustul,de a Barca támad és tesz is valamit a jó eredményért!
Kép
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.05.06. 19:02:12

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... inuto.html

A legújabb hírek szerint Bousqets lesz Puyol helyet!!
messi6502
Jugador del Barça

2009.05.06. 19:00:59

chelsea4ever írta:...
Szia!

"Csak gratulálni tudok azoknak akik arra aztmondták h antifoci. Akik ilyenek mondtak azok nem értenek a focihoz, ha egyszer a taktika ezt kívánta akk ezt kellett csinálni."

Na várjunk már..végén kiderül ti játszottatok szépen, mi meg taktikailag és technikailag pályán se voltunk :)

"a taktika ezt kivánta"

Furcsa a Reálnál nem kívánta?
Ja értem ti nem akartatok beleszaladni vereségbe..--> "h íígy meg úúúgy mi vagyunk a világ legjobbja" akkor ez mégis, csak igaz lehet :)

Ezek után "nem értenek a focihoz", hát lehet nem értünk hozzá, de szerintem te se vagy képbe...

De látom magabiztos vagy, nem lohasztalak le. Majd a pályán a fiúk ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messi6502 2009.05.06. 19:05:03-kor.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
SINCE 1899
Jugador d'estrella

2009.05.06. 19:00:26

Alberto10 írta:

A mai meccs nagyon nehéz lesz mind a barcának mind nekünk, bár a ti játékosaitok ezt nem így látják -.-(Iniesta: "gyerekjáték lesz) Remélem 22:30-kor rájön majd h mekkora f*sz volt...

Sokan, közületek is 1-2-en antifocinak nevezték a múlt heti játékunkat. Csak gratulálni tudok azoknak akik arra aztmondták h antifoci.Akik ilyenek mondtak azok nem értenek a focihoz, ha egyszer a taktika ezt kívánta akk ezt kellett csinálni.(Egyébként így is tudtunk volna nyerni Drogba góljával....)

A másik amit sokatok mond h tördeltük a játékot és h nagyon kemények, durvák, szabálytalanok voltunk. Bocsi, de mondjátok, h íígy meg úúúgy mi vagyunk a világ legjobbja de kérdezem hány angol csapattal játszottatok idén?? Az angolok pedig már csak ilyenek, kemény focit játszanak de eredményeset is, majd ma este meglátjuk ezzel szemben mennyit ér a ti "szép" focitok.....

ezért a hozzászólásért kár volt reggelned... :wink: :wink: Tipikusan ilyen egy Cselzi fan... Ez neked a taktikus játék?? lécci meséld már el nekünk hogy mi volt a taktikai húzása a Chelsea-nak a Camp Nou-ban??? bár inkább nem is vitatkozom ienekkel...
De azért egy vmit kérek: meséld el a történetedet hogy hogy lettél Chelsea fanatikus!! Megköszönném mert érdekel hogyan szerettél bele a kékekbe... :wink:
Egyszerű..szereti a bunkerfocit!
Kép Mi a világ leghosszabb meccse?---A real-barca,mert majdnem 2-7-ig tartott:)
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.06. 18:59:28

1. Nem f*szoznám le Iniestát, azérrt mert önbizalommal teli, viszont palackot és lampardot, le lehet f*szozni, a német örüljön, hogy ma játszhat.
2. Antifoci, ha neked az tetszett, hogy közötök nem volt a játékhoz, akkor tényleg elvakult dinamo london fan vagy. Tény, h ez volt a taktika, nem focizni, hanem bekkelni. De tudod mit? Nem is tudtatok volna semmit sem kezdeni azon a meccsen és látszott is a játék képe alapján.
ja a másik, ha Hleb belövi, ha a 11-est befújják Henry lerántását, ha Bojan befejeli, ha nem lett volna talán idény formában Petr, de ez mind, ha csakúgy mint drogba helyzete, amiről mindent elmond, hogy rafa csinálta, ezeket felejtsük is el gyorsan. De "HA"-ban is jobbak voltunk.
3. Az az angol stílus, vitatkozni rajta felesleges, te sem fogsz meggyőzni engem, hogy az szép amikor egy szerelés után repül a támadó amerre lát, és az sem szép szerintem, hogy 10-ből 9 gól fejes, ami beadás.
Majd meglátjuk, hogy ma a spori mennyit enged, de ne félj, keménykedésben is fel tudjuk venni a versenyt veletek, de TI JÁTÉKBAN jelenleg velünk SOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó szurkolást.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
sasa01
Barça C

2009.05.06. 18:58:32

Hát ezaz, ilyenkor már izgulni kell valamivel több mint másfél óra és kezdödik!! De most izguljunk nagyon, és reméljük a meccs után meg örömittasak leszünk, mert ott leszünk a BL döntöbe!! Meg is érdemelnénk, és mindhárom cimet idén!! Már kezdödhetne a mai meccs!! CSAK A BARCA!!!!
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.06. 18:57:36

House
Entrenador del Barça

2009.05.06. 18:54:04

Danka00792 írta:Csak én izgulok ennyire?! :oops:
A top 4-ben 3 angol csapat, és 1 spanyol, a mi Barcánk. Bomba formában vagyunk, le kellene mosni öket a pályáról, remélem igy lesz. :oops:
Megkell mutatni az angoloknak, hogy ki az ur európában. :)
Én is hihetetlenül izgulok.. :) Lassan ott tartok, hogy remeg a kezem. :D És ez egyre rosszabb lesz, ahogy múlnak a percek.. :D
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Válasz küldése