2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen arra é is gondoltam hogy Yaya visszamehet a kp-ra de akkor ki fogja majd CR7-et?Lionel86 írta:Én azt mondom, mint ez tegnap is látszott nem a védelmünkön van a FŐ hangsúly! Iniestát vissza kapjuk a kp-ra az bőven elég is lessz!! Nem kell izgullni, ha meg kikapunk akkor sincs semmi, mert bármi megeshet egy Fináléban!bali 15 írta:Amikor tegnap Alves-t és Abidalt kiállították akkor azt mondtam hogy na jó ezt halasszuk jövőre. Amikor pedig nyertünk akkor örültem de elkezdtem halálosan rettegni. Nos kikre is lehet majd számítani a védelemben?
Puyol, Cacers,Sylvinho Pique? Ha ez összeszokik nem is lehet olyan rossz.
A MU a döntőben nem hiszem hogy azt fogja játszani mint a Chelsea..
Tegnap nem voltak semmik szegény kékek, Drogba a végén elkezdett rappelni a kamerába.
Én azt mondom, mint ez tegnap is látszott nem a védelmünkön van a FŐ hangsúly! Iniestát vissza kapjuk a kp-ra az bőven elég is lessz!! Nem kell izgullni, ha meg kikapunk akkor sincs semmi, mert bármi megeshet egy Fináléban!bali 15 írta:Amikor tegnap Alves-t és Abidalt kiállították akkor azt mondtam hogy na jó ezt halasszuk jövőre. Amikor pedig nyertünk akkor örültem de elkezdtem halálosan rettegni. Nos kikre is lehet majd számítani a védelemben?
Puyol, Cacers,Sylvinho Pique? Ha ez összeszokik nem is lehet olyan rossz.
A MU a döntőben nem hiszem hogy azt fogja játszani mint a Chelsea..
Tegnap nem voltak semmik szegény kékek, Drogba a végén elkezdett rappelni a kamerába.
Mondjuk a 4.-es pont ok-okozati viszonyban áll az 5.-sel. Ha nem lövik az elején azt az abszolút előzmény nélküli gólt nem játszhatták volna megint 80 percig azt amit a Nouban is játszottak.Cooltiszo írta:Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)
4. A cselzi talált egy olyan gólt amit 10 évente lehet rúgni.
5. kumma gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.
6. (Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. ))
Az is érdekes, hogy ezt mindenki elfelejti...Cooltiszo írta:Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be.
Ennek tükrében még inkább szívhatják a fogukat, hogy emberelőnyben sem akartak focizni. Ment az agyontaktikázás ezerrel, nem jött be. Mindenki számoljon el magával. Ha a bíró megadja a tiziket nem jutunk tovább. Ha felvállalják a futballt lehet, hogy akkor se...Cooltiszo írta:2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
frost86 írta:Egyet értek az előttem szóló Barca drukkerekkel!És én is emlékszem arra a meccsre mikor Valdest ráncigálták és Terry gólt fejelt belőlle!HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!Més que un club!!! Visca el Barça! Akinek meg nem tettszik valami az meg húzzon innen!!!!Cooltiszo írta:Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)
1. Aki ezt a csapatot semmilyen szinten nem változtatná meg nem látja jól a dolgokat. Kell ide egy brutál balszélső, Ini kell középre, cserénk meg elől nincs aki megfelelően pótolná akármelyik játékosunkat. Nem kimondva a nevet is kitalálható, hogy egy bizonyos .iberyre gondolok
Ennek a csapatnak fejlődnie kell, nem a játék minden elemében, de betömörülő védelmeket is tudnia kell kezelni egy Barcelonának.
2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
3. Hiddink nem alázta le Guardiolát taktikailag, én is fel tudnám a srácokat küldeni úgy, hogy 30 méteres területen tömörüljenek, Messire 3 ember, mindent felrúgni előre, Drogba lefejeli és lesz ami lesz.
4. A cselzi talált egy olyan gólt amit 10 évente lehet rúgni.
5. kumma gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.
6. Abidal kiállítása nem volt semmi (megnéztem többször is videón, semmi olyan mozgása nem volt Abidalnak ami szabálytalan lett volna, de sztem hozzá se ért, ha igen, akkor se volt semmi), Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be. És én még tisztán emlékszem a 2005/06-os meccsünkre, ahol az 5-sön belül két kézzel húzták vissza Valdest miközben egyik kék barátunk befejelte. Az is teljesen jogtalan volt, azzal estünk ki. A sors most visszaadta.
7. Messi aranylabdás kvalitásai nem ezen a meccsen múlik. Nem volt támadójátékunk, ami volt az Alves beadásai (húúú, nem is emlegessük), és az ha Messi hátrajött labdáért és egy két csel után kitette valahova a labdát.
8. Lassúak és körülményesek voltunk végig.
9. Ettől függetlenül nagyobb élmény volt Ini gólja mintha 6-ot rúgunk.![]()