Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.07. 07:57:49

A tegnapi meccset egy mondattal tudom jellemezni:

Győzött a foci a, modern foci felett. :roll: :wink:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.07. 07:42:36

eltekintve a szélsőségektől, már szinte mindent leírtunk,de ez a 90 perc sokáig emlékezetes marad...
Az erények: a (szó szerint) szárny-szegett gárda valóban hihetetlen hite, hajtása, küzdelme!
Iniesta, önmagában ! hosszú meccsek óta a csapat legjobbja!
a hibák, amikből a nyilvánvalóbbakat fel sem sorolom, annyian leírták de ami nekem különösen szemet szúrt: Guardiola óriásit hibázott már Busquets beállításával is , de hogy nem hozta le a félidőben az egyszerűen érthetetlen! ez a srác azon túl hogy egy fontos posztot elfoglalt, mindent elrontott amihez hozzányúlt illetve gyáván és deffenzíven mozgott.
A bíró:szerintem is 1-1 ide oda a nagy hibákat tekintve, az sem elhanyagolható nézet, hogy míg a Barcának nyilvánvalóan ártott a kiállítással, azt a 11-est még be is kellet volna rúgni!
a sors fintora: a két gól hasonlósága!! bár a Chelsea-é ben több volt a véletlen elem ( lepattanó, kapufa) Inié tudatos passz, kapáslövés, talán nem volt annyira védhetetlen mint amit mi kaptunk.
a döntőig még gondolom sokat agyalunk mindenen, de ez már egy más érzés!!!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.07. 07:40:59

sztem a man utd is ugyanúgy kontrákra fog játszani! nem fognak annyit támadni, mert ők is tudják, egy kis terület bőven elég, és máris gólt kapnak! rooney megint jobb hátvéd lesz, c ronaldo lesz egyedül elől! egyetlen mázli, h nincs fletcher, aki nagyon hasznos, így helyette egy támadó szelleműbb(scholes, giggs) kp kerül majd be
Kép
erosvezer
Barça C

2009.05.07. 07:39:39

Én csak azt mondom a Chelsea 10 ember ellen játszott 25 percig, eldönthették volna a mérközést, ők beálltak védekezni, és ölték a focit, megérdemelték , hogy kiestek. Pique kezezése tényleg 11-est ért,a többi szerintem nem volt az, de Anelka meg elesik a saját lábába és Abidalt állitják ki?!Nevetséges!Drogba is kaphatott volna egy Oscar- díjat!Megérdemelten jutott a döntőbe a Barca!Mindenki az Eto, Henry, Messi hármasról beszél, de szerintem ha nem lenne mögöttük két ilyen középpályás, mint Xavi és Iniesta most nem tartana itt a Barca!

IRÁNY RÓMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pitta19
Jugador d'estrella

2009.05.07. 07:25:09

Perrero írta:
pitta19 írta:a Chelseat meg lekell tartóztatni gyilkossági kisérletért :!: Megpróbálták megölni a szép focit
Meg a játékvezetőt:)
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.05.07. 07:24:08

Szerintem hatalmas a felelősséga a speakernek... Mivel ő minden qva esést 11-esnek ítélt volna, most egész Magyarország abban a hitben él, hogy a Barcát segítette a bíró, mert nem adott meg 6 tizenegyest... Egy jogos volt Piqué esetében... De akkor mi van az előző meccsen Henry lehúzásával? Vagy Ballack miért játszhatott tegnap? (Miután a Camp Nouban egy sárgával már a zsebében, lekönyökölte Iniestát) Ott nem volt ilyen nagy szája a speakernek...

idézem: "Ha gólt szerez a Barca a szabadrúgásból akkor nme tette jó, de egyébként helyesen cselekedett Ballack"... Hajdú B.

Egyszer mi is nyerhetünk így mccset. Tény kellett hozzá a bíró, de így sem mondanám, hogy csak neki köszönhettük. Pláne, hogy Abidal piros lapja nem volt az. 10 emberünk volt a pályán. Bármikor lenyomhattak volna, hiszen míg ők a legerősebb felállásban, emberelőnybn voltak addig mi kavart kezdővel 10-en... Ők inkább védekeztek...

A fociban pedig benne van, hjogy egy gól akár a fűről is bepattan... Nem érdemes sírniuk... A többinek se... A Chelsea egy mákos gólla vezetett... Ha az nincs nem így alakul a meccs. erre a Barca mégnagyobb szerencsével válaszolt...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
pitta19
Jugador d'estrella

2009.05.07. 07:07:11

Aki eddig nem szerett a Barca-t, az ezután a meccs után még jobban fogja utálni. Nagyon örülök, hogy a döntőben vagyunk, de nagyon keserű szájízzel gondolok vissza a tegnap esti meccsre. Az MU ellen kevés lesz ez a produkció, és ne felejtsük el, hogy addigra ha minden jól megy, zsebben lesz már egy bajnoki és egy kupa cím is.
Én nem foglalkozok a bírókkal, azzal csak a vesztesek szoktak. Kapott már Hidding annyit a sorstól, hogy most el is vegyen valamit.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.07. 07:04:35

Lionel86 írta:
bali 15 írta:Amikor tegnap Alves-t és Abidalt kiállították akkor azt mondtam hogy na jó ezt halasszuk jövőre. Amikor pedig nyertünk akkor örültem de elkezdtem halálosan rettegni. Nos kikre is lehet majd számítani a védelemben?
Puyol, Cacers,Sylvinho Pique? Ha ez összeszokik nem is lehet olyan rossz.
A MU a döntőben nem hiszem hogy azt fogja játszani mint a Chelsea..
Tegnap nem voltak semmik szegény kékek, Drogba a végén elkezdett rappelni a kamerába. :D
Én azt mondom, mint ez tegnap is látszott nem a védelmünkön van a FŐ hangsúly! Iniestát vissza kapjuk a kp-ra az bőven elég is lessz!! Nem kell izgullni, ha meg kikapunk akkor sincs semmi, mert bármi megeshet egy Fináléban!
Igen arra é is gondoltam hogy Yaya visszamehet a kp-ra de akkor ki fogja majd CR7-et? :? Rooney-t Puyolra kell bízni az biztos.
Lionel86
Jugador d'estrella

2009.05.07. 07:00:07

bali 15 írta:Amikor tegnap Alves-t és Abidalt kiállították akkor azt mondtam hogy na jó ezt halasszuk jövőre. Amikor pedig nyertünk akkor örültem de elkezdtem halálosan rettegni. Nos kikre is lehet majd számítani a védelemben?
Tegnap nem voltak semmik szegény kékek, Drogba a végén elkezdett rappelni a kamerába. :D
Én azt mondom, mint ez tegnap is látszott nem a védelmünkön van a FŐ hangsúly! Iniestát vissza kapjuk a kp-ra az bőven elég is lessz!! Nem kell izgullni, ha meg kikapunk akkor sincs semmi, mert bármi megeshet egy Fináléban!
Lionel86
Jugador d'estrella

2009.05.07. 06:57:51

Jó Reggelt!

Gratulálok a csapatnak a tovább jutásért!!!

Vaterommal néztem a meccset, és mondtam neki nem fog kiesni a Barca és a 85. perc körül lövik a gólt arra már nem lehet válaszollni, de Iniesta jól kimérte az időt! Éreztem, tudtam, hogy meg lesz még 10 emberrel is, nagyon bíztam a csapatban és tudom, hogy ez a Barca éve a mecss alatt is tudtam és tudtam ha van Isten akkor így nyerünk mint most!:D:D:D :shock:

Örülök hogy a csapat se adta fel, tavaly már lehet kikapcsoltam volna a tv-t!!:S
A ruszkikat egy percig sem sajnálom, fúúúúúúúújjj azt mondom, hogy szinte akár mikor eldönthették volna a továbbjutást, de még 10 ember ellen is 11 en védekeztek!!! Moskocs focit meggyalázó, megszégyenítő, romjaiba taposó Chelseat győztünk le!!!!!!!!:DD:D

Forca BARCA!!!!!
7_Barna_7
Barça B

2009.05.07. 06:55:19

örömömben sírtam mikor Iniesta gólt rúgott.... :) Az évszázad bundája volt szerintem:D3 11-est nem adtak meg,végülis lesz*rom...Megérdemelten jutottunk be a döntőbe.Engem egy dolog ba**ott feligazán,annak az eröltetése,hogy Alves elfut és bead szerintem észre kellet volna venni a 5. ilyennél,hogy ez nem megy minden védőjük magas és jól fejel(legjobban)(Alex,Terry)Terry nem olyan magas de elég megnézni a fejelő tudásást.....tehát mi kit akarunk fejeltetni,Eto'o Messi Iniesta?????Talán még Keita tudna.Mind1 a lényeg,hogy nyertünk.....
:roll: Real Madrid 2-6 Barcelona :lol: :lol:
Més qué un Club!
Visca el Barca!
Katalán a szív,kék a lélek,BARCELONA fan maradok amíg élek!
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.07. 06:55:19

Amikor tegnap Alves-t és Abidalt kiállították akkor azt mondtam hogy na jó ezt halasszuk jövőre. Amikor pedig nyertünk akkor örültem de elkezdtem halálosan rettegni. Nos kikre is lehet majd számítani a védelemben?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.05.07. 06:57:59-kor.
feeder
Barça C

2009.05.07. 06:06:38

Köszönöm Istenem!!!!!!!!!Köszönöm Ini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visca El Barca!!!!!!!!!!!!!!
Eto'o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pety27
Capitá del Barça

2009.05.07. 00:48:44

Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.07. 00:43:06

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
kiskacsa08
Barça C

2009.05.07. 00:34:11

Köszönjük szépen ezt a tartalmas hozzászólást.Szerencsére nem látjuk meg a Chelsea mire ment volna a döntőben...
Erre meg büszke lehetsz.
B.
Pavel
Entrenador del Barça

2009.05.07. 00:31:53

Balinho szerintem tévedsz a Chelsea 120 percig úgy játszott volna és rúgtak volna tiziket, de találtak egy gólt. Szerencsére mi is. :P
dzsosua
Barça B

2009.05.07. 00:31:42

"és a kezezése
agyam eldobom, ezt adnátok meg???
nézd meg hol a keze, mielőtt a labdába rugnak, ugyanott.
és a labda elrugta a kezét, ezt látod a mozdulatból.
1.6m ről jött a labda. "
WelCome tO jaMRocK !!!
Mosquito

2009.05.07. 00:30:41

Itélhetet volna a bíró Pique kezezéséért 1 büntetőt, de semmi másért. Abidal kiállítása téves volt és ezt se felejtsük el az első meccsről

teljesen megérdemelten jutottunk tovább, de ha nem is így lenne.. mikor nyertünk vagy jutottunk tovább párharcból amikor mi játszottunk gyengébben? soha, viszont milliószor zsívtunk már amikor mi domináltunk
ez járt már a Barcanak
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2009.05.07. 00:34:26-kor.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.07. 00:26:38

szeretnék pár szót írni a meccsről. Először is, van ISTEN és SORS!!!
A két meccset összegezve, legalább 3kiállítás lehetett volna a Chelseanél, míg Abidal kiállítása teljesen jogtalan volt, továbbá úgy érzem, hogy a Camp Nouban is volt megadatlan 11-es a barcanak. Ezzel szemben a Chelseanek csak egyet kellett volna befújni, mégpedig Pique kezezését, de itt felmerül bennem az, hogy ellenünk folyton hibáznak a bírók, úgy érzem sorsszerű volt most ez a bírói hiba. Ezekkel szemben, tiszteletreméltó amit a Chelsea művelt, egész egyszerűen meg tudták állítani a Barca hengert, ezt kell ellenünk játszani. Ott rontották el, hogy 11vs10-ben ugyanúgy védekeztek. Drogbát eddig csíptem, de amit ma művelt...ha belövi a ziccereit és nem vergődik tizikért, akkor egy csúnya kiütés is lehetett volna. Összességében tetszett a játék képe, viszont a 16oson túl semmit nem tudtunk kezdeni a labdával. Hozzátenném még azt, hogy ideje lenne minőségi cseréket igazolni. Nem kell sok csak 1-2.

Mondanom sem kell, ugráltam tapsoltam örömömben:) Ini gólja legalább akkora volt mint Essiené...Áhh még mindig dolgozik bennem az adrenalin:D
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Balinho
Entrenador del Barça

2009.05.07. 00:21:00

Cooltiszo írta:Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)

4. A cselzi talált egy olyan gólt amit 10 évente lehet rúgni.
5. kumma gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.
6. (Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. ))
Mondjuk a 4.-es pont ok-okozati viszonyban áll az 5.-sel. Ha nem lövik az elején azt az abszolút előzmény nélküli gólt nem játszhatták volna megint 80 percig azt amit a Nouban is játszottak.

Az nyilvánvaló, hogy a betömörülő védelmekkel szemben szenvedünk, lásd bármely spanyol kiscsapat ellen az első gólig. Csak itt az ellenfél a világ (egyik ha nem) legjobb védelme egy teljesen ennek a védelemnek alárendelt középpályával (ott szintén világklasszisokkal teletűzdelve) nehéz mit kezdeni. Amit egy Almeria ellen egyszerűen a képességek miatt hozunk az a fór az angolokkal szemben nincs meg. Így meg nehéz.
Cooltiszo írta:Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be.
Az is érdekes, hogy ezt mindenki elfelejti... :) pedig tök egyértelmű a szabály, ezt magyaráztam körülöttem mindenkinek már akkor is.
Cooltiszo írta:2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
Ennek tükrében még inkább szívhatják a fogukat, hogy emberelőnyben sem akartak focizni. Ment az agyontaktikázás ezerrel, nem jött be. Mindenki számoljon el magával. Ha a bíró megadja a tiziket nem jutunk tovább. Ha felvállalják a futballt lehet, hogy akkor se...

Összességében van egy tök korrekt vélemény a tiltott oldalról, remélem nem törlitek emiatt a hsz-t (nem igazolásokról szól...). Korrekt összegzés a meccsről. http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... ry-for-foo
bando8
Jugador del Barça

2009.05.07. 00:19:34

nehéz bármit is mondani egy ilyen hihetetlen továbbjutás után.
tudom ti uyganúgy mint én nem tudtátok kivülállóként nézni a meccset. de azért nem értek veletek egyet. mert ez a chelsea olyat tett mint eddig senki. megtalálta az ellenszert a Barca ellen. persze nagyon csúnyát, de majdnem eredményeset. és el kell ismerni h a bíró is nekünk fújt ezen a meccsen a kiállítást kivéve.
viszont egyetlen dolgo miatt nagyon megérdemeltük a továbbjutást szerintem. az pedig az h én rengeteg barca meccset néztem, de sosem láttam olyat h mi szerencsével értünk volna el bármit is. hát most igen, talán mondhatom h járt már nekünk. Forca Barca!! a MU ellen bizonyíthatjuk h miénk európa legjobb csapata.
dzsosua
Barça B

2009.05.07. 00:18:42

frost86 írta:
Cooltiszo írta:Több dologra is jó volt ez a meccs. (a torkomnak a vége semmiképp)

1. Aki ezt a csapatot semmilyen szinten nem változtatná meg nem látja jól a dolgokat. Kell ide egy brutál balszélső, Ini kell középre, cserénk meg elől nincs aki megfelelően pótolná akármelyik játékosunkat. Nem kimondva a nevet is kitalálható, hogy egy bizonyos .iberyre gondolok :)
Ennek a csapatnak fejlődnie kell, nem a játék minden elemében, de betömörülő védelmeket is tudnia kell kezelni egy Barcelonának.
2. A cselzi magát verte meg, nem mi őket.
3. Hiddink nem alázta le Guardiolát taktikailag, én is fel tudnám a srácokat küldeni úgy, hogy 30 méteres területen tömörüljenek, Messire 3 ember, mindent felrúgni előre, Drogba lefejeli és lesz ami lesz.
4. A cselzi talált egy olyan gólt amit 10 évente lehet rúgni.
5. kumma gyengék és lassúk voltunk. A MU ellen ez kevés lesz, mert ők hasonlóan jó védekezés mellett jobban támadnak.
6. Abidal kiállítása nem volt semmi (megnéztem többször is videón, semmi olyan mozgása nem volt Abidalnak ami szabálytalan lett volna, de sztem hozzá se ért, ha igen, akkor se volt semmi), Piquéé tizi volt, de az már mind okozata volt (ez nem mentség, mert tizi volt, de ez van) a kiállítás okozta hátul keletkező űrnek. Alvesé nem volt tizi, tisztán kint kezdődött, tök mindegy hol fejeződött be. És én még tisztán emlékszem a 2005/06-os meccsünkre, ahol az 5-sön belül két kézzel húzták vissza Valdest miközben egyik kék barátunk befejelte. Az is teljesen jogtalan volt, azzal estünk ki. A sors most visszaadta.
7. Messi aranylabdás kvalitásai nem ezen a meccsen múlik. Nem volt támadójátékunk, ami volt az Alves beadásai (húúú, nem is emlegessük), és az ha Messi hátrajött labdáért és egy két csel után kitette valahova a labdát.
8. Lassúak és körülményesek voltunk végig.
9. Ettől függetlenül nagyobb élmény volt Ini gólja mintha 6-ot rúgunk.
Egyet értek az előttem szóló Barca drukkerekkel!És én is emlékszem arra a meccsre mikor Valdest ráncigálták és Terry gólt fejelt belőlle!HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!Més que un club!!! Visca el Barça! Akinek meg nem tettszik valami az meg húzzon innen!!!! :D :evil:

valdes akadályozása az ötösnél bennem is máig él, mert akkor is nekünk kellett volna továbbmenni, akkor is rugtunk a mai gólokhoz hasonlóan gyönyörű gólt más szituációbol dinho révén...
ebben a stadionba nagyon szép gólokat rugunk : )))))

de cooltiszo....
meséld el, hogy kell felállni a csapatnak úgy, hogy ha messire 3an mennek
és ő kipasszolja üresbe, oda is odaérjenek ketten....
na ez a nem mind1
hiddink hatalmasat alkotott a 2 meccsen, végig életbentartotta azt a csapatot amit lehet, több góllal is verhettünk volna...

szóval grat a cselzinek, szerintem egy nagyon jó csapatnál voltunk jobbak,
jobbak, mert jobbaK voltunk.
WelCome tO jaMRocK !!!
PCsabi
aka Game90

2009.05.07. 00:16:46

Chelsea most rájött, hogy milyen érzés a 90. perc környékén gólt kapni :)

Az ok, hogy 70-30 volt a labdabirtoklás ide, de kb. 35 méterre a Chelsea kapujától megállt a tudomány. Az első kaput eltaláló lövés is a 93. percben volt :D MU ellen sokkal több kell!

MOM: Iniesta és Pique. Akik nem tetszettek: Samu, Alves.

A két legjobb csapat találkozik a döntőben!

Forca Barca!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése