Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
EsoxXxl
Barça B

2009.05.07. 12:39:09

Hogy hol van a Barca az angol topcsapatokhoz képest? Szerintem közel egy szinten. De annyi biztos, hogy az idei Real Madrid pontosan 5 gólnyira.
Az utóbbi pár évben bebizonyosodott, hogy az európai élvonalban ott van a 4 angol topcsapat a Barca és a Milán. A José vezette Inter sincs nemzetközi szinten sehol. De ez az én véleményem. Az más kérdés, hogy a Barca meccsei a legélvezetesebbek, a nem Barcás és/vagy semleges nézők sem nem véletlenül ülnek TV elé, amikor a Blaugrana játszik. Hiába, itt nincs taktika, itt szép játék van, a foci minden szépségével, amit sokkal jobban el lehet adni.
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.07. 12:37:25

redmiller írta:Azt hiszem ez a hozzászólás egy másik fórumról elég jól összegzi a dolgokat:
taki bácsi az index Barcelona topikjában írta:Nézzük a bírót!

A Barca kárára történt tévedések:

Első meccs:
1. Henry egyértelmű lerántásáért nincs 11-es
2. Ugyanezért nincs 2. sárga Alexnek
3. A már lapos Ballack egy piros lapos és két sárga lapos megmozdulása sem ért 2. lapot, sőt, lefekszik és ápolást kér a 92. percben, de ziccerhelyzet lesz, ezért felpattan, sprintel, utána újra lefekszik a földre, lap nélkül
4. Essien hátulról, térd és derékmagasságban elkövetett, egyértelműen sérülésre menő belépője lap nélkül marad
5. Lampard Messi elleni mészárlása lap nélkül
6. Cech és Drogba időhúzása még figyelmeztetést sem ért

Második meccs:
1. Alex fellöki a ritka kontrát vezető Alvest a középpályán, az egyértelmű lap helyett csak szóbeli feddés
2. Bosingwa csak az első félidőben 3x rúgta fel a lendületből elmenő Iniestát, természetesen lap nélkül
3. A 16oson belül labdát elvesztő Malouda előbb visszarántja Alvest, majd hátraveti magát (!), a bíró a lehető legrosszabb döntést hozza, a 16oson belüli színészkedésért szabadrúgás a vonalról a színészkedőnek
4. Alves sárgát kap, a sokadik alulmaradását elviselni nem tudó Malouda színészkedése miatt, amivel nem játszhat a döntőben
5. Drogba 3 nevetséges színészi alakítása nemhogy sárgát nem ért, de hordágyat egyszer sem kért a bíró, amikor "sérülést" jelzett, így elképesztő, 8-10 perces állást eredményezett a meccsen csak Drogba
6. Lampard felszakadt száját 4 percig ápolták a pályán (!), nem kellett lemennie, sőt amikor számára érthetetlen módon legalább a vonalig el kellett sétálnia, azonnal visszajöhetett
7. Essien sérülésre menő, a labdát nem is nézve, hátulról,talppal, achillesre taposása csak sárga lapot ért
8. Abidalt kiállítja a bíró, mert mellette több méterre elesett a tőle 3 lépésre eltávolodó (!) Anelka, ráadásul Touré kedvezőbb pozícióban volt a labda megszerzésére
9. A középen gólhelyzetben kitörni akaró Messit hasba rúgja (!) Alex, de itt csak sárga, elmarad a piros, azok után h a másik oldalon ugyanilyen kitörésért gyakorlatilag szabálytalanság nélkül kiállították a védőt
10. Keita vállához érő lövés után Ballack terrortámadása a bíró ellen nem ért sárga lapot sem, nemhogy kiállítást
11. A meccsen 4 perc hosszabbítást mutattak fel, de mindenfajta jelzés nélkül 99 percig tartott, holott az első félidőben már nem jutott idő a szögletre

Chelsea kárára történt tévedések:

Első meccs: -

Második meccs:
1. Piqué fejelés közben odacsapott Lampard szájára, járt volna a sárga lap
2. Piqué kézzel ér a labdához a 16oson belül, 11-est kellett volna ítélni

---------------

A két meccsen egyértelműen a középpályás szabálytalanságokra építő robotcsapatot támogató, sérülésre menő szabálytalanságokat nem megtorló bíráskodás miatt kialakult "játékban" a szerencsésebb, de ugyanakkor a focizni akaró csapat győzött. ENNYI.

Ballack for prez!
taki bácsi kissé elfogult :D
messi93
Barça C

2009.05.07. 12:30:24

visca el barca írta:még amugy van olyan lehetoseg is, hogy syl kimarad és akkor, a két szélen caceres meg puyol... az a baj h ronaldo ellen a keto egyutt is keves :?

EZ igaz ronaldo naon gyors tecknikás játékos ilyen védelemmel nehéz lessz.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.07. 12:30:22

Azt hiszem ez a hozzászólás egy másik fórumról elég jól összegzi a dolgokat:
taki bácsi az index Barcelona topikjában írta:Nézzük a bírót!

A Barca kárára történt tévedések:

Első meccs:
1. Henry egyértelmű lerántásáért nincs 11-es
2. Ugyanezért nincs 2. sárga Alexnek
3. A már lapos Ballack egy piros lapos és két sárga lapos megmozdulása sem ért 2. lapot, sőt, lefekszik és ápolást kér a 92. percben, de ziccerhelyzet lesz, ezért felpattan, sprintel, utána újra lefekszik a földre, lap nélkül
4. Essien hátulról, térd és derékmagasságban elkövetett, egyértelműen sérülésre menő belépője lap nélkül marad
5. Lampard Messi elleni mészárlása lap nélkül
6. Cech és Drogba időhúzása még figyelmeztetést sem ért

Második meccs:
1. Alex fellöki a ritka kontrát vezető Alvest a középpályán, az egyértelmű lap helyett csak szóbeli feddés
2. Bosingwa csak az első félidőben 3x rúgta fel a lendületből elmenő Iniestát, természetesen lap nélkül
3. A 16oson belül labdát elvesztő Malouda előbb visszarántja Alvest, majd hátraveti magát (!), a bíró a lehető legrosszabb döntést hozza, a 16oson belüli színészkedésért szabadrúgás a vonalról a színészkedőnek
4. Alves sárgát kap, a sokadik alulmaradását elviselni nem tudó Malouda színészkedése miatt, amivel nem játszhat a döntőben
5. Drogba 3 nevetséges színészi alakítása nemhogy sárgát nem ért, de hordágyat egyszer sem kért a bíró, amikor "sérülést" jelzett, így elképesztő, 8-10 perces állást eredményezett a meccsen csak Drogba
6. Lampard felszakadt száját 4 percig ápolták a pályán (!), nem kellett lemennie, sőt amikor számára érthetetlen módon legalább a vonalig el kellett sétálnia, azonnal visszajöhetett
7. Essien sérülésre menő, a labdát nem is nézve, hátulról,talppal, achillesre taposása csak sárga lapot ért
8. Abidalt kiállítja a bíró, mert mellette több méterre elesett a tőle 3 lépésre eltávolodó (!) Anelka, ráadásul Touré kedvezőbb pozícióban volt a labda megszerzésére
9. A középen gólhelyzetben kitörni akaró Messit hasba rúgja (!) Alex, de itt csak sárga, elmarad a piros, azok után h a másik oldalon ugyanilyen kitörésért gyakorlatilag szabálytalanság nélkül kiállították a védőt
10. Keita vállához érő lövés után Ballack terrortámadása a bíró ellen nem ért sárga lapot sem, nemhogy kiállítást
11. A meccsen 4 perc hosszabbítást mutattak fel, de mindenfajta jelzés nélkül 99 percig tartott, holott az első félidőben már nem jutott idő a szögletre

Chelsea kárára történt tévedések:

Első meccs: -

Második meccs:
1. Piqué fejelés közben odacsapott Lampard szájára, járt volna a sárga lap
2. Piqué kézzel ér a labdához a 16oson belül, 11-est kellett volna ítélni

---------------

A két meccsen egyértelműen a középpályás szabálytalanságokra építő robotcsapatot támogató, sérülésre menő szabálytalanságokat nem megtorló bíráskodás miatt kialakult "játékban" a szerencsésebb, de ugyanakkor a focizni akaró csapat győzött. ENNYI.

Ballack for prez!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
PEEtör
Barça B

2009.05.07. 12:29:52

Röhej,h ez téged vigasztal.Abba gondolj inkább bele,h Ti hol vagytok nemhogy az angol csapatoktól hanem tőlünk.Savanyú a szőlő cimbora!
Szörnyü és félelmetes h mi hol vagyunk tölük (nem gunyolodva mondom).2év alatt is nehéz lesz ezt behozni, de bízok benne.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.07. 12:25:07

PEEtör írta:Az már kiderült h hol vagytok az angol topcsapatoktol
Mi derült ki?Játszottunk egy 0-0-t meg egy 1-1et.Hol vagyunk az angol csapatoktól?

Röhej,h ez téged vigasztal.Abba gondolj inkább bele,h Ti hol vagytok nemhogy az angol csapatoktól hanem tőlünk.Savanyú a szőlő cimbora!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
EsoxXxl
Barça B

2009.05.07. 12:23:59

Ez is szép: a FIFA klubvilágranglistája alapján a világ két legjobb csapata fogja játszani a BL döntőt...egy kis csúsztatással így is lesz, mivel a Manchester United a legerősebb felállásbában léphet pályára, addig a Barca 2-3 alapember nélkül kénytelen. Majd meglátjuk, hogy tudják átjátszani Iniék a MU a védelmét, mert az Arsenal ellen nagyon jól védekeztek, de hát ez a mostani Arsenal..
Ha Messiék nem teljesítenek magukhoz képest olyan rosszul, mint tegnap , akkor belénk törhet a bicskája a duplázni kívánó ManUtd-nak.
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
Bapszi
Jugador del Barça

2009.05.07. 12:17:59

PEEtör írta:
Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
Igazad van...de mit is nem tudok feldolgozni?...
Nem várom el h a Barcások mellém álljanak term.en (mint ahogy sok Barcás elvárná a madridos oldalon h a real a barcának szurkoljon), de ienekkel jönni ezek után:
-h megérdemeltétek mert egész idényben legyaktátok a La Ligát,és La Liga szintü csapatokat a BLben.
-számolgatni a kapuralövéseket, és összehasonlítani a Chelseavel, holott ezekböl a kapuralövésekböl 1 ment kapura a 2. meccsen, és kábé 3 veszélyes volt az 1.ön...
-labdabirtoklással jönni
-sárga lapok eltörléséröl beszélni

Hát nem is tudom.De biztosan igazatok van és én vagyok a szánalmas.
Szerencsétek volt a döntöben vagytok.Kész.ennyi és pont.Tudomásul vettem.A döntöben meg majd kiderül,h lefocizzátok-e a Mut,ahogy a Chelseat is tettétek.Az már kiderült h hol vagytok az angol topcsapatoktol.

Arrol nem is beszélek h nagyon sokan (szinte mindenki) azt mondta, h jobban örül a Chelseanek, mert a Pool erösebb...Mi lett volna akkor.

Üzenet vége.
Azért érdemeltük meg mert jobb csapat vagyunk,merünk focizni ugyanannyi helyzetünk legalább volt és mindenképpen voltak olyan döntések IS a két meccs során amik minket sulytottak!
Hol vagyunk az angol top csapatoktol?TE BIRKA!Mindenkiénél jobb a keretünk és ha 11 remek játékos(cselzi) beáll védekezni ellenünk kiderül h hol vagyunk hozzájuk képest!?
Érveket sorakoztass felh miért jobb akármelyik angol mint mi!
dzsosua
Barça B

2009.05.07. 12:16:45

PEEtör írta:
Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
Nem várom el h a Barcások mellém álljanak term.en (mint ahogy sok Barcás elvárná a madridos oldalon h a real a barcának szurkoljon), de ienekkel jönni ezek után:
-h megérdemeltétek mert egész idényben legyaktátok a La Ligát,és La Liga szintü csapatokat a BLben.
-számolgatni a kapuralövéseket, és összehasonlítani a Chelseavel, holott ezekböl a kapuralövésekböl 1 ment kapura a 2. meccsen, és kábé 3 veszélyes volt az 1.ön...
-labdabirtoklással jönni

Szerencsétek volt a döntöben vagytok.Kész.ennyi és pont.Tudomásul vettem.A döntöben meg majd kiderül,h lefocizzátok-e a Mut,ahogy a Chelseat is tettétek.Az már kiderült h hol vagytok az angol topcsapatoktol.

Arrol nem is beszélek h nagyon sokan (szinte mindenki) azt mondta, h jobban örül a Chelseanek, mert a Pool erösebb...Mi lett volna akkor.

Üzenet vége.
lebuktál. te egy robot vagy csak. üzenet vége, merül az elem, ....

teljesen felesleges most már minden, bírót okolni hülyeség, tegyük fel hogy az 1. meccsen befújják henry lerántását, majd értékesítjük, majd a cselzi kitámad és kap még hármat,
az kb annyira biztos mint, hogy a cselzi berug egy büntetőt londonba,

2005 ben sem szabályos körülmények között estünk ki, de nem csináltuk ezt a hisztit......

nincs videó bíró, abba lehetne már hagyni ezt az egészet.............
én nem mondom, hogy megérdemeltük az éves teljesítmény miatt, én azt mondom a 2 meccs alatt érdemeltük meg, 1 kapura lövésről beszéltek ?
én 10 emberes védekezésről, nem kaptatok meg 1 tizit, tőllünk elvettek egy embert.....
így századjára is leírva búcsút intek mindenfajta magyarázkodásnak, és élvezem a sikert,
salalalalalááááááááá
WelCome tO jaMRocK !!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.07. 12:14:36

PEEtör írta:...
Az anti-foci képes legyilkolni a focit, ez már többször bebizonyosodott. Ha ez szép teljesítmény szerinted, akkor értelemszerűen jogos a kritikád a Barca felé, és a dicséreted a Chelsea felé.
De tényleg azt gondolod, hogy ennek így kell lennie?
Tényleg az a csapat érdemelte volna meg a továbbjutást, amelyik még 10 ember ellenében is védekezett?
Tényleg ők voltak a jobbak? (Miben???) Egy góllal sem voltak jobbak, de az 1-1 nekünk kedvezett értelemszerűen. Tehát akárhogyis tekerem a dolgot, a Barca inkább megérdemelte a BL-döntőt nem csak az egész szezonjuk alapján (ahogy te mondtad), hanem a Chelsea ellen is. A Barca játszotta a focit, ez van.
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.07. 12:14:04

OFF:
:) Nem az a poén, hogy ennyire megmondtad a magadét, pedig te most azt hiszed, hogy ezzel jól beolvastál egy Barcásnak egy Barca fórumon és most otthon erre vered, hanem az, hogy csak ilyenekbe tudsz belekötni te is...ez a szánalmas!

Azt hogy: "plussz ha még" azt a Chelsea-re írtam, először vegyél kézbe egy nyelvtan könyvet utána írkálj ilyeneket viccesgyerek! :wink:

Na csumi.

ON:

MU szurkoló üdv a fórumon! Remélem jó kis döntő lesz május 27-én! :wink: Győzzön a jobb!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
vd17
Barça B

2009.05.07. 12:14:01

PEEtör írta:
-labdabirtoklással jönni

Üzenet vége.

Már bánom,hogy akármit is írtam a hsz-edre...
Inkább menj vissza a madrdistára és foglalkozz a saját csapatoddal,mert ott több a tennivaló!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Lacce
Barça C

2009.05.07. 12:13:18

Hali minden Barca szurkolónak. Nagyon örülök, hogy bekerültünk a döntőbe. Remélem a MU-ot is meg fogjuk verni. Nagyon nehéz meccsre számítok. A Chealse-nel az volt a baj hogy lőttek egy potyagólt és attól kezdve felálltak védekező állásba és nem nagyon tudtunk a passjátékaikkal érvényesülni. Azért helyt állt a csapatunk még 10 emberrel is. HAJRÁ BARCA!!
PEEtör
Barça B

2009.05.07. 12:07:46

-labdabirtoklással jönni

Üzenet vége.
raffa
Barça B

2009.05.07. 12:03:49

Egy MU szurkoló írta:Előszőr is Üdv. mindenkinek.

Remélem nem gond ha néha írogatok és olvasgatok egy kicsit...?

Hát gratulálok.
Végre a döntőben fog találkozni -meggyőződésem szerint- Európa két legjobb csapata.
Megnéztem tegnap a meccset, és megmondom őszintén, ha e két találkozó alapján nézem a dolgokat (szigorúan mint kívülálló) akkor a Chelsea jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de (szerencsére) nem így történt. Én nektek szurkoltam, mert mondanom sem kell mit érzek, ha a Chelsea-re gondolok. (nagyon utálom őket.)

Nagy meccs lesz, ez biztos és talán jó meccs is. Bár azt hozáteszem, hogy egy döntőnek nem feltétlenül kell jó meccsnek lennie, gondolok itt arra, hogy ki mennyire fog kitámadni. Majd meglátjuk.
Igen, én is örülök, hogy összekerültünk:)
Nekem is van egy mu szurkoló barátom és már mióta vitatkozunk, hogy melyi ka jobb csapat:) a döntőbe valószínűleg kiderül, és remélem, hogy ti majd szeretnétek játszani is ellenünk, és akkor abból egy nagyon jó meccs kerekedhet!:)
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.07. 12:03:12

Egy MU szurkoló írta:Előszőr is Üdv. mindenkinek.

Hát gratulálok.
Végre a döntőben fog találkozni -meggyőződésem szerint- Európa két legjobb csapata.
Megnéztem tegnap a meccset, és megmondom őszintén, ha e két találkozó alapján nézem a dolgokat (szigorúan mint kívülálló) akkor a Chelsea jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de (szerencsére) nem így történt. Én nektek szurkoltam, mert mondanom sem kell mit érzek, ha a Chelsea-re gondolok. (nagyon utálom őket.)

Nagy meccs lesz, ez biztos és talán jó meccs is. Bár azt hozáteszem, hogy egy döntőnek nem feltétlenül kell jó meccsnek lennie, gondolok itt arra, hogy ki mennyire fog kitámadni. Majd meglátjuk.
Üdv a fórumon!

Normális hangnemű hozzászólást mindig szívesen veszünk :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.05.07. 12:02:28

Most azt hitted szellemeset írsz?
ejj-ejj barátocskám,nézd meg hol a csapatod minden fronton,és utána legyen nagy a szád...
Miért kell az ilyeneket megtűrni a fórumon :?:

Egyébként hogy világos legyen: nem törlődnek a lapok...unalmas erről szóló kérdéseket olvasni minden második HSZ-ben,főleg úgy hogy több Moderátor is beírta már kiemelve hogy nem törlödnek a lapok :!:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
raffa
Barça B

2009.05.07. 12:00:57

menczel írta:
shevy írta:
gekkodan írta:Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.

Yaya maradjon csaka középpályán, annak ellenére, hogy nagyon jó volt tegnap. De mégis maradjon az igazi helyén. Cáceres majd megoldja, csak kapjon játékperceket.
teljesen egyetértek, a döntőben én Sylt tenném baloldalra, Puyol Pique középen, Caceres jobb oldal, vagy ha ott nem tud, akkor helyetcserél Puyollal, de Touré középre kell, Busquets tegnap nagyon gyenge volt szerintem, Henry meg remélem felépül, és akkor Keita is kikerül
Jól látjátok, annyit hozzátennék hogy én a fakó Botíát is játszatnám akár most rögtön Villareál ellen csereként aztán kezdőként. Védőcserének mindenféleképpen kell lennie a padon Rómában.
De kérem az Urat,hogy nehogy az a szomorodott Victor Sanchezt próbálja Pep berakni mert ilyet is hallottam már, sőt azt hiszem ősszel a Sevilla ellen, játszott is belsőbekket, gólt is kaptunk róla rögtön.
Az addigi meccseket mostmár felkészülésnek kell venni, a Madrid sorsolása sokkal nehezebb, szóval a sztárokat pihentetni is lehet a védelmet meg próbálgatni.
az a baj, hogy hiába van elég védőnk szerintem, csak vagy maródiak listáján vannak, vagy el lesznek tiltva:S és így a BL döntőben -4 védő:S
vd17
Barça B

2009.05.07. 12:00:14

PEEtör írta:
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!!
Sőt...plussz ha még
Jah.Meg Messi ránézett Cechre vagy 5ször, tehát 5/2=2.5 kapuralövés még pluszba, Eto'ot, Alvest meg sem merem emliteni.Végeredményben tehát 50+ kapuralövés.
Azt meg hagyjuk h mennyi talált kaput, lényeg a kapuralövés meg a labdabirtoklás, és a megérdemelt BL döntö.
Nem törlik a sárgákat??
Dehogynem.Laporta/Guardiola pacsizik/vacsizik egyet Platinivel, aztán eltörlik Abidal pirosát, Alves sárgáját, söööt, ha ha 5sárgalapos szabálytalanságot követ el a döntöben, akkor a Barcának adnak egy gólt, vmint a MU keretéböl eleve mindenki 1 sárgával indul fejenként.Ferguson is.A szurkolók is.

"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.07. 12:00:08

Előszőr is Üdv. mindenkinek.

Hát gratulálok.

Manchester United
raffa
Barça B

2009.05.07. 11:59:25

PEEtör írta:
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!!
Sőt...plussz ha még
Jah.Meg Messi ránézett Cechre vagy 5ször, tehát 5/2=2.5 kapuralövés még pluszba, Eto'ot, Alvest meg sem merem emliteni.Végeredményben tehát 50+ kapuralövés.
Azt meg hagyjuk h mennyi talált kaput, lényeg a kapuralövés meg a labdabirtoklás, és a megérdemelt BL döntö.
Nem törlik a sárgákat??
Dehogynem.Laporta/Guardiola pacsizik/vacsizik egyet Platinivel, aztán eltörlik Abidal pirosát, Alves sárgáját, söööt, ha ha 5sárgalapos szabálytalanságot követ el a döntöben, akkor a Barcának adnak egy gólt, vmint a MU keretéböl eleve mindenki 1 sárgával indul fejenként.Ferguson is.A szurkolók is.
hát hogy te mennyire szánalmas vagy!
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.07. 11:59:05

shevy írta:
gekkodan írta:Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.

Yaya maradjon csaka középpályán, annak ellenére, hogy nagyon jó volt tegnap. De mégis maradjon az igazi helyén. Cáceres majd megoldja, csak kapjon játékperceket.
teljesen egyetértek, a döntőben én Sylt tenném baloldalra, Puyol Pique középen, Caceres jobb oldal, vagy ha ott nem tud, akkor helyetcserél Puyollal, de Touré középre kell, Busquets tegnap nagyon gyenge volt szerintem, Henry meg remélem felépül, és akkor Keita is kikerül
Jól látjátok, annyit hozzátennék hogy én a fakó Botíát is játszatnám akár most rögtön Villareál ellen csereként aztán kezdőként. Védőcserének mindenféleképpen kell lennie a padon Rómában.
De kérem az Urat,hogy nehogy az a szomorodott Victor Sanchezt próbálja Pep berakni mert ilyet is hallottam már, sőt azt hiszem ősszel a Sevilla ellen, játszott is belsőbekket, gólt is kaptunk róla rögtön.
Az addigi meccseket mostmár felkészülésnek kell venni, a Madrid sorsolása sokkal nehezebb, szóval a sztárokat pihentetni is lehet a védelmet meg próbálgatni.
raffa
Barça B

2009.05.07. 11:58:05

Kalap1988 írta:
Bapszi írta:Na valami szakértő szóljon már hozzá!!:S
Nem törlik a sárgákat??
Szerintem nem fogják törölni, mégpedig azért,mert az angolok az általuk vélt 4 meg nem adott tizenegyes miatt nagy hangzavart fognak csapni és az UEFA nem meri meglépni, ha már azokat úgysem lehet visszacsinálni, akkor ezt sem fogják. Nekem ez a véleményem,de ne legyen igazam.
szerintem se, viszont a pirosat lehetne fellebbezni szerintem, arra lenne esély!
PEEtör
Barça B

2009.05.07. 11:56:54

Sőt...plussz ha még
Nem törlik a sárgákat??
don gamper
Capitá del Barça

2009.05.07. 11:56:24

Bapszi írta:Na valami szakértő szóljon már hozzá!!:S
Nem törlik a sárgákat??
Nem.maradnak a szerzett lapok,ezért is kampányolt(sikerrel)
Ferguson az Arsenal meccs előtt hogy egy kis toleranciát kér
a bírótol hogy az idény legfontosabb meccsét ne hagyják ki a
játékosok sárgalap miatt.Nekünk ez nem sikerült.... :cry:
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Válasz küldése