2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
taki bácsi kissé elfogultredmiller írta:Azt hiszem ez a hozzászólás egy másik fórumról elég jól összegzi a dolgokat:taki bácsi az index Barcelona topikjában írta:Nézzük a bírót!
A Barca kárára történt tévedések:
Első meccs:
1. Henry egyértelmű lerántásáért nincs 11-es
2. Ugyanezért nincs 2. sárga Alexnek
3. A már lapos Ballack egy piros lapos és két sárga lapos megmozdulása sem ért 2. lapot, sőt, lefekszik és ápolást kér a 92. percben, de ziccerhelyzet lesz, ezért felpattan, sprintel, utána újra lefekszik a földre, lap nélkül
4. Essien hátulról, térd és derékmagasságban elkövetett, egyértelműen sérülésre menő belépője lap nélkül marad
5. Lampard Messi elleni mészárlása lap nélkül
6. Cech és Drogba időhúzása még figyelmeztetést sem ért
Második meccs:
1. Alex fellöki a ritka kontrát vezető Alvest a középpályán, az egyértelmű lap helyett csak szóbeli feddés
2. Bosingwa csak az első félidőben 3x rúgta fel a lendületből elmenő Iniestát, természetesen lap nélkül
3. A 16oson belül labdát elvesztő Malouda előbb visszarántja Alvest, majd hátraveti magát (!), a bíró a lehető legrosszabb döntést hozza, a 16oson belüli színészkedésért szabadrúgás a vonalról a színészkedőnek
4. Alves sárgát kap, a sokadik alulmaradását elviselni nem tudó Malouda színészkedése miatt, amivel nem játszhat a döntőben
5. Drogba 3 nevetséges színészi alakítása nemhogy sárgát nem ért, de hordágyat egyszer sem kért a bíró, amikor "sérülést" jelzett, így elképesztő, 8-10 perces állást eredményezett a meccsen csak Drogba
6. Lampard felszakadt száját 4 percig ápolták a pályán (!), nem kellett lemennie, sőt amikor számára érthetetlen módon legalább a vonalig el kellett sétálnia, azonnal visszajöhetett
7. Essien sérülésre menő, a labdát nem is nézve, hátulról,talppal, achillesre taposása csak sárga lapot ért
8. Abidalt kiállítja a bíró, mert mellette több méterre elesett a tőle 3 lépésre eltávolodó (!) Anelka, ráadásul Touré kedvezőbb pozícióban volt a labda megszerzésére
9. A középen gólhelyzetben kitörni akaró Messit hasba rúgja (!) Alex, de itt csak sárga, elmarad a piros, azok után h a másik oldalon ugyanilyen kitörésért gyakorlatilag szabálytalanság nélkül kiállították a védőt
10. Keita vállához érő lövés után Ballack terrortámadása a bíró ellen nem ért sárga lapot sem, nemhogy kiállítást
11. A meccsen 4 perc hosszabbítást mutattak fel, de mindenfajta jelzés nélkül 99 percig tartott, holott az első félidőben már nem jutott idő a szögletre
Chelsea kárára történt tévedések:
Első meccs: -
Második meccs:
1. Piqué fejelés közben odacsapott Lampard szájára, járt volna a sárga lap
2. Piqué kézzel ér a labdához a 16oson belül, 11-est kellett volna ítélni
---------------
A két meccsen egyértelműen a középpályás szabálytalanságokra építő robotcsapatot támogató, sérülésre menő szabálytalanságokat nem megtorló bíráskodás miatt kialakult "játékban" a szerencsésebb, de ugyanakkor a focizni akaró csapat győzött. ENNYI.
Ballack for prez!
visca el barca írta:még amugy van olyan lehetoseg is, hogy syl kimarad és akkor, a két szélen caceres meg puyol... az a baj h ronaldo ellen a keto egyutt is keves
taki bácsi az index Barcelona topikjában írta:Nézzük a bírót!
A Barca kárára történt tévedések:
Első meccs:
1. Henry egyértelmű lerántásáért nincs 11-es
2. Ugyanezért nincs 2. sárga Alexnek
3. A már lapos Ballack egy piros lapos és két sárga lapos megmozdulása sem ért 2. lapot, sőt, lefekszik és ápolást kér a 92. percben, de ziccerhelyzet lesz, ezért felpattan, sprintel, utána újra lefekszik a földre, lap nélkül
4. Essien hátulról, térd és derékmagasságban elkövetett, egyértelműen sérülésre menő belépője lap nélkül marad
5. Lampard Messi elleni mészárlása lap nélkül
6. Cech és Drogba időhúzása még figyelmeztetést sem ért
Második meccs:
1. Alex fellöki a ritka kontrát vezető Alvest a középpályán, az egyértelmű lap helyett csak szóbeli feddés
2. Bosingwa csak az első félidőben 3x rúgta fel a lendületből elmenő Iniestát, természetesen lap nélkül
3. A 16oson belül labdát elvesztő Malouda előbb visszarántja Alvest, majd hátraveti magát (!), a bíró a lehető legrosszabb döntést hozza, a 16oson belüli színészkedésért szabadrúgás a vonalról a színészkedőnek
4. Alves sárgát kap, a sokadik alulmaradását elviselni nem tudó Malouda színészkedése miatt, amivel nem játszhat a döntőben
5. Drogba 3 nevetséges színészi alakítása nemhogy sárgát nem ért, de hordágyat egyszer sem kért a bíró, amikor "sérülést" jelzett, így elképesztő, 8-10 perces állást eredményezett a meccsen csak Drogba
6. Lampard felszakadt száját 4 percig ápolták a pályán (!), nem kellett lemennie, sőt amikor számára érthetetlen módon legalább a vonalig el kellett sétálnia, azonnal visszajöhetett
7. Essien sérülésre menő, a labdát nem is nézve, hátulról,talppal, achillesre taposása csak sárga lapot ért
8. Abidalt kiállítja a bíró, mert mellette több méterre elesett a tőle 3 lépésre eltávolodó (!) Anelka, ráadásul Touré kedvezőbb pozícióban volt a labda megszerzésére
9. A középen gólhelyzetben kitörni akaró Messit hasba rúgja (!) Alex, de itt csak sárga, elmarad a piros, azok után h a másik oldalon ugyanilyen kitörésért gyakorlatilag szabálytalanság nélkül kiállították a védőt
10. Keita vállához érő lövés után Ballack terrortámadása a bíró ellen nem ért sárga lapot sem, nemhogy kiállítást
11. A meccsen 4 perc hosszabbítást mutattak fel, de mindenfajta jelzés nélkül 99 percig tartott, holott az első félidőben már nem jutott idő a szögletre
Chelsea kárára történt tévedések:
Első meccs: -
Második meccs:
1. Piqué fejelés közben odacsapott Lampard szájára, járt volna a sárga lap
2. Piqué kézzel ér a labdához a 16oson belül, 11-est kellett volna ítélni
---------------
A két meccsen egyértelműen a középpályás szabálytalanságokra építő robotcsapatot támogató, sérülésre menő szabálytalanságokat nem megtorló bíráskodás miatt kialakult "játékban" a szerencsésebb, de ugyanakkor a focizni akaró csapat győzött. ENNYI.
Ballack for prez!
Szörnyü és félelmetes h mi hol vagyunk tölük (nem gunyolodva mondom).2év alatt is nehéz lesz ezt behozni, de bízok benne.Röhej,h ez téged vigasztal.Abba gondolj inkább bele,h Ti hol vagytok nemhogy az angol csapatoktól hanem tőlünk.Savanyú a szőlő cimbora!
Mi derült ki?Játszottunk egy 0-0-t meg egy 1-1et.Hol vagyunk az angol csapatoktól?PEEtör írta:Az már kiderült h hol vagytok az angol topcsapatoktol
Azért érdemeltük meg mert jobb csapat vagyunk,merünk focizni ugyanannyi helyzetünk legalább volt és mindenképpen voltak olyan döntések IS a két meccs során amik minket sulytottak!PEEtör írta:Igazad van...de mit is nem tudok feldolgozni?...Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
Nem várom el h a Barcások mellém álljanak term.en (mint ahogy sok Barcás elvárná a madridos oldalon h a real a barcának szurkoljon), de ienekkel jönni ezek után:
-h megérdemeltétek mert egész idényben legyaktátok a La Ligát,és La Liga szintü csapatokat a BLben.
-számolgatni a kapuralövéseket, és összehasonlítani a Chelseavel, holott ezekböl a kapuralövésekböl 1 ment kapura a 2. meccsen, és kábé 3 veszélyes volt az 1.ön...
-labdabirtoklással jönni
-sárga lapok eltörléséröl beszélni
Hát nem is tudom.De biztosan igazatok van és én vagyok a szánalmas.
Szerencsétek volt a döntöben vagytok.Kész.ennyi és pont.Tudomásul vettem.A döntöben meg majd kiderül,h lefocizzátok-e a Mut,ahogy a Chelseat is tettétek.Az már kiderült h hol vagytok az angol topcsapatoktol.
Arrol nem is beszélek h nagyon sokan (szinte mindenki) azt mondta, h jobban örül a Chelseanek, mert a Pool erösebb...Mi lett volna akkor.
Üzenet vége.
lebuktál. te egy robot vagy csak. üzenet vége, merül az elem, ....PEEtör írta:Igazad van...de mit is nem tudok feldolgozni?...Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
Nem várom el h a Barcások mellém álljanak term.en (mint ahogy sok Barcás elvárná a madridos oldalon h a real a barcának szurkoljon), de ienekkel jönni ezek után:
-h megérdemeltétek mert egész idényben legyaktátok a La Ligát,és La Liga szintü csapatokat a BLben.
-számolgatni a kapuralövéseket, és összehasonlítani a Chelseavel, holott ezekböl a kapuralövésekböl 1 ment kapura a 2. meccsen, és kábé 3 veszélyes volt az 1.ön...
-labdabirtoklással jönni
Szerencsétek volt a döntöben vagytok.Kész.ennyi és pont.Tudomásul vettem.A döntöben meg majd kiderül,h lefocizzátok-e a Mut,ahogy a Chelseat is tettétek.Az már kiderült h hol vagytok az angol topcsapatoktol.
Arrol nem is beszélek h nagyon sokan (szinte mindenki) azt mondta, h jobban örül a Chelseanek, mert a Pool erösebb...Mi lett volna akkor.
Üzenet vége.
Az anti-foci képes legyilkolni a focit, ez már többször bebizonyosodott. Ha ez szép teljesítmény szerinted, akkor értelemszerűen jogos a kritikád a Barca felé, és a dicséreted a Chelsea felé.PEEtör írta:...
OFF:PEEtör írta:...
PEEtör írta:Igazad van...de mit is nem tudok feldolgozni?...Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
-labdabirtoklással jönni
Üzenet vége.
Igazad van...de mit is nem tudok feldolgozni?...Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
Igen, én is örülök, hogy összekerültünk:)Egy MU szurkoló írta:Előszőr is Üdv. mindenkinek.
Remélem nem gond ha néha írogatok és olvasgatok egy kicsit...?
Hát gratulálok.
Végre a döntőben fog találkozni -meggyőződésem szerint- Európa két legjobb csapata.
Megnéztem tegnap a meccset, és megmondom őszintén, ha e két találkozó alapján nézem a dolgokat (szigorúan mint kívülálló) akkor a Chelsea jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de (szerencsére) nem így történt. Én nektek szurkoltam, mert mondanom sem kell mit érzek, ha a Chelsea-re gondolok. (nagyon utálom őket.)
Nagy meccs lesz, ez biztos és talán jó meccs is. Bár azt hozáteszem, hogy egy döntőnek nem feltétlenül kell jó meccsnek lennie, gondolok itt arra, hogy ki mennyire fog kitámadni. Majd meglátjuk.
Üdv a fórumon!Egy MU szurkoló írta:Előszőr is Üdv. mindenkinek.
Remélem nem gond ha néha írogatok és olvasgatok egy kicsit...?
Hát gratulálok.
Végre a döntőben fog találkozni -meggyőződésem szerint- Európa két legjobb csapata.
Megnéztem tegnap a meccset, és megmondom őszintén, ha e két találkozó alapján nézem a dolgokat (szigorúan mint kívülálló) akkor a Chelsea jobban megérdemelte volna a továbbjutást, de (szerencsére) nem így történt. Én nektek szurkoltam, mert mondanom sem kell mit érzek, ha a Chelsea-re gondolok. (nagyon utálom őket.)
Nagy meccs lesz, ez biztos és talán jó meccs is. Bár azt hozáteszem, hogy egy döntőnek nem feltétlenül kell jó meccsnek lennie, gondolok itt arra, hogy ki mennyire fog kitámadni. Majd meglátjuk.
Most azt hitted szellemeset írsz?PEEtör írta:...
az a baj, hogy hiába van elég védőnk szerintem, csak vagy maródiak listáján vannak, vagy el lesznek tiltva:S és így a BL döntőben -4 védő:Smenczel írta:Jól látjátok, annyit hozzátennék hogy én a fakó Botíát is játszatnám akár most rögtön Villareál ellen csereként aztán kezdőként. Védőcserének mindenféleképpen kell lennie a padon Rómában.shevy írta:teljesen egyetértek, a döntőben én Sylt tenném baloldalra, Puyol Pique középen, Caceres jobb oldal, vagy ha ott nem tud, akkor helyetcserél Puyollal, de Touré középre kell, Busquets tegnap nagyon gyenge volt szerintem, Henry meg remélem felépül, és akkor Keita is kikerülgekkodan írta:Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.
Yaya maradjon csaka középpályán, annak ellenére, hogy nagyon jó volt tegnap. De mégis maradjon az igazi helyén. Cáceres majd megoldja, csak kapjon játékperceket.
De kérem az Urat,hogy nehogy az a szomorodott Victor Sanchezt próbálja Pep berakni mert ilyet is hallottam már, sőt azt hiszem ősszel a Sevilla ellen, játszott is belsőbekket, gólt is kaptunk róla rögtön.
Az addigi meccseket mostmár felkészülésnek kell venni, a Madrid sorsolása sokkal nehezebb, szóval a sztárokat pihentetni is lehet a védelmet meg próbálgatni.
PEEtör írta:Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!!Jah.Meg Messi ránézett Cechre vagy 5ször, tehát 5/2=2.5 kapuralövés még pluszba, Eto'ot, Alvest meg sem merem emliteni.Végeredményben tehát 50+ kapuralövés.Sőt...plussz ha még
Azt meg hagyjuk h mennyi talált kaput, lényeg a kapuralövés meg a labdabirtoklás, és a megérdemelt BL döntö.
Dehogynem.Laporta/Guardiola pacsizik/vacsizik egyet Platinivel, aztán eltörlik Abidal pirosát, Alves sárgáját, söööt, ha ha 5sárgalapos szabálytalanságot követ el a döntöben, akkor a Barcának adnak egy gólt, vmint a MU keretéböl eleve mindenki 1 sárgával indul fejenként.Ferguson is.A szurkolók is.Nem törlik a sárgákat??
hát hogy te mennyire szánalmas vagy!PEEtör írta:Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!!Jah.Meg Messi ránézett Cechre vagy 5ször, tehát 5/2=2.5 kapuralövés még pluszba, Eto'ot, Alvest meg sem merem emliteni.Végeredményben tehát 50+ kapuralövés.Sőt...plussz ha még
Azt meg hagyjuk h mennyi talált kaput, lényeg a kapuralövés meg a labdabirtoklás, és a megérdemelt BL döntö.
Dehogynem.Laporta/Guardiola pacsizik/vacsizik egyet Platinivel, aztán eltörlik Abidal pirosát, Alves sárgáját, söööt, ha ha 5sárgalapos szabálytalanságot követ el a döntöben, akkor a Barcának adnak egy gólt, vmint a MU keretéböl eleve mindenki 1 sárgával indul fejenként.Ferguson is.A szurkolók is.Nem törlik a sárgákat??
Jól látjátok, annyit hozzátennék hogy én a fakó Botíát is játszatnám akár most rögtön Villareál ellen csereként aztán kezdőként. Védőcserének mindenféleképpen kell lennie a padon Rómában.shevy írta:teljesen egyetértek, a döntőben én Sylt tenném baloldalra, Puyol Pique középen, Caceres jobb oldal, vagy ha ott nem tud, akkor helyetcserél Puyollal, de Touré középre kell, Busquets tegnap nagyon gyenge volt szerintem, Henry meg remélem felépül, és akkor Keita is kikerülgekkodan írta:Inkább játszatni kéne sokat Cácerest, elvégre 17 milláért vettük. Most már simán nyomhatná a bajnokságban, belejönne és tolhatná a döntőben.
Yaya maradjon csaka középpályán, annak ellenére, hogy nagyon jó volt tegnap. De mégis maradjon az igazi helyén. Cáceres majd megoldja, csak kapjon játékperceket.
szerintem se, viszont a pirosat lehetne fellebbezni szerintem, arra lenne esély!Kalap1988 írta:Szerintem nem fogják törölni, mégpedig azért,mert az angolok az általuk vélt 4 meg nem adott tizenegyes miatt nagy hangzavart fognak csapni és az UEFA nem meri meglépni, ha már azokat úgysem lehet visszacsinálni, akkor ezt sem fogják. Nekem ez a véleményem,de ne legyen igazam.Bapszi írta:Na valami szakértő szóljon már hozzá!!:S
Nem törlik a sárgákat??
Viszont mellette még volt 14 kapuralövésünk, ami a két meccset figyelembe véve már 34!!!
Jah.Meg Messi ránézett Cechre vagy 5ször, tehát 5/2=2.5 kapuralövés még pluszba, Eto'ot, Alvest meg sem merem emliteni.Végeredményben tehát 50+ kapuralövés.Sőt...plussz ha még
Nem.maradnak a szerzett lapok,ezért is kampányolt(sikerrel)Bapszi írta:Na valami szakértő szóljon már hozzá!!:S
Nem törlik a sárgákat??