PEEtör írta:Vesztes szaga van a hozzászólásodnak!Akadnak akik fel tudják dolgozni,de neked ez nem megy barátom,úgy látom!
Igazad van...de mit is nem tudok feldolgozni?...
Nem várom el h a Barcások mellém álljanak term.en (mint ahogy sok Barcás elvárná a madridos oldalon h a real a barcának szurkoljon), de ienekkel jönni ezek után:
-h megérdemeltétek mert egész idényben legyaktátok a La Ligát,és La Liga szintü csapatokat a BLben.
-számolgatni a
kapuralövéseket, és összehasonlítani a Chelseavel, holott ezekböl a kapuralövésekböl 1 ment kapura a 2. meccsen, és kábé 3 veszélyes volt az 1.ön...
-labdabirtoklással jönni
-sárga lapok eltörléséröl beszélni
Hát nem is tudom.De biztosan igazatok van és én vagyok a szánalmas.
Szerencsétek volt a döntöben vagytok.Kész.ennyi és pont.Tudomásul vettem.A döntöben meg majd kiderül,h lefocizzátok-e a Mut,ahogy a Chelseat is tettétek.Az már kiderült h hol vagytok az angol topcsapatoktol.
Arrol nem is beszélek h nagyon sokan (szinte mindenki) azt mondta, h jobban örül a Chelseanek, mert a Pool erösebb...Mi lett volna akkor.
Üzenet vége.
lebuktál. te egy robot vagy csak. üzenet vége, merül az elem, ....
teljesen felesleges most már minden, bírót okolni hülyeség, tegyük fel hogy az 1. meccsen befújják henry lerántását, majd értékesítjük, majd a cselzi kitámad és kap még hármat,
az kb annyira biztos mint, hogy a cselzi berug egy büntetőt londonba,
2005 ben sem szabályos körülmények között estünk ki, de nem csináltuk ezt a hisztit......
nincs videó bíró, abba lehetne már hagyni ezt az egészet.............
én nem mondom, hogy megérdemeltük az éves teljesítmény miatt, én azt mondom a 2 meccs alatt érdemeltük meg, 1 kapura lövésről beszéltek ?
én 10 emberes védekezésről, nem kaptatok meg 1 tizit, tőllünk elvettek egy embert.....
így századjára is leírva búcsút intek mindenfajta magyarázkodásnak, és élvezem a sikert,
salalalalalááááááááá