Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
11messi87
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.07. 15:55:56

Annyit fűznék hozzá, hogy Alves "lerántása" azért nem volt 11-es, mert a szabálytalanság már a 16-oson kívül történt, csak a kék k*cs*g betolta a mi fiunkat (aki nagyon rosszul játszott). Lehet, hogy Piqué kezezése 11-es volt, de akkor még nem vette fel a védekezési pozícióját, így nálam kétesélyes.

Most olvastam, hogy halálosan megfenyegették a bírót. Hát emberek ezek? Mindenki hibázik.. úgy gondolom, az odavágón meg éppen a mi kárunkra tévedett párszor a jv, mégse fenyegettük meg őt halálosan. Ez már gusztustalan. Tudni kell "veszíteni" és nem csalózni, hisz nem a bíró rúgta VV-be a labdát, nem is egyszer, ziccerben.

Ennyit erről. Valaki megy Rómába? Ha jutányosan tudna jegyárat, útiköltséget mondani, gondolkodnék rajta.
Köszi!

Forca Barca!
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.07. 15:43:48

Sok reálos, meg a sok értetlen, h a Barca nem érdemelte meg a döntőbe jutást.

Hát b****a meg, mert tán egy olyan csapat érdemli meg a továbbjutást, amely 180 perc relatív játékból 110-130 percet 10 emberrel védekezik?Mik ők vmi grúz kis csapat akinek olyan nagy szám lenne bejutni vagy mi?Ne próbálja már meg senki itt nekünk megmagyarázni, h egy full antifoci taktikára épülő csapat jobban megérdemli a továbbjutást.

Emberelőnybe kerülnek és akkor csatár helyett védő. :roll: Ha egy cseppet is jobban gólra játszanak, akkor szétkontráznak minket és 3-0.De nem akkor is 10 emberrel vissza és 5 védővel már.Erre nem igazán lehet mit mondani.

,,A bíró valóban rossz volt. Piqué egyértelműen kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, és Dani Alves is a vonalon innen rántotta le Maloudát. Ez bizony két tizenegyes. Drogba és Anelka további fetrengései viszont nem, ha ilyesmit spanyol játékos mert volna csinálni, az egész Stamford Brifge undorodva fütyülte volna ki a hisztis primadonnákat. Abidal kiállítása sem volt jogos - talán még annyira sem, mint egy nappal korábban Fletcheré, hiszen itt még a szabálytalanság ténye sem egyértelmű. Ez így 2-1 a Chelsea javára, de ha figyelembe vesszük, hogy az odavágón a katalánok nem kaptak meg egy egyértelmű tizenegyest, Ballackot pedig simán le lehetett volna zavarni a pályáról, már senkinek sincs nagyon miért nyavalyognia."

Ebbe minden benne van és csak annyit mondok 1-1. :wink:
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.07. 15:42:38

Ez egy óriási cikk, tényleg rávilágít mindenre a meccsel kapcsolatban és úgy áltanosságban is jókat ír! Teljesen korrekt és minden szava igaz (néhol azt kell mondjam, hogy sajnos :? )!

Az utolsó bekezdéshez annyit hozzáfűznék, hogy: Remélem a Barca lesz az... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
dzsosua
Barça B

2009.05.07. 15:42:31

R. Carlos írta:Bevallom őszintén örülök, hogy továbbjutottatok mert így bwinen hoztam 5000-et a 3 fogadásból. Viszont el kell ismerni, hogy a bíró nagyon veletek volt, Abidal kiállítása ellenére. Persze örülök, hogy nem kell végighallgatnom megint azt, ahogy a MU és Chelsea szurkolók röhögnek és lenéznek minket a spanyol foci kedvelőit. Szóval a döntőben is a Barcáért fogok szorítani, madridista létemre.
kösz szépen és gratulálok a fogadásodhoz : )))
WelCome tO jaMRocK !!!
Sharack
Barça C

2009.05.07. 15:39:01

Így van hagyük ezt ott van a helyünk RÓMÁBAN eza lényeg hagyunk ezt hogy mi lett volna ha megadja ha nem ha aza ha ott nem lett volna akkro már az első meccsen rugunk 3-mat és tovább jutunk (ha az a ha ott nem lenne)Tovább jutotuk eza lényeg ezen nem fog semmi változtatni

LIO
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.07. 15:36:56

Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...

Látszott az akarás a srácokon, nagyon örülök, hogy tovább jutottunk, de nem a bíró hibáiból kéne az ilyesfajta győzelmeket kicsikarni, hanem ön erőnkből! Ez is egyfajta győzelem, de én a sz@rabbik kategóriába sorolnám...

Annyira egyik csapat se érdemelte meg a tovább jutást, de ha pártatlan lennék és választani kéne, a Barcára szavaznék, mert küzdött, erőlködött a csapat a cselszi nyomorék antifocijával szemben, de az antifoci ha idegesítő, ha alázó a futballra nézve, eredményes és a fociban csak az eredmény számít, a játékot nem díjazzák...
A madridban mutatott foci a Cselzi ellen LEHETETLEN lett volna!!! Fogja már fel mindenki! Úristen! Egy bekkelő csapat ellen nem lehet úgy játszani! Ez még nekünk sem megy. Ennyi!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
R. Carlos
Barça C

2009.05.07. 15:36:56

Bevallom őszintén örülök, hogy továbbjutottatok mert így bwinen hoztam 5000-et a 3 fogadásból. Viszont el kell ismerni, hogy a bíró nagyon veletek volt, Abidal kiállítása ellenére. Persze örülök, hogy nem kell végighallgatnom megint azt, ahogy a MU és Chelsea szurkolók röhögnek és lenéznek minket a spanyol foci kedvelőit. Szóval a döntőben is a Barcáért fogok szorítani, madridista létemre.
Hala Madrid!
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.07. 15:35:54

Hagyjuk ezt srácok! Megérdemeltük, hogy tovább jussunk, mert a cselszi tisztességesen játszott volna, nem antifocval és nem színészkedik az egész csapat, megnyertük volna a meccset! Összességében a bírói hibáktól eltekintve, nekünk kellett tovább menni, tovább mentünk, ez a lényeg, a többit meg sz@rjuk le...

KÉSZÜL MENCSESZTER JUNÁJTID, RÓMÁBAN SÍRNI FOGTOK!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Köszi dzsosua! Igazi Barca drukkernek érzem magam, mert én látványos focival akarok nyerni, nem iylen sz@r olasz és angol típusó szerencse focival...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.05.07. 15:39:43-kor.
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Sharack
Barça C

2009.05.07. 15:34:53

Hát ja de a Madrid az hagyott focizni minket a Chelsea nem Messit Xavi és Iniesta Madridban azt csinált amit akart.Londonban oda fiygeltek rájük elég rendesen+a Madrid miután rugott 1 golt nem ált be védekezni 11 emberel .Chelsea anti focit játszott Barca-ban és miután rugtak 1 golt utána Londonban is

ÍRÁNY RÓMA

LIO
dzsosua
Barça B

2009.05.07. 15:31:49

Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...

Látszott az akarás a srácokon, nagyon örülök, hogy tovább jutottunk, de nem a bíró hibáiból kéne az ilyesfajta győzelmeket kicsikarni, hanem ön erőnkből! Ez is egyfajta győzelem, de én a sz@rabbik kategóriába sorolnám...
a madrid a vezetés tudatában is felvállalta a focit, a "nyílt sisakos küzdelmet", az azért volt olyan ....
de itt londonba, szépen nyerni a csúnya de eredményes játék ellen?
csúnyák voltunk mi is, eredményesek.

mindenki azt szerette volna szerintem, amit te, ebben biztos vagyok.
és hát ez egy igazi barca szurkolói magatartás, nem elég győzni, szépen kell győzni.

szóval a tiéd a pont, de meglett majd a döntőben orvosolhatjuk ezeket a problémákat.
WelCome tO jaMRocK !!!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 15:30:56

Annyira egyik csapat se érdemelte meg a tovább jutást, de ha pártatlan lennék és választani kéne, a Barcára szavaznék, mert küzdött, erőlködött a csapat a cselszi nyomorék antifocijával szemben, de az antifoci ha idegesítő, ha alázó a futballra nézve, eredményes és a fociban csak az eredmény számít, a játékot nem díjazzák...
Néha kell 1-1 szerencsés győzelem, 1-1 olyan meccs ahol rámutat az ellenfél a hibáinkra...lehet, hogy a tegnapi meccs hibáiból tudjuk kiküszöbölni azt a problémát amit a MU kihasználna. Szerencsénk volt. De istenem, néha kell ... nem ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Replay
Director del Fútbol

2009.05.07. 15:28:35

dzsosua
Barça B

2009.05.07. 15:26:37

ez nem az egész éves teljesítményről, ez 2 meccsről szól hadjátok már ezt
WelCome tO jaMRocK !!!
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.07. 15:26:05

Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.05.07. 15:28:38-kor.
Kép
Kép
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
LM10
Director del Fútbol

2009.05.07. 15:25:35

A véleményem tegnapról:

Nagyon örülök, hogy ott vagyunk Rómában ez kétségtelen :D . De nem kicsit mázli a tegnapi után, hogy ott leszünk. Szerintem a "sok" 11-es szituk-ban csak Piqué kezezése volt az ami egyértelmű volt, a többi már nem. Abidal kiállítása szvsz jogtalan. Alves szintén nem lesz a döntőben, szal addigra a "tét nélküli" bajnokikon Caceres-t formába kell rázni. De Iniesta gólja zseniális volt. Néha így is kell nyerni. A Chelsea ha úgy nézzük elszórakozta a meccset, de az évi teljesítménye kép+a tegnap küzdés miatt megérdemelt Róma! :D
Sharack
Barça C

2009.05.07. 15:23:22

Szerntema Chelsea nem érdemelt volna semmi képp sem tovább jutást Barcelonában nekünk is megvoltaka helyzeteink Londonba nekik is mi semm kaptünk 11-est Barcelonában és ők sem Londonban szerintem ez így tökéletes .Már csak azért sem érdemelte volna meg a Chelsea a tovább jutást mert ha az idei formákat és teljesítményt nézzük akkro tuti helye van a Barcanak Londonban.Amugy a bírorol mint a mecs elött is mondták mind 2 csapat "nehéz helyzetbe" hozta a bírot és szerintem nem akarta eldőnteni ő a mecset hanem had játsza le ez ta két csapat és szerintem ez így tökéletes is.
A lényegen nem változtat a meccs hőse a szemembe Iniesta!!!!
Valdes-nek is sokat köszönhetünk és Yaya is jo volt mint védö szerintem

HAJRÁ BARCA ÍRÁNY RÓMA!!

LIO
messi6502
Jugador del Barça

2009.05.07. 15:15:54

Rivaldo11 írta:Kétségtelen, a játékvezető meccsben tartott bennünket. Ezt el kell ismernünk. Ugyanakkor vicc lett volna, ha az a csapat jut a fináléba, amely a párharc 180 percéből 160-ban totál passzív volt.
Igazságos eredmény született :!:
Azért ne hogy már...
20 perc aktivitás nem volt a Chelseabe, max 7-8, amikor a favágós előre rúgás csatárt talált és letudták fejelni..
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.07. 15:13:55

Mennyi igaz a spori eltiltásából?

Az én véleményem az, hogy a chelsea sem érdemelte volna meg jobban, hogy továbbjusson. Ami a tiziket illeti, Drogba ugy esett kellt, ahogy nem szégyelte. Egy, maximum 2 tizenegyest mondjuk én is befújtam volna, de Abidal kiállítása miatt így igazságos :oops: :roll: 8)
A lényeg ,hogy továbbjutottunk, az angolok meg megtanulják, hogy játszani kell a focit, nem a sípra várni...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.07. 15:11:35

Kétségtelen, a játékvezető meccsben tartott bennünket. Ezt el kell ismernünk. Ugyanakkor vicc lett volna, ha az a csapat jut a fináléba, amely a párharc 180 percéből 160-ban totál passzív volt.
Igazságos eredmény született :!:
Rivaldo-A Legnagyobb.
dzsosua
Barça B

2009.05.07. 15:07:47

Kamarilla írta:
madmushroom írta:
chelseaisthebest írta:CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.
ezek miről beszélnek ? :D :D :D
Sajnos ez így igaz. Ha normális játékvezető vezeti a meccset, a 11-esekkel csúfosan kikapunk! Csak a bírónak köszönhetjük, hogy a döntőben vagyunk! Ez a Hiddink egy lángelme! Nagyon jól felkészítette a cselszit, le a kalappal előtte. Nem nagyon érdemeltük meg a tovább jutást őszintén szólva, bár ők se nagyon... A lényeg: ott vagyunk a döntőben, de cask a bírónak köszönhetjük! Azt viszont kíváncsi lettem volna, hogy Valdes kivéd 4 11-est! :D Ha megtette volna, ő a nap hőse Iniestával együtt! :)
bár igen nehéz még mindig ezzel szarakodni,
meséld már el ha befújjják henry lerántását, a cselzi meg elkezd támadni mi akadályozott volna meg minket , hogy verjünk nekik 2 gólt otthon.

ezen felül a 4 11es, szerinted 4 sokak szerint max 1, amivel csak egalizálódott a helyzet, a nevetséges kiállítást nem nézve....
WelCome tO jaMRocK !!!
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.05.07. 15:07:17

Chino írta:
Xavi001 írta:Némelyikőtök akkora LOW nem tudom miért kell mindig bántani a Barca játékosait?:hmmm:Lehet mindenkinek rossz napja nem?mikor nem hibáznak meg lőnek gólt(okat) akkor jajj de jók.mikor meg 1 pici hiba esetleg nagyobb akkor meg igazoljanak el :-/ igaz?

Keita: volt meccs ahol az ő góljával nyertünk nem igaz?
Alves:ugy senkisem tud beadni mint ő amikor jó passzban van

És még sorolhatnám.

Ha valami bajotok van valamelyik játékossal mennyetek már föl ti a pályára és csináljátok már azt amire az Edző utasít + világsztárok ellen mutassátok meg mit tudtok na erről ennyit!
Inkább ne valljátok magatokat Barca drukkereknek ha így szembe szúrjátok őket!!!!
Ott a pont!!!
Aki Alvest szídja az nem nagyon látott még Barca meccset az idén. Sőt. Én a tegnapi meccs miatt sem korholnám. Sztem Iniesta mellett ő volt a legaktívabb a csapatban. Azt hogy mennyit robotolt, labdát szerzett, támadásban és védekezésben egyaránt ott volt sok játékos megirigyelhette volna. Az egyetlen negatívuma -azonban ez elég súlyos volt-, hogy a beadásai nem sikerültek, de ami jó lett abból született a gól, szóval meggondolnám mielőtt ráhúzom a vizes lepedőt.
Keita pedig nem rossz játékos. Igaz hogy nem egy bravúros, technikás focista, de ha kell oda teszi magát. Különben is kit lehetett volna a középpályára tenni. Hlebet, Gudjohnsent? Ne vicceljünk.
Én igenis behoztam volna Hlebet vagy Gudjohnsent, mivel Keita szerintem alapból nem az igazi, míg Busquets igen gyatrán muzsikált. Pep cserélhetett volna előbb is már...

De... noha ehhez a továbbjutáshoz a szerencse is kellett, én úgy éreztem, hogy csak Piqué kezezése volt egyértelmű tizenegyes, és még 2 maximum a "jóindulattal befújható" kategória. Valóban igaz, hogy az a csapat, amelyik egygólos vezetésnél emberelőnyben 11 emberrel bekkel, az önmagának köszönheti a kiesést. A Chelsea ráfázott az óvatosságra, mert ez a Barca bármikor képes villanni, és ez most is bebizonyosodott.

Másrészről a játékvezető minket is sújtott egy jogtalan kiállítással. Azt gondolom, hogy a Barca továbbjutásának jogosságához nem férhet kétség, mivel otthon 3 góllal is könnyedén nyerhettünk volna, és egyértelműen domináltunk. Itt a Chelseanek voltak meg a helyzetei, de egy szenzációs lövés megváltoztatott mindent.

Összességében a két csapat összességében hasonlót nyújtott, és a szerencse döntött a továbbjutás kérdéséről. Nem mondom, hogy a Barcelona jól játszott, mert az első meccsen közepesen teljesített, a másodikon pocsékul. A Chelsea viszont nem is próbált meg futballozni, így aztán egyáltalán nem játszottak jobban a Barcánál, mivel a londoniak nem is "játszottak". Ettől függetlenül a taktikájuk majdnem eredményesnek bizonyult, és könnyen a döntőbe juthattak volna ők is. Örülök, hogy nem így lett. :)
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 15:06:38

Kamarilla írta:
madmushroom írta:
chelseaisthebest írta:CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.
Sajnos ez így igaz. Ha normális játékvezető vezeti a meccset, a 11-esekkel csúfosan kikapunk! Csak a bírónak köszönhetjük, hogy a döntőben vagyunk! Ez a Hiddink egy lángelme! Nagyon jól felkészítette a cselszit, le a kalappal előtte. Nem nagyon érdemeltük meg a tovább jutást őszintén szólva, bár ők se nagyon... A lényeg: ott vagyunk a döntőben, de cask a bírónak köszönhetjük! Azt viszont kíváncsi lettem volna, hogy Valdes kivéd 4 11-est! :D Ha megtette volna, ő a nap hőse Iniestával együtt! :)
Milyen négy 11-es ?
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.07. 15:05:15

madmushroom írta:

Én személy szerint fülem-farkam behúzom most, nem dicsekedek, hogy kivertük őket. Ha a bíró a cselszivel lett volna, történelmi bukást könyvelhetünk el!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.05.07. 15:07:11-kor.
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.07. 15:01:07

xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.07. 15:00:58

Csak azért mert ők jönnek olyanokkal, hogy hol voltatok ti régen hozzánk, meg mennyi cím stb........
Hagyjuk is, csak viccnek szántam.
A dinamonak meg ez volt a taktikája és iniestai igazságszolgáltatás született, beletört a ......
[bocs a sok idézetért][/quote]

Ja értem. Hát én nem a címekkel jöttem, csak azzal h mi már elég régen szereplünk a BL/BEK-ben ők meg... :twisted: Mondjuk a bajnokságban sem remekeltek az előtt vagy 120 évig az igaz :D... (1bajnoki cím)
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Válasz küldése