Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már írtam, de mégegyszer: A lefocizás fogalmát meg akarod mélyebben ismerni, akkors_ramos írta:Már ne is haragudjatok de a h tegnap játszottatok vis a h a "nagy barca"játszott pfff...elég gyatra volt...
LEFOCIZTAK TITEKET,tetszik v sem ez volt.
és ha nem ez a bíró vezeti a meccset sírna a szátok keményen,HAJRÁ MANCHESTER,mondjuk annyiból jó hha a döntőben kaptok ki jobban sírtok mintha pl tnap kiestetek volna de hála annak h megbundáztátok a meccset továbbjutottatok,well done.
chelsea4ever írta:Gratulálok, tényleg a szép foci nyert................
messi, eto'o 'mit is' ? se csinált a barca nem tud semmit kezdeni 1 normálisan felállt védelemmel szemben...
tördelte a játékot a chelsea????? XD 1 azaz EGY kaput eltaláló lövése volt a barcának(támadó foci..)
Mondhattok bármit is de akkor is a chelsea a jobb, tudom mindenki majd mondja h nem de ez így van!!!!!!!
Lehet mondani, h Drogbának be kellett volna lőni a helyzeteket és ez igaz is! Na de az h min3-4 tizit nem adnak meg röhej.
És végül egy video--ez a bíró nem volt lefizetve![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU
Blue is the color, football is rhe game!!!
Go go Chelsea!!!!
Kiváncsi vagyok, hogy ez ellen a stílus ellen mely csapat tud érvényesülni. Jelenleg a Barcánál jobb, gyorsabb, pörgősebb technikásabb támadófutballt nem képes játszani egy csapat sem a földkerekségen. Ha mi nem boldogulunk ez ellen, akkor senki.kovinho írta: Osztom teljesen.
Hiába játsszuk a világ legszebb fociját, ha nem tudunk mit kezdeni ezzel az angol fallal. Most végül győzött a futball, de ez lazán alakulhatott volna másképp.
Több dolgot nem fűznék ehhez hozzá, mert teljesen úgy gondolom, ahogy a cikk írója. Sokat kell még fejlődnie a Barcelonának...
Ez a lényeg. A sors keze - és akármennyire is nevetségesnek tűnik, ez a taktika mindig megbosszulja magát...Bede Márton írta:Azt viszont igen, hogy a góljuktól kezdve romboláson kívül semmire nem voltak hajlandók. És ez végül megbosszulta magát.
Én is oda tudom passzolni a labdát a mellettem 5méterre álló csapattársamnak...Jó a cikk de én azzal nem értek egyet h Messi semmit se mutatott... Ő adta a mindent eldöntő gólhoz a passzt!
Osztom teljesen.
na ezt szépen leírtadpetiamadridista írta:.....
Tökéletes írás...az írónak óriási tiszteletTitinho írta:Ez egy óriási cikk, tényleg rávilágít mindenre a meccsel kapcsolatban és úgy áltanosságban is jókat ír! Teljesen korrekt és minden szava igaz (néhol azt kell mondjam, hogy sajnos)!
Az utolsó bekezdéshez annyit hozzáfűznék, hogy: Remélem a Barca lesz az...