Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tökéletes írás...az írónak óriási tiszteletTitinho írta:Ez egy óriási cikk, tényleg rávilágít mindenre a meccsel kapcsolatban és úgy áltanosságban is jókat ír! Teljesen korrekt és minden szava igaz (néhol azt kell mondjam, hogy sajnos)!
Az utolsó bekezdéshez annyit hozzáfűznék, hogy: Remélem a Barca lesz az...

Ez egy óriási cikk, tényleg rávilágít mindenre a meccsel kapcsolatban és úgy áltanosságban is jókat ír! Teljesen korrekt és minden szava igaz (néhol azt kell mondjam, hogy sajnos
kösz szépen és gratulálok a fogadásodhoz : )))R. Carlos írta:Bevallom őszintén örülök, hogy továbbjutottatok mert így bwinen hoztam 5000-et a 3 fogadásból. Viszont el kell ismerni, hogy a bíró nagyon veletek volt, Abidal kiállítása ellenére. Persze örülök, hogy nem kell végighallgatnom megint azt, ahogy a MU és Chelsea szurkolók röhögnek és lenéznek minket a spanyol foci kedvelőit. Szóval a döntőben is a Barcáért fogok szorítani, madridista létemre.
A madridban mutatott foci a Cselzi ellen LEHETETLEN lett volna!!! Fogja már fel mindenki! Úristen! Egy bekkelő csapat ellen nem lehet úgy játszani! Ez még nekünk sem megy. Ennyi!Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...
Látszott az akarás a srácokon, nagyon örülök, hogy tovább jutottunk, de nem a bíró hibáiból kéne az ilyesfajta győzelmeket kicsikarni, hanem ön erőnkből! Ez is egyfajta győzelem, de én a sz@rabbik kategóriába sorolnám...
Annyira egyik csapat se érdemelte meg a tovább jutást, de ha pártatlan lennék és választani kéne, a Barcára szavaznék, mert küzdött, erőlködött a csapat a cselszi nyomorék antifocijával szemben, de az antifoci ha idegesítő, ha alázó a futballra nézve, eredményes és a fociban csak az eredmény számít, a játékot nem díjazzák...

a madrid a vezetés tudatában is felvállalta a focit, a "nyílt sisakos küzdelmet", az azért volt olyan ....Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...
Látszott az akarás a srácokon, nagyon örülök, hogy tovább jutottunk, de nem a bíró hibáiból kéne az ilyesfajta győzelmeket kicsikarni, hanem ön erőnkből! Ez is egyfajta győzelem, de én a sz@rabbik kategóriába sorolnám...
Néha kell 1-1 szerencsés győzelem, 1-1 olyan meccs ahol rámutat az ellenfél a hibáinkra...lehet, hogy a tegnapi meccs hibáiból tudjuk kiküszöbölni azt a problémát amit a MU kihasználna. Szerencsénk volt. De istenem, néha kell ... nem ?Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...
Annyira egyik csapat se érdemelte meg a tovább jutást, de ha pártatlan lennék és választani kéne, a Barcára szavaznék, mert küzdött, erőlködött a csapat a cselszi nyomorék antifocijával szemben, de az antifoci ha idegesítő, ha alázó a futballra nézve, eredményes és a fociban csak az eredmény számít, a játékot nem díjazzák...

Azért ne hogy már...Rivaldo11 írta:Kétségtelen, a játékvezető meccsben tartott bennünket. Ezt el kell ismernünk. Ugyanakkor vicc lett volna, ha az a csapat jut a fináléba, amely a párharc 180 percéből 160-ban totál passzív volt.
Igazságos eredmény született

bár igen nehéz még mindig ezzel szarakodni,Kamarilla írta:Sajnos ez így igaz. Ha normális játékvezető vezeti a meccset, a 11-esekkel csúfosan kikapunk! Csak a bírónak köszönhetjük, hogy a döntőben vagyunk! Ez a Hiddink egy lángelme! Nagyon jól felkészítette a cselszit, le a kalappal előtte. Nem nagyon érdemeltük meg a tovább jutást őszintén szólva, bár ők se nagyon... A lényeg: ott vagyunk a döntőben, de cask a bírónak köszönhetjük! Azt viszont kíváncsi lettem volna, hogy Valdes kivéd 4 11-est!madmushroom írta:ezek miről beszélnek ?chelseaisthebest írta:CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.![]()
![]()
Ha megtette volna, ő a nap hőse Iniestával együtt!