Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem nem 1 meccset néztünk... ha beálltunk volna védekezni akkor azzal híres támadófocitokkal a rendes játékidőben el kellett volna találni a kaput...[/quote]chelsea4ever írta:Rivaldo: Igazad van tulajdonképpen. Csak zavaró, hogy így is lehet játszani ezt a játékot, és nem csak úgy, ahogy mi. De ez akárhogy is nézzük marhára nem fair... találtak egy gólt, aztán pedig beálltak úgy, ahogy mondod.
Mindegy, most a foci győzött.
Nos, egy-két adalék.chelsea4ever írta:Gratulálok, tényleg a szép foci nyert................
messi, eto'o 'mit is' ? se csinált a barca nem tud semmit kezdeni 1 normálisan felállt védelemmel szemben...
tördelte a játékot a chelsea????? XD 1 azaz EGY kaput eltaláló lövése volt a barcának(támadó foci..)
Mondhattok bármit is de akkor is a chelsea a jobb, tudom mindenki majd mondja h nem de ez így van!!!!!!!
Lehet mondani, h Drogbának be kellett volna lőni a helyzeteket és ez igaz is! Na de az h min3-4 tizit nem adnak meg röhej.
És végül egy video--ez a bíró nem volt lefizetve...![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU
Blue is the color, football is the game!!!
Go go Chelsea!!!!
Ezt remélem olvasta mindenki!CFirpo3 írta:Figyelj, ha az UEFA ennyire meg akarta akadályozni a Chelsea-ManU döntőt, akkor úgy sorsoltak, volna, hogy már az elődöntőben találkozzanak.chelsea4ever írta:
Ennyi...
sztem nem 1 meccset néztünk... ha beálltunk volna védekezni akkor azzal híres támadófocitokkal a rendes játékidőben el kellett volna találni a kaput...kovinho írta:Kár, hogy olyan irányba megy el a topfoci, hogy egy orosz milliárdos felvásárolja a klubot, és telirúgja 20 világsztárral.chelsea4ever írta:kár hogy ilyen irányba megy ez a európai TOP foci...![]()
Rivaldo: Igazad van tulajdonképpen. Csak zavaró, hogy így is lehet játszani ezt a játékot, és nem csak úgy, ahogy mi. De ez akárhogy is nézzük marhára nem fair... találtak egy gólt, aztán pedig beálltak úgy, ahogy mondod.
Mindegy, most a foci győzött.
Azért ne túlozzunk már!chelsea4ever írta: te előhozol 1 szitut 2005-ből ami tnyleg úgy volt.. de itt 1 meccsen volt 5 tizenegyes h visszatérjünk gondolkozz ember szted ez csupán véletlen h nem kaptunk 1 tizenegyest se???
Kár, hogy olyan irányba megy el a topfoci, hogy egy orosz milliárdos felvásárolja a klubot, és telirúgja 20 világsztárral.chelsea4ever írta:kár hogy ilyen irányba megy ez a európai TOP foci...
te előhozol 1 szitut 2005-ből ami tnyleg úgy volt.. de itt 1 meccsen volt 5 tizenegyes h visszatérjünk gondolkozz ember szted ez csupán véletlen h nem kaptunk 1 tizenegyest se???Etooka írta:2005. március 8.chelsea4ever írta:mien 2 tizenegyesről beszélsz????? min 5 mint azt a vidóból is láthatod mondj abból az 5-ből 1-et ami nem tizenegyes, nem találsz olyat
Chelsea-Barcelona 4:2 (3:2)
A negyedik, a Chelsea továbbjutását érő gólt John Terry úgy fejelte a hálóba, hogy közben társa, Ricardo Carvalho a Barca kapusát, Victor Valdest átkarolta, így az nem tudott védeni...
Egyszer fent, egyszer lent...
2005. március 8.chelsea4ever írta:mien 2 tizenegyesről beszélsz????? min 5 mint azt a vidóból is láthatod mondj abból az 5-ből 1-et ami nem tizenegyes, nem találsz olyat
1.) Bocs de 2006-2007-es szezonban lőtte azt a gólt Lampard és az csoportmeccs volt!chelsea4ever írta:Ha jól értem te egy divatdrukkernek nézel.... Nos nem 2 éve szurkolok a chelsea-nek és igen emléxem!! lampard az alapvpnalról rúgotte gy [auto_cenzúra] nagy gólt!!!danko94 írta:Ja igen Platini hagyta ki Drogba 2 hatalmas ziccerét mi???!!! Mivan savanyú a szölő??? Nemtom gondolom teis 2 éve szurkolsz az oroszoknak, ezért nem emlékszel arra, hogy 2004-2005 ös kiírásban hogy jutottatok tovább....
Na és egy kicsit a divatdrukkerségről látom az aláírásodban van egy Button kép...(sztem ezt nem kell magyarázni)
chelsea4ever írta:látszik, h az angolok gátlástalanok...
a Barca-fanok is kreálhattak volna egy ilyen videót egy héttel ezelőttről...
Ja igen Platini hagyta ki Drogba 2 hatalmas ziccerét mi???!!! Mivan savanyú a szölő??? Nemtom gondolom teis 2 éve szurkolsz az oroszoknak, ezért nem emlékszel arra, hogy 2004-2005 ös kiírásban hogy jutottatok tovább....chelsea4ever írta:Ezt te se gondolhatod komolyan... ott is a mi a akartunk érvényesült(nem gólt kapni) és tegnap is!! Csak háát a uefa-nál rosszul jött volna ki ha 2 egymást követő évben is chelsea-manchester házidőntő lett volna... így meg ugye bejött az "álomdöntő"amit szerintem sokan le se fognak szarni mert tudják h 2 csaló csapat jácca és az nyer aki többet ad a bírónak ez leszkár hogy ilyen irányba megy ez a európai TOP foci...
mien 2 tizenegyesről beszélsz????? min 5 mint azt a vidóból is láthatod mondj abból az 5-ből 1-et ami nem tizenegyes, nem találsz olyatwikko írta:cső
Nem értem a Chelsea hisztijét ! Első mecsen nem kaptunk meg 1 11-est és min 1 embert simán kiállíthattak volna tőlük....
Másodikon nem adtak meg 2 11-est nekik és mi kaptunk 1 jogtalan kiállítást .
Az tény hogy a bíró .ar volt de nem a Barca pártját fogta az biztos ......