Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát mégis csak sikerült egy kis butaságot belevinned a hsz-be, de átlagban nem rosszssili írta:cácerest jobbhátvédként szerepeltetni?szerintem gyors erős, kellőképpen technikás és el tuná látni egy meccsre ezt a feladatot.(úgy emlékszem hogy már egyszer játszott kupában a mallorca ellen balhátvédet és akkor jól megoldotta a feladatát. Felfutott, passzolt , aktív volt.
háhh ez nagyon nagyFecooo írta:találtam az nso egy nagyon jó hsz-t, amely egy Marca-s cikket említ:
CSDBCN019
2009-05-08 20:20:10 #21
aki szerint meg a Chelsea a bíró miatt esett ki, és szegény "Övri baby-t" hibáztatja, mint pl Guus Hiddink, ide is beírom, hogy a Marca-n találtam egy hatalmas írást, rendesen odamond Hiddinknek.
a címe "Hiddink elfelejtette a Koreában szerzett barátait"
egyenesen megkérdezik tőle, miután idézik, hogy panaszkodott ajátékvezetésről: "Na mi van Guus, már nem emlékszel Byron Moreno-ra és Gamal Al-Gandour-ra? ez a két bíró ajándékozta Koreának az elődöntőben szereplést. előbb az ecuadori kiejtette az olaszokat, aztán a hírhedt egyiptomi két szabályos spanyol gólt nem adott meg. Guus, akkor a spanyol Antena 3 kamerái előtt arról beszéltél, hogy Spanyolország ahelyett, hogy a sporttársat okolja, gyakorolhatna önkritikát és elismerhetné az elkövetett hibáit amelyek a kieséshez vezettek."
"Ez az egész nem történhetett volna meg, ha tegnap nem cserélted volna le Drogbát egy hátvédre és nem állsz be védekezni 10 ember ellen az utolsó 20 percben, hanem gólra játszol! Tudod, Guus, önkritika!":)
hehhe, ez hatalmas, a spanyolok nem felejtenek.
(remélem ilyesmivel nem sértek szabályt...)
Erről az jut eszembe, amikor a '94-es VB idején a szomszéd srác (aki akkor kb 9 éves lehetett) összeállította az álomcsapatát, és úgy kezdődött, hogy Romário a kapus.Enjoy írta:Srácok!
Az éjszaka gondolkoztam rajta, hogy mi lesz a döntőbe a MU ellen...
Elsősorban a hátvédsor aggaszt, s azon elmélkedtem, hogy nem lenne-e alkalmas Gudi középső védőnek? Magassága, sebessége megvan hozzá...
Szerintetek?
fcb-hungary írta:szerintem gudit hatalmas hiba lenne játaszatni![]()
nincs önbizalma, pontatlanul passzol és had ne folytassam
Bocsi, de ezt megmosolyogtam.Enjoy írta:Srácok!
Elsősorban a hátvédsor aggaszt, s azon elmélkedtem, hogy nem lenne-e alkalmas Gudi középső védőnek? Magassága, sebessége megvan hozzá...
Szerintetek?
Nem.Enjoy írta:Srácok!
Szerintetek?
Négy meg nem adott büntető. Még csodálkozol?? Ne legyünk telhetetlenek.fcb-hungary írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
itt irják hogy az uefa megtiltja a barcának hogy fellebbezzen abidal és alves ügyében![]()