bizony még fellehetne készíteni a srácot mind gyakorlatban, mind fejben, de nem hiszem, hogy guardiola ezt megteszi. maradni fog a Piqué-Touré páros, pedig Touré nagyon kéne oda a vkp posztra.LM10 írta:Én is használnám Cacerest a BL-ben. Lesz a BL meccs előtt 2 tétnélküli bajnoki+ a kupadöntőben is ki tudja Pep kiket játszat majd. Ezeken bizonyítana+formába lendülne.
Barça a Bajnokok Ligájában
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
♥fcbarca.♥
- fcb-hungary
- Barça B
én a holnapi Villareal elleni meccsen kipróbálnám Keitát védőként hisz nagyot nem veszthetünk a bajnokság meg félig a zsebünkben...
Julcsikaa.
----------------------------------------------------------
έℓεтέяzέs.♥♥♥♥♥♥♥ FC Barcelona ~MINDÖRÖKKÉ~ ^^ ℓεgεsℓεgjoввαк★
- danko94
- Entrenador del Barça
Az a gáz ebben a Toure dologban, hogy jól ellátta a védelmi feladatot, de ez által a kp-nk átjáróház lett. Se Keitátol, sem pedig Busquets-től nem láttam azt, amit Toure szokott csinálni, ami pedig az, hogy rengeteg támadást már a kp-n megállít, rengeteg passz-t lefülel és a támadó játékban is sokat segít, ütközik...Ezekre se Keita sem Busquets nem képes!!! A védelmet megoldja Cáceres, ha játszana előtte 2-3 meccsen akk simán játékba lendülne őis!!
- fcb-hungary
- Barça B
am télleg militoval mi van
meghalt?(persze ez csak egy rossz vicc) de asszem úgy 2 hónapja olvastam itt hogy hamarosan visszatér 

Julcsikaa.
Hát ez igaz
Szerintem kéne majd igazolni védöket kövi szezonra mert most Marq sincs Milito-val nem tom mi van ezért szerintem kéne valami majd

- fcb-hungary
- Barça B
háát...azért ez nem ilyen egyszerű mert a MU képes arra hogy támadjon de mégis valahogy védekezzen szal na nem lesz egyszerű és ez nem feltétlenül jó ha majd nagyon támadnakSharack írta:Hát igen a védelem elég foghijas leszDea támadás lehet könnyeb lesz mer ta MU is támadó szellemű és talán könnyebben rugunk majd golt
HAJRÁ
Barca

Julcsikaa.
Hát igen a védelem elég foghijas lesz
Dea támadás lehet könnyeb lesz mer ta MU is támadó szellemű és talán könnyebben rugunk majd golt
HAJRÁ
Barca

HAJRÁ
Barca
-
- Jugador d'estrella
Henryról azt írják felépül a döntőre, lehet még az előtt is játszik egy "felvezető" bajnokit....Busquets tényleg nem való még döntőbe. Yaya meg nehezen szokott hozzá a poszthoz, látszott, hogy megyegetett előre, dehát ez van, tényleg nehezen tudnánk felállni, ha valaki kiesne....meghát akkor aztán minden lenne, csak nem a legerősebb csapatunk. Azt sajnálnám, hát reménykedjünk, hogy nem lesz gáz. Pep úgyis kitalál vmit.Lionel85 írta:Már csak azért is, mert ha Touré megint védő lesz, akkor a harmadik középpályás megint Busquets lesz, akit én döntőbe még nem tennék be. Bár lehet, hogy ha Henry felépül a döntőre, akkor Iniesta visszajön a középpályára.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- fcb-hungary
- Barça B
én attól félek mivan a bajnok alatt lesérül mondjuk valamelyik védőnk
mert akk alig tudunk majd felállítani egy ép védősort 

Julcsikaa.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Már csak azért is, mert ha Touré megint védő lesz, akkor a harmadik középpályás megint Busquets lesz, akit én döntőbe még nem tennék be. Bár lehet, hogy ha Henry felépül a döntőre, akkor Iniesta visszajön a középpályára.gonosz írta:Hát sztem nem lesz elég a MU ellen pl ez a felállás, oda tuti megvan a két szél (Puyol, Sylvinho), de középen Piqué mellett ki fog viaskodni....?? 3 védő luxus egy ilyen csapat ellen, 4. meg nincs...cinkes a dolog!

-
- Jugador d'estrella
Hát sztem nem lesz elég a MU ellen pl ez a felállás, oda tuti megvan a két szél (Puyol, Sylvinho), de középen Piqué mellett ki fog viaskodni....?? 3 védő luxus egy ilyen csapat ellen, 4. meg nincs...cinkes a dolog!Lionel85 írta:Engem sem győzött meg a védelemben Touré a Chelsea ellen, egyszerűen látszott rajta, hogy nem az a posztja. De a szükség nagy úr, szerintem a rutintalanabb Cáceres helyett megint Touré lesz Piqué párja majd. Puyí jó lesz a jobbszélen, Sylvinho meg a baloldalon. De lehet hogy oda is kitalál valamit Pep.robertfcb írta:Sylvinho nagyon is jó lesz ott a szélen, eddig akárhányszor is játszott, nekem soha nem okozott csalódást. Caceresnek kéne még egy kicsit játékba lendülni, nem tudom mennyire lenne jó megoldás megint Tourét a védelembe állítani, ő rá szükség lenne szvsz a középpályán.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Engem sem győzött meg a védelemben Touré a Chelsea ellen, egyszerűen látszott rajta, hogy nem az a posztja. De a szükség nagy úr, szerintem a rutintalanabb Cáceres helyett megint Touré lesz Piqué párja majd. Puyí jó lesz a jobbszélen, Sylvinho meg a baloldalon. De lehet hogy oda is kitalál valamit Pep.robertfcb írta:Sylvinho nagyon is jó lesz ott a szélen, eddig akárhányszor is játszott, nekem soha nem okozott csalódást. Caceresnek kéne még egy kicsit játékba lendülni, nem tudom mennyire lenne jó megoldás megint Tourét a védelembe állítani, ő rá szükség lenne szvsz a középpályán.

- pitta19
- Jugador d'estrella
Lassan lerágott csont számomra ez a Chelsea elleni elődöntő, a lényeg, hogy döntőt játszunk, ha megnyerjük, azt hiszem abszolút nem érdemtelenül. Az, hogy mi volt tizenegyes mi nem teljesen mindegy, a tizenegyes az, amit a bíró megad.
Szeritnem mostmár sokkal nagyobb figyelmet kellene szetelni a bajnokságnak, hiszen ha ma botlik a Madrid, meglehet a hőn áhított elsőség. Ez engem sokkal jobban izgat már.
Szeritnem mostmár sokkal nagyobb figyelmet kellene szetelni a bajnokságnak, hiszen ha ma botlik a Madrid, meglehet a hőn áhított elsőség. Ez engem sokkal jobban izgat már.
Na már most!Ezek a 11-es belemagyarázások a Cselzí részéröl már több,mint durvák.Nem ezen kellene,hogy múljon...Az első meccsen 'Titit' is a 16-oson belül takarította el Bosingwa nem gyengén!Az nem volt 11-es???Akkor nem háborodott fel senki....
Touré meg szenzációs volt,mint bkh.Zseniális meglátás volt.Az MU ellen is rem. ö lesz Piqué társa középen!Jobbról Puyol,balról Sylvinho és meg lesz a BL.kapott gól nélkül.
.Rem. Henry felgyógyul addigra.
INIESTA.No comment....
Touré meg szenzációs volt,mint bkh.Zseniális meglátás volt.Az MU ellen is rem. ö lesz Piqué társa középen!Jobbról Puyol,balról Sylvinho és meg lesz a BL.kapott gól nélkül.

INIESTA.No comment....
- -BlancoMark-
- Barça B
- noname
- Llegenda del Barça
Én is erre gondolok. Ha fellebbeznénk, akkor az még nagyobb felháborodást váltana ki.lionelmessi19 írta:Egyrészt állítólag van valami kizáró ok az UEFA szabályzatában, másrészt pedig így is a bírói ítéleteknek köszönhetjük valszeg a továbbjutást, jórészt, úgyhogy valszeg nincs pofája a vezetőségnek... amúgy én egyáltalán nem bánom Abidal kiesését. Nagyon nem játszik jól se elől se hátul mostanság.

A Fifa egy szégyen
- robertfcb
- Capitá del Barça
Sylvinho nagyon is jó lesz ott a szélen, eddig akárhányszor is játszott, nekem soha nem okozott csalódást. Caceresnek kéne még egy kicsit játékba lendülni, nem tudom mennyire lenne jó megoldás megint Tourét a védelembe állítani, ő rá szükség lenne szvsz a középpályán.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Fernando
- Llegenda del Barça
www.chelseafc.hulionelmessi19 írta:Nemtudom honnan kerítesz ilyeneket, de egyrészt írj légyszi forrást, másrészt nyilván semmilyen lépést nem várnak, csak valami kolléga szabadra fogta az írást.
pfff.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Andris
- Adminisztrátor
Nemtudom honnan kerítesz ilyeneket, de egyrészt írj légyszi forrást, másrészt nyilván semmilyen lépést nem várnak, csak valami kolléga szabadra fogta az írást.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
NEM TÍLTOTTA MEG AZ UEFA!!! Még van rá lehetőség, szerintem.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Volt.xbalix írta:Nem tom volt e már... Én jót röhögtem!Tom & Jerry - Ballack & Örebrö
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=4666
A Chelsea is közleményt adott ki, amelyben egyrészt elhatárolódik azoktól, akik megfenyegették Tom Henning Övreböt, valamint kiemeli, a szerda esti események némelyike a fontos meccsen született ellentmondásos ítéletek okozta csalódottságból ered. Hozzáteszik: a Chelsea várja az UEFA lépéseit.
Milyen lépéseket akarnak még ezek?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- xbalix
- Jugador d'estrella
Nem tom volt e már... Én jót röhögtem!
Tom & Jerry - Ballack & Örebrö

This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
-
- Barça C
Akkor már biztos h nem fellebbezünk a a piros lap miatt?? 

tots units fem força

- Andris
- Adminisztrátor
Egyrészt állítólag van valami kizáró ok az UEFA szabályzatában, másrészt pedig így is a bírói ítéleteknek köszönhetjük valszeg a továbbjutást, jórészt, úgyhogy valszeg nincs pofája a vezetőségnek... amúgy én egyáltalán nem bánom Abidal kiesését. Nagyon nem játszik jól se elől se hátul mostanság.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila