Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Capitá del Barça
Ha ma megnyerjük a király kupát, ill. a bajnokságot, akkor végülis 3kupát nyerünk meg, nem?
Vagyis következő szezon elején szokott lenne szuper kupa vagy mi a fene, amit az előző év bajnoka és szuper kupa győztese játszik egymásellen. (namost, ha mindkettőt megnyerjük ,akkor azt is..) nem?
Vagyis következő szezon elején szokott lenne szuper kupa vagy mi a fene, amit az előző év bajnoka és szuper kupa győztese játszik egymásellen. (namost, ha mindkettőt megnyerjük ,akkor azt is..) nem?
-
- Barça C
Legyen így azt kívánom!Egyébként teljesen egyetértek Veled.Annyiban nem, hogy szerintem így is a világ legjobb csapata a Barcelona!Minket irigyel a világ!Barca forever!socio66 írta:Ez a trófea inkább lélektanilag fontos a csapatnak,bár nyilván van presztízse is,de;
mennyivel másabb lenne úgy készülni a BL fináléra,hogy már két kupával a zsebünkben,önbizalommal telve,nyugodtan léphetünk pályára Rómában, tudva azt,hogy nincs rajtunk nyomás az esetlegesen elvesztett trófeák miatt..
Ma megverjük a Bilbaót,hétvégén megnyerjük a bajnokságot,aztán pedig kipihenve,kitisztulva,lenyugodva elgázoljuk a Unitedet is és hivatalosan is a világ valaha volt egyik legjobb csapata leszünk!
Ez a trófea inkább lélektanilag fontos a csapatnak,bár nyilván van presztízse is,de;
mennyivel másabb lenne úgy készülni a BL fináléra,hogy már két kupával a zsebünkben,önbizalommal telve,nyugodtan léphetünk pályára Rómában, tudva azt,hogy nincs rajtunk nyomás az esetlegesen elvesztett trófeák miatt..
Ma megverjük a Bilbaót,hétvégén megnyerjük a bajnokságot,aztán pedig kipihenve,kitisztulva,lenyugodva elgázoljuk a Unitedet is és hivatalosan is a világ valaha volt egyik legjobb csapata leszünk!

Szerintem fog játszani Eto'o, de csak azért, mert nincs se Henry, se Iniesta. Egyébként talán nem játszana, mert az eddigi kupameccseken nem igazán volt szerepe (3-szor játszott csereként összesen)
Hajrá Barca!
Hajrá Barca!
ser del Barça es el millor que hi ha
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jó meccs lesz remélem és természetesen Barcelona-győzelemmel! A Bilbao küzdeni fog, az nem vitás, de a Barça játékosai klasszisokkal jobbak, nem okozhat nekik nagy gondot a Bilbao, csak akkor ha úgy kihagynak fejben, mint a Villarreal ellen... Ez mondjuk más meccs lesz, más is a tét, abban bízom, hogy 11 év után a Barcelona nevével kezdődik a Copa del Rey!

NYERNI KELL MA!!!!! MUSZÁJ!!!!
lehet hogy a Bilbao így meg úgy fog küzdeni meg hajtani, de azért sztem a keretek és a játékstílus különbségéből adódóan be KELL húzni ezt a meccset!
most egy BARCA szintű csapatnak ilyen kerettel bírnia kell a terhelést és nem hinném hogy ilyen kiváló támadó ill. védekező játékkal amit már sokszor mutatott idén a barcelonai alakult ne legyen meg ez a meccs...
mégiscsak elég nagy különbség van a két gárda között szinte minden szempontból.
ami igaz az igaz hogy ez egy döntő és bármi megtörténhet; de akkor is ennek MEG KELL LENNIE!!!
motivációról meg győzni akarásról annyit hogy nem feltétlen nagyobb ez a Bilbaonak mert hát mi 2 éve nem nyertünk semmit és ez azért kicsit kínos volt az elmúlt években... valamint ebben a csapatban, a mostani keretben sok olyan játékos van aki nem nyert még semmit a BARCA-val szóval...
és még sorolhatnám.....
lehet hogy a Bilbao így meg úgy fog küzdeni meg hajtani, de azért sztem a keretek és a játékstílus különbségéből adódóan be KELL húzni ezt a meccset!
most egy BARCA szintű csapatnak ilyen kerettel bírnia kell a terhelést és nem hinném hogy ilyen kiváló támadó ill. védekező játékkal amit már sokszor mutatott idén a barcelonai alakult ne legyen meg ez a meccs...
mégiscsak elég nagy különbség van a két gárda között szinte minden szempontból.
ami igaz az igaz hogy ez egy döntő és bármi megtörténhet; de akkor is ennek MEG KELL LENNIE!!!
motivációról meg győzni akarásról annyit hogy nem feltétlen nagyobb ez a Bilbaonak mert hát mi 2 éve nem nyertünk semmit és ez azért kicsit kínos volt az elmúlt években... valamint ebben a csapatban, a mostani keretben sok olyan játékos van aki nem nyert még semmit a BARCA-val szóval...
és még sorolhatnám.....
- visca el barca
- Presidente del Barça
remélem a srácok nem veszik félvállról a ma esti összecsapást! A bilbao - mint azt előttem írták már - valószínűleg duplatripla tűzzel fog játszani, lévén, hogy nekik ez az év meccse. Az első fél óráben el kell dönteni a kupa sorsát és akkor már nem lehet baj. hajrá srácok 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

szeretném leszögezni, hogy csak a leg erősebb csapattal van esélye a Barcának!
a meccs így is három esélyes, de ha az összes körülményt figyelembevesszük, (sajnos) a Bilbaonak áll inkább a zászló. senki ne hivatkozzon játékerőre, bajnoki helyezésre.... itt kőkemény hajtásra, a helyzetek kihasználására és nem lepkéző védelemre lenne szükség, ami ugye igencsak hiányzott a legutóbbi meccsünkön is!
A baj az hogy lehetne igaza azoknak is akik sima győzelmet várnak, csak túl sokszor buktuk mostanában az ilyen optimista jóslatokat!
a meccs így is három esélyes, de ha az összes körülményt figyelembevesszük, (sajnos) a Bilbaonak áll inkább a zászló. senki ne hivatkozzon játékerőre, bajnoki helyezésre.... itt kőkemény hajtásra, a helyzetek kihasználására és nem lepkéző védelemre lenne szükség, ami ugye igencsak hiányzott a legutóbbi meccsünkön is!
A baj az hogy lehetne igaza azoknak is akik sima győzelmet várnak, csak túl sokszor buktuk mostanában az ilyen optimista jóslatokat!
Remélem nem "egy Llorente" lesz megint a "végzetünk"...
FORCA BARCA!
FORCA BARCA!
Köszönöm szépen a választ!
(akkor nem para hogy vettem egy barca "kimenő" pólót amin a C.F.B. van
)
(akkor nem para hogy vettem egy barca "kimenő" pólót amin a C.F.B. van

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Franco - diktatúra idején 'spanyolosították' a klub nevét, és viselte a Club de Futból Barcelona nevet. Aztán Franco halála után újr az alapításkor kapott, katalán formulához tértek vissza: Football Club Barcelona.Campnou írta:Üdv mindenkinek!
Valaki elmagyarázná, hogy is van ez a C.F.B. és F.C.B.???
Régebbi fotókon láttam ilyet...vagy ez is vmi spanyol nyelvből fakadó izé vagy...
Előre is köszi!
Holnap +lesz az első kupánk idén!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Üdv mindenkinek!
Régebbi fotókon láttam ilyet...vagy ez is vmi spanyol nyelvből fakadó izé vagy...
Előre is köszi!
Holnap +lesz az első kupánk idén!!!!!!!!!

Előre is köszi!
Holnap +lesz az első kupánk idén!!!!!!!!!

Barca Barca Barca!!!!!!!!!!!!!!!!! A Győzelem a fontos a többi felejthető!!
Nem számit ki kezd ki lövi az első gólt..a Barca gyŐŐŐŐzelem meglessz ha minden szurkolo és játékos hisz benne!!!! CSAK EZ SZÁMÍT!! Összetartás és a győőőzelem!!!!!

Nem számit ki kezd ki lövi az első gólt..a Barca gyŐŐŐŐzelem meglessz ha minden szurkolo és játékos hisz benne!!!! CSAK EZ SZÁMÍT!! Összetartás és a győőőzelem!!!!!

VISCA EL BARCA
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
majd pont most pihentessük a csapatot ugye, amikor az év egyik legfontosabb meccse jön, de ugye a villarreal elleni teljesen mindegy bajnokira meg a legerősebb kezdőt küldjük ki.
♥fcbarca.♥
jah egyet értek azért már a sztárok is kifáradnak a végére megérdemli messi a piehnést!!!!:):):):)
Én csak anyit változtatnán ezzen,hogy Messit nem raknám be kezdönek,kellene már neki a pihenés,ezt a hétvégén észre is lehetett venni a teljesitményénfcbarca0827 írta:Ha nem baj leírom, hogy szerintem, hogy fogunk kezdeni:
Pinto - Dani Alves ; Puyol ; Cáceres ; Sylvinho - Keita ; Xavi ; Gudjohnsen - Messi ; Bojan ; Hleb
Remélem a felsoroltak játszhatnak...Annyian kidőltek a sorból mostanában ilyen-olyan okokból, hogy már nem vagyok benne biztos...

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Holnap semmi más nem érdekel,
Csakhogy a Barcáé legyen a Copa del Rey!!!
Csakhogy a Barcáé legyen a Copa del Rey!!!

Holnap rettenetesen fogok szurkolni a csapatnak.
Azt várom, hogy Pep számos, stabil kezdőnek nem számító játékossal kezdi a mérkőzést...és pár meghatározó sztár lesz csere, amennyiben szükség van rájuk.
A Bilbaó remek csapat, de bizonyítási vágytól égő, az első csapat közelébe kerülni szándékozó játékosból álló Barca simán fel tud nőni a feladathoz,... pláne ha mi szerezzük az első gólt!
Azt várom, hogy Pep számos, stabil kezdőnek nem számító játékossal kezdi a mérkőzést...és pár meghatározó sztár lesz csere, amennyiben szükség van rájuk.
A Bilbaó remek csapat, de bizonyítási vágytól égő, az első csapat közelébe kerülni szándékozó játékosból álló Barca simán fel tud nőni a feladathoz,... pláne ha mi szerezzük az első gólt!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A holnapi döntőn rendkívül szoros mecset várok!A Bilbao Spanyolországban az egyik legjobban küzdő,hajtó csapat így biztos vezetésnél sem szabad majd leállnunk úgy mint hétvégén.Hajrá!!!!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- levproff
- Director del Fútbol
Egyetértek! Az első mondtad tetszik és ezért lesz izgalmas ezért várom anyira mert még idén ilyen nem vot!! Talán hétvégén!!De az nem olyan vot!!!Én is remélem hazahozzuk a kupát!!socio66 írta:Jó lesz végre már közvetlenül egy kupáért játszani!
Az a lényeg,hogy a meccs elejétől pörögni kell a játékosoknak-akárkik is játszanak-és nem szabad lebecsülni az ellenfelet. A Bilbao nyilván az egész idényt erre a meccsre tette fel,a hétvégén is igen tartalékosan állt ki,szóval nem fogják ajándékba adni a győzelmet,az tuti. Viszont mi bármilyen csapattal játszva is klasszisokkal jobbak vagyunk és itt már a motivációval sem lehet gond,elvégre kupáért megy a bugi.
Remélem hazahozzuk a trófeát.
VISCA EL BARCA!!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ha nem baj leírom, hogy szerintem, hogy fogunk kezdeni:
Pinto - Dani Alves ; Puyol ; Cáceres ; Sylvinho - Keita ; Xavi ; Gudjohnsen - Messi ; Bojan ; Hleb
Remélem a felsoroltak játszhatnak...
Annyian kidőltek a sorból mostanában ilyen-olyan okokból, hogy már nem vagyok benne biztos... 
Remélem a felsoroltak játszhatnak...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Jó lesz végre már közvetlenül egy kupáért játszani!
Az a lényeg,hogy a meccs elejétől pörögni kell a játékosoknak-akárkik is játszanak-és nem szabad lebecsülni az ellenfelet. A Bilbao nyilván az egész idényt erre a meccsre tette fel,a hétvégén is igen tartalékosan állt ki,szóval nem fogják ajándékba adni a győzelmet,az tuti. Viszont mi bármilyen csapattal játszva is klasszisokkal jobbak vagyunk és itt már a motivációval sem lehet gond,elvégre kupáért megy a bugi.
- Chino
- Llegenda del Barça
Nekem is hasonló a véleményem. Nem fog egy "B" csapattal kiállni, de Pedritót és Viktor Sanchezt is szívesen látnám már játszani. A szezon eleje-közepe felé még becserélte őket alkalmanként Pep, de utána már többnyire a kispad sem jutott nekik. Pedig Sanchez egész jól ellátta a feladatát és Pedro is ügyesen játszott, emiatt nem értem, hogy miért nem látjuk többet őket, főleg most mikor hullanak a játékosaink. Ha Busquets-et be tudta építeni Guardiola a csapatba, akkor őket is megpróbálhatta volna. Bár biztos tud valamit amit mi nem, hiszen elég sokat foglalkozott velük.tibor1158 írta:Szerintem Goardiola mester még holnap beveti a sztárokat aztán lehet, hogy a Mallorca elleni meccsen már pihenteti őket. Attól függ, a Real mit játszik szombaton az El Madrigalban.
A kezdő tizenegyre én is kiváncsi leszek, de biztos vagyok benne, hogy Messiék játszani fognak és a mérkőzés alakulása jelentősen befolyásolni fogja a cseréket.
Forca Barca!!!!