Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nani egy kiforratlan játékos...még. Jó játékos lesz belőle, de egy BL döntőben nem elég cselezgetni...futni kell, ráadásul sokat és védekezni is kell. Park erre a legjobb ember. Megkockáztatom, hogy Nani még csereként sem fog beállni.TZS írta:Park helyett nem lenne jobb Nani?Egy MU szurkoló írta: A döntőről meg annyit, hogy megjósolhatatlan a végkimenetel, a világ két legerősebb csapata, bármi lehet.
Egyébként szerintem a következő kezdővel állunk majd ki:
-----------VDS------------
Oshea--Rio--Vidic--Evra
----------Carrick---------
---Scholes---Anderson--
Park---Ronaldo---Rooney
egyébként Giggs Wales-iVagy ő eltiltott, sérült?
A kispadotok sem lesz gyengusz: Tevez, Giggs.....
Márha ez lesz a kezdő.
Végre egy normális MU szurkoló...100 az egyhez hogy valaki egy Barca fórumra ilyet írjonTZS írta:Park helyett nem lenne jobb Nani?Egy MU szurkoló írta: A döntőről meg annyit, hogy megjósolhatatlan a végkimenetel, a világ két legerősebb csapata, bármi lehet.
Oshea--Rio--Vidic--Evra
---Scholes---Anderson--
Park---Ronaldo---Rooney
egyébként Giggs Wales-iVagy ő eltiltott, sérült?
A kispadotok sem lesz gyengusz: Tevez, Giggs.....
Márha ez lesz a kezdő.
Park helyett nem lenne jobb Nani?Egy MU szurkoló írta: A döntőről meg annyit, hogy megjósolhatatlan a végkimenetel, a világ két legerősebb csapata, bármi lehet.
Oshea--Rio--Vidic--Evra
---Scholes---Anderson--
Park---Ronaldo---Rooney
egyébként Giggs Wales-i
Szerintem is Syl,ha nem is a leggyorsabb,de ott van a legjobbak közt!Hiába 35 éves,de attól még futhat úgy mint a nyúl!Pont most jött be egy kép,nem tudom ki ellen melyik bajnokin,de Sly rúgott egy bomba gólt,és hát elég gyorsan ment a labdával...Tény hogy 35 éves és azért már nincs a toppon,és nem tagadom lehet nem jó sülne ki belőle ha C.R val kéne vetélkedjen...Állítom hogy szerintem képes lenne meg fogni őt,ha nem lendületből viszi rá C.R,mert ha igen akkor szívás...Vagy még túl odalon Rooney,meg még Fergussonak van kit berakjon a csatársorba,és ők sem egy csigalassú emberkék...lionelmessi19 írta:emlékeim szerint két éve a felkészülési időszak legelején volt 1 db futóverseny, amit megnyert ilyen Henryk meg Messik ellenében, és azóta elterjedt ez a baromság. Szerintem egyáltalán nem gyors. Akárhányszor csak látjuk, bebizonyosodik h semmi extra nincs a sebességében.sasi1 írta:
Talán a leggyorsabb a keretben.........
Iniesta tűnik amúgy a leggyorsabbnak hosszútávon, Messi pedig röviden.
Én meg elégednék egy 2:1 és sikerrel is.De el tudnám viselni egy 4:1 is,persze a Barca javáraColos írta:Szerintem négyük közül csak C. Ronaldo fog kezdeni- legalábbis az Arsenal ellen így volt. A Barca technikai fölénye kétségtelen, akárcsak az angolok fizikai fölénye. Azon lesz a hangsúly, hogy melyik együttes lesz képes ráeröltetni akaratát a másikra, és hogy ki talál ki valami meglepőt. Aztán itt is lehet egy szerencsés gól a meccs elején (mint tavaly Scholes vagy idén Essien esetében), s ez teljesen átírhatja majd az előzetesen kidolgozott taktikákat. De az is lehet, hogy a Barca szerez gólt az elején, aztán 70%-ban birtokolja majd a labdát.jethrotull írta:CR, Giggs, Tevez, Berbatov, tudnak bánni a labdával....
Szerintem 4-1-re nyerünk.
Természetesen az angol csapatra, a Manchesterre értettem.maister6000cm3 írta:Colos írta:..... akárcsak az angolok fizikai fölénye.
Az ez 1 gond van, hogy a fent soroltak közül csak Giggs angol:P
Colos írta:..... akárcsak az angolok fizikai fölénye.jethrotull írta:CR, Giggs, Tevez, Berbatov, tudnak bánni a labdával....
Szerintem négyük közül csak C. Ronaldo fog kezdeni- legalábbis az Arsenal ellen így volt. A Barca technikai fölénye kétségtelen, akárcsak az angolok fizikai fölénye. Azon lesz a hangsúly, hogy melyik együttes lesz képes ráeröltetni akaratát a másikra, és hogy ki talál ki valami meglepőt. Aztán itt is lehet egy szerencsés gól a meccs elején (mint tavaly Scholes vagy idén Essien esetében), s ez teljesen átírhatja majd az előzetesen kidolgozott taktikákat. De az is lehet, hogy a Barca szerez gólt az elején, aztán 70%-ban birtokolja majd a labdát.jethrotull írta:CR, Giggs, Tevez, Berbatov, tudnak bánni a labdával....
Szóról szóra én is ezt mondtam volna! Piquéról kihitte volna hogy ilyen jó lesz??? Kapjon Caceres is mostantól sok lehetőséget és ő is belelendül remélemKamarilla írta:Már inkább Sylvinho legyen a bal oldalon, mint mondjuk Puyol vagy Cacéres! Én egy Puyí, Piqué, Cacéres, Syl hátvédsorral állnék fel, ezért is lenne fontos, ha Puyol kivételével, akinek pihenő napot adnék és csak gáz esetén nyúlnék hozzá, hogy ez a hátvédsor kezdjen holnap! Tourét a BL-döntőn egyszerűen öngyilkosság lenne hátraküldeni, marhára nem az ő posztja a center hávédség, pláne, hogy ha ő hátul van, a középpálya marhára lyukas! Szóval bízzunk csak Sylben és Cacéresben, nem azért játszanak a Barcában, mert 2 ballábas, rossz focisták!
Szted én mit írtam? Én nem cserélgetném Puyolt és Piquét, sztem az a felállás, amit mondtam, jó! Szvsz.House írta:Megcserélném én Puyolt és Piquét. Tourét pedig védekező középnek, hogy szerezzen labdákat.Kamarilla írta:Tourét a BL-döntőn egyszerűen öngyilkosság lenne hátraküldeni, marhára nem az ő posztja a center hávédség, pláne, hogy ha ő hátul van, a középpálya marhára lyukas!
Megcserélném én Puyolt és Piquét. Tourét pedig védekező középnek, hogy szerezzen labdákat.Kamarilla írta:Már inkább Sylvinho legyen a bal oldalon, mint mondjuk Puyol vagy Cacéres! Én egy Puyí, Piqué, Cacéres, Syl hátvédsorral állnék fel, ezért is lenne fontos, ha Puyol kivételével, akinek pihenő napot adnék és csak gáz esetén nyúlnék hozzá, hogy ez a hátvédsor kezdjen holnap! Tourét a BL-döntőn egyszerűen öngyilkosság lenne hátraküldeni, marhára nem az ő posztja a center hávédség, pláne, hogy ha ő hátul van, a középpálya marhára lyukas! Szóval bízzunk csak Sylben és Cacéresben, nem azért játszanak a Barcában, mert 2 ballábas, rossz focisták!
Azért annyira nem baromság.lionelmessi19 írta:emlékeim szerint két éve a felkészülési időszak legelején volt 1 db futóverseny, amit megnyert ilyen Henryk meg Messik ellenében, és azóta elterjedt ez a baromság. Szerintem egyáltalán nem gyors. Akárhányszor csak látjuk, bebizonyosodik h semmi extra nincs a sebességében.
emlékeim szerint két éve a felkészülési időszak legelején volt 1 db futóverseny, amit megnyert ilyen Henryk meg Messik ellenében, és azóta elterjedt ez a baromság. Szerintem egyáltalán nem gyors. Akárhányszor csak látjuk, bebizonyosodik h semmi extra nincs a sebességében.sasi1 írta:Bestbarca írta:de hogy a 35 éves, igen csak lassú Sylvinho fogja C.Ronit, hát az öngyilkosság.
Talán a leggyorsabb a keretben.........