Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azzal a támadósorral ezt a védelmet átgázolják. eto'onak pedig egy-két ziccerből kéne gólt lőni, és köztudott, hogy mostanában 5-6 is kevés neki. persze ennyi lehetősége meg pláne nem lesz.Sanama írta:a Manchester miért lenne erősebb,és nagyobb előnyben?
A lényeg,hogy Pep elvárja a győzelmet,és meg is fogunk tenni minent azért ,hogy nyerjünk.bojanfan írta:azt mondtam, hogyha megnyerjük a cdr-t és a bajnokságot, akkor nem várom el a csapattól a bl-győzelmet. ezt tartom. főleg úgy, hogy ilyen hiányos csapattal nagyon nehéz lesz. mindenesetre bármi megtörténhet, de szerintem a manchester esélyesebb valamivel.
------------------Valdés------------------
----------Touré----------Piqué-----------
--Puyol-------------------------Sylvinho-
------------------Keita--------------------
---------Xavi-------------Iniesta---------
--------Messi-----Eto'o-------Henry-----
Hát, remélem ez csak egy vicc.Vito írta:egy kis bulvár
Ez már az én agyamon is átfutott.Mosquito írta:Remélem megszakad a mu sorozata és elbuknak végre egy bek/bl döntőt!
Mi 5x döntőztünk abból "csak" 2 győzelem, a vörösök 3-ból mindet behúzták. Ideje lenne megismertetni velük milyen érzés elveszíteni utolsó meccsen a trófeát!
Nesztekherlius írta:Tudomásom szerint a Zamora díjat a kapusok (és nem a csapat) teljesítményére osztják. Márpedig a Sevilla részéről nem Palop kapta mind a 39 gólt (pl. ellenünk sem ő védett legutóbb). Esetleg tudja valaki a pontos listát?tiborpapp írta: Zamora díj(legkevesebb kapott gól a bajnokságban): BArca 31, Sevilla 39
Biztos vagyok benne... CR elkezd hisztizni, szimulalni, sirni, s majd a Boss lecsereliThe Undertaker írta:Remélem azért Yaya megállja majd a helyét a védelem tengelyében.Kicsi CR majd nekiszalad a Sziklának
Tudomásom szerint a Zamora díjat a kapusok (és nem a csapat) teljesítményére osztják. Márpedig a Sevilla részéről nem Palop kapta mind a 39 gólt (pl. ellenünk sem ő védett legutóbb). Esetleg tudja valaki a pontos listát?tiborpapp írta: Zamora díj(legkevesebb kapott gól a bajnokságban): BArca 31, Sevilla 39
Keita játszott már nálunk vkp poszton? Én úgy emlékszem 1x se és nem is gondolnám túl alkalmasnak rá.visca el barca írta:...
Puyol mellett Pique? Ebben az évben inkább Pique az megkérdőjelezhetetlen alap belsővédőnk és mellé jön mindig valaki.Lionel85 írta:Iniesta és Henry mellett nálam csak Abidal kulcsember, Puyol mellett Piqué nagyon jól megállja a helyét, de azért Márquez is nagyon fontos ember!
Az biztos, hogy jó kis védőpáros, de talán a széleken megbonthatjuk őket. Henryvel, Messivel megfogható o'shea meg evra is szerintem.messideco írta:En azert q-vara felek a M.U vedelmetol... A Vidic-Ferdinand nagyon massziv. Mindenesetre jo meccset varok. A ket kedvenc csapatom jatszik. De azert a Barca gyozelmenek orulnek termeszetesen a legjobban a barca gyozelmenek orulnek.![]()
Hleb golt fog loni!!
![]()
![]()
Ha nem állnak be úgy mint a cselzi, akkor könnyebb dolgunk lesz. Én még annyira nem félek a meccstől, de tuti hogy nem lesz sétagalopp. És ha mondjuk Leo megint csak 10 percre rázza meg magát mint tegnap akkor nem lehet baj.messideco írta:En azert q-vara felek a M.U vedelmetol... A Vidic-Ferdinand nagyon massziv. Mindenesetre jo meccset varok. A ket kedvenc csapatom jatszik. De azert a Barca gyozelmenek orulnek termeszetesen a legjobban a barca gyozelmenek orulnek.![]()
Hleb golt fog loni!!
![]()
![]()
Én Abidalt és Márquez-t is kulcsembernek veszemRonal.10 írta:Milyen 3 kulcsjátékos?? Csak Alves kiesése a rossz hír.
Henry, inietsa meg tuti összeszedik magukat. Henryinek nincs még Bl gyözelme..(tudtommal azért jött ide h BL-t nyerjen). Iniesta meg alapból felépül addigra (2 hetet mondtak)
Mindegyikünk normális, ugyanis egy a célunk.csabooo írta:Végre egy normális MU szurkoló...100 az egyhez hogy valaki egy Barca fórumra ilyet írjonTZS írta:Park helyett nem lenne jobb Nani?Egy MU szurkoló írta: A döntőről meg annyit, hogy megjósolhatatlan a végkimenetel, a világ két legerősebb csapata, bármi lehet.
Egyébként szerintem a következő kezdővel állunk majd ki:
-----------VDS------------
Oshea--Rio--Vidic--Evra
----------Carrick---------
---Scholes---Anderson--
Park---Ronaldo---Rooney
egyébként Giggs Wales-iVagy ő eltiltott, sérült?
A kispadotok sem lesz gyengusz: Tevez, Giggs.....
Márha ez lesz a kezdő..