Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem hinnem...barcaloki írta:Akkor a BL-döntőn már az új mezben játszanak majd?
Hat ilyent baromsag kijelentenizsoltman írta:DE idén nekünk van jobb csapatunk!!!
A tavalyi csapatot egy napon nem lehet említeni a maival!
A döntőben még a Zeith is verte őket!
Nem olyan jó csapat ez a United!
Alapba egy másik játékos adatlapját töltötték be a kezdőbe...Am a hírek szerint Rio Ferdinand is játszani fog Evans helyén...Barcagirl24 írta:én a goal.comból kinézem hogy nem elirtákLeomessi14 írta:
Szerintem elirtak,Xavi Torres helyett Xavit akartak irni.am meg sztem télelg nem elírás mert képnek is a xavi torres képét tettékbe ott meg elég nagy hibák lehetne ha valaki ezt is eltéveszti
A CHELSEA KÁRÁRA? Miről beszélsz? Nézd meg többször a meccset.matador írta:MU-drukkerként én természetesen az angolok győzelméért szorítok, de a Barca szintén elég kedves nekem, tehát nem lehet azt mondani, hogy a vak gyűlölet vagy az abszolút elfogultság beszélne belőlem.
Az tény, hogy ha csak a mutatott játékot nézzük, akkor a Barca az egyértelmű esélyes. De ez nem így megy. A Barca nagyon szépen és eredményesen tud játszani - ha hagyják játszani. A Chelsea megmutatta, hogy meg lehet ölni a játékukat, s ha nyílvánvaló is, hogy a MU nem ezt fogja játszani (a két csapat játékhoz való hozzáállása azért ég és föld...), de lehetett látni, hogy le lehet győzni a katalánokat. Én nagyon örültem, hogy ők jutottak döntőbe, de nekem is be kell vallani, hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)
Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).
A játékosok egyéni képességeit tekintve a Barca jobb, Messi nálam is veri Ronaldot, Xavi is Carricket, de mint csapat, könnyen lehet, hogy az utóbbiak hatékonyabbak lehetnek együtt...
én a goal.comból kinézem hogy nem elirtákLeomessi14 írta:
Szerintem elirtak,Xavi Torres helyett Xavit akartak irni.
Akkor elég hasonlóan gondolkodhatunk a futballról.Egy MU szurkoló írta:Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.
Nagyon sokan, sokkal jobban szeretik például Carricket, vagy Scholes-t, nem beszélve Giggs-ről. Őket sokkal többen szeretik mint Ronaldot. Ez egy fals kép amit mindenki hangoztat, pedig ez messzemenőkig nem így van.
Jah, és az előző hsz-ekben olvastam valahol (már nincs kedvem visszakeresni), hogy Ronaldo nélkül végünk lenne (vagy lamai ilyesmi)...pfffff hát ezt nagyon nem jól látjátok. Ronaldo jó játékos, nagyon jó, de szvsz a legjobb támadójátékosunk Rooney. és a támadójátékon nem azt értem hogy ki mennyi gólt rúg...remélem érthető.
Egyszóval ha Rooney kiesne nagyob érvágás lenne, mintha Ronaldo esne ki.
A Barca játékosokról meg annyit hogy én jobb játékosnak tartom Xavit, sőt Iniestát is, mint Messi. erről enyit..
Szerintem elirtak,Xavi Torres helyett Xavit akartak irni.manuel írta:http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview
Az állitólagos összeállitás a goal.com szerint,arra kiváncsi leszek hogy ez lesz e a hivatalos is vajon???majd meglátjuk mindenesetre érdekes egy kezdő.
Ez nagy ökörség nyugi.manuel írta:http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview
Az állitólagos összeállitás a goal.com szerint,arra kiváncsi leszek hogy ez lesz e a hivatalos is vajon???majd meglátjuk mindenesetre érdekes egy kezdő.
Szerintem tuti nem. Xavi Torres még egy meccset játszott az egész idényben+nincs is nevezve a BL-be. Helyette Xavi lesz, de a többi az nagyjából stimmel.manuel írta:http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview
Akkor gondolj bele hogy Henry hogy fog hajtani mert neki NINCS BL győzelmewikko írta:
Hát Messi érzésem szerint mindent bele fog adni ha már 2006 nem játszhatott . Ha rajta múlik nyerünk !
PIRAMIS! Ne idézz 2-nél többet!Egy MU szurkoló írta: "Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.
Nagyon sokan, sokkal jobban szeretik például Carricket, vagy Scholes-t, nem beszélve Giggs-ről. Őket sokkal többen szeretik mint Ronaldot. Ez egy fals kép amit mindenki hangoztat, pedig ez messzemenőkig nem így van.
Jah, és az előző hsz-ekben olvastam valahol (már nincs kedvem visszakeresni), hogy Ronaldo nélkül végünk lenne (vagy lamai ilyesmi)...pfffff hát ezt nagyon nem jól látjátok. Ronaldo jó játékos, nagyon jó, de szvsz a legjobb támadójátékosunk Rooney. és a támadójátékon nem azt értem hogy ki mennyi gólt rúg...remélem érthető.
Egyszóval ha Rooney kiesne nagyob érvágás lenne, mintha Ronaldo esne ki.
A Barca játékosokról meg annyit hogy én jobb játékosnak tartom Xavit, sőt Iniestát is, mint Messi. erről enyit..
"Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.Chino írta:Szerintem kicsit el vagy tévedve. Nálunk nem mindenki Messit "isteníti", rengeteg játékos van akit nagyon tisztelünk és elismerünk a csapatból. Csak pár példával élve: Xavi, Iniesta, Dani Alves, Touré és még folytathatnám. Nálatok "látom" azt, hogy mindenki CR-ért van oda-vissza, a többi játékos pedig ott a háttérben, a viselkedéséről pedig ne is beszéljünk. Nem biztos, hogy ennyire istenítenénk -a szavaiddal élve- Messit, ha annyit hisztizne és olyan nagyképű lenne. Mikor láttál te olyat bármelyik Barca-játékostól, hogy toporzékol már amiatt is, hogy le merik cserélni?TomyMU írta:Ok srácok, bocs, hogy mertem írni, én láttam rosszul mindent, Messi az Isten! Éljetek csak tovább a kis álomvilágotokban, de azt ne felejtsétek, hogy magasról nagyot lehet esni..és még a United szurkolóira mondják, hogy nagyképűek.
Szerintem erről ennyit.
Szerintem kicsit el vagy tévedve. Nálunk nem mindenki Messit "isteníti", rengeteg játékos van akit nagyon tisztelünk és elismerünk a csapatból. Csak pár példával élve: Xavi, Iniesta, Dani Alves, Touré és még folytathatnám. Nálatok "látom" azt, hogy mindenki CR-ért van oda-vissza, a többi játékos pedig ott a háttérben, a viselkedéséről pedig ne is beszéljünk. Nem biztos, hogy ennyire istenítenénk -a szavaiddal élve- Messit, ha annyit hisztizne és olyan nagyképű lenne. Mikor láttál te olyat bármelyik Barca-játékostól, hogy toporzékol már amiatt is, hogy le merik cserélni?TomyMU írta:Ok srácok, bocs, hogy mertem írni, én láttam rosszul mindent, Messi az Isten! Éljetek csak tovább a kis álomvilágotokban, de azt ne felejtsétek, hogy magasról nagyot lehet esni..és még a United szurkolóira mondják, hogy nagyképűek.
Itt pedig megkérdezném, hogy mire mentetek vele? Ronaldón is mindig többen vannak, de ha be is jön egy-két csel utána úgyis elveszik...szép cselekért még soha nem járt pont vagy győzelem.Hát ha nem Evrát éppen hanem az aki aki éppen rajta volt. Nem igazán tudták szabályosan megállítani egyszer sem.
Ha azt akarod h menjünk az MU-fórumra kötekedni, mondd meg nyíltan!TomyMU írta:Ok srácok, bocs, hogy mertem írni, én láttam rosszul mindent, Messi az Isten! Éljetek csak tovább a kis álomvilágotokban, de azt ne felejtsétek, hogy magasról nagyot lehet esni..és még a United szurkolóira mondják, hogy nagyképűek.
Ne haragudj, de ha a Barcelona magyarországi szurkolóinak honlapján jársz, akkor jó eséllyel találkozol olyan Barca-drukkerekkel, akik számára Messi "az" isten. De, hogy a Messi - rajongók többen vannak, mint CR hódolói köre, az tuti.TomyMU írta:Ok srácok, bocs, hogy mertem írni, én láttam rosszul mindent, Messi az Isten! Éljetek csak tovább a kis álomvilágotokban, de azt ne felejtsétek, hogy magasról nagyot lehet esni..és még a United szurkolóira mondják, hogy nagyképűek.