http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... FCB_B.htmlBobán írta:ki az a Xavi Torres?
Xavier Torres Buigues Midfielder 21-11-86
Középpályás a posztja - legalábbis hivatalosan...

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... FCB_B.htmlBobán írta:ki az a Xavi Torres?
barca b-ben játszó 22 éves középhátvédBobán írta:ki az a Xavi Torres?
Emiatt én nem idegeskednék,Pep már bizonyította,hogy fantasztikus edző,nem hiszem hogy a rutintalanságon kívül bármi hátránya lenne SAF-al szemben..visca el barca írta:tegnap este osztottam-szoroztam a végkimenetelt illetően, s eszembe jutott egy fontos dolog amiről itt nem nagyon írogattatok (vagy csak elkerülte a figyelmem...)
ez pedig a két edző közti különbség. amennyiben az első félidőben nem dől a meccs, és szoros lesz a végéig, félek hogy a két edző közti különbség is döntő lehet...
Sok sikert nektek a döntőben így előre is!Majd meg látjuk hogy ki nyeri meg majd..Egy MU szurkoló írta:Szeretnék egy két dologra reagálni...
Matador mondandójával teljes mértékben egyet értek. A Barca játsza jelenleg a legjobb támadófocit, de ez nem feltétlenül lehet 1 meccsen kifizetődő. Az első gólon nagyon sok fog múlni, majd meglátjuk.Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.
A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.
Abban majdnem biztos vagyok, hogy mi is valami hasonlót fogunk csinálni, mint a cseszki...lehet nem annyira durván húzódunk vissza, de az tuti, hogy nem fogunk kitámadni. Támadunk majd amennyire muszáj, de inkább a kontrára fogunk játszani, egyszóval készülj fel lelkiekben...
Az meg hogy szerencsénk volt tavaly...pfff.
Merész kijelentés.
Úgyis lehetne modani, hogy szerencséje volt a dinamonak, hogy nem aláztuk le őket még az első féliőben, mert akkora helyzeteket hagytunk ki, hogy...na mindegy ebbe kár belemenni.
De ha úgy értetted, hogy a büntetőknél volt szerencsénk, azt meg úgy gondolom nem lehet másképp megnyerni, ha a cseszki nyert volna akkor meg rájuk lehetne modnai, hogy szerencséjük volt, de Hála Istennek Terry-tesó megoldotta!
Az, hogy az új mezben léptek-e pályára....tavalyi bl-döntőn a Cselszí is az új mezében akkor debütált...van rá esély.
Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.
A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.
Nem hinnem...barcaloki írta:Akkor a BL-döntőn már az új mezben játszanak majd?
Hat ilyent baromsag kijelentenizsoltman írta:DE idén nekünk van jobb csapatunk!!!
A tavalyi csapatot egy napon nem lehet említeni a maival!
A döntőben még a Zeith is verte őket!
Nem olyan jó csapat ez a United!
Alapba egy másik játékos adatlapját töltötték be a kezdőbe...Am a hírek szerint Rio Ferdinand is játszani fog Evans helyén...Barcagirl24 írta:én a goal.comból kinézem hogy nem elirtákLeomessi14 írta:
Szerintem elirtak,Xavi Torres helyett Xavit akartak irni.am meg sztem télelg nem elírás mert képnek is a xavi torres képét tettékbe ott meg elég nagy hibák lehetne ha valaki ezt is eltéveszti
A CHELSEA KÁRÁRA? Miről beszélsz? Nézd meg többször a meccset.matador írta:MU-drukkerként én természetesen az angolok győzelméért szorítok, de a Barca szintén elég kedves nekem, tehát nem lehet azt mondani, hogy a vak gyűlölet vagy az abszolút elfogultság beszélne belőlem.
Az tény, hogy ha csak a mutatott játékot nézzük, akkor a Barca az egyértelmű esélyes. De ez nem így megy. A Barca nagyon szépen és eredményesen tud játszani - ha hagyják játszani. A Chelsea megmutatta, hogy meg lehet ölni a játékukat, s ha nyílvánvaló is, hogy a MU nem ezt fogja játszani (a két csapat játékhoz való hozzáállása azért ég és föld...), de lehetett látni, hogy le lehet győzni a katalánokat. Én nagyon örültem, hogy ők jutottak döntőbe, de nekem is be kell vallani, hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)
Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).
A játékosok egyéni képességeit tekintve a Barca jobb, Messi nálam is veri Ronaldot, Xavi is Carricket, de mint csapat, könnyen lehet, hogy az utóbbiak hatékonyabbak lehetnek együtt...
én a goal.comból kinézem hogy nem elirtákLeomessi14 írta:
Szerintem elirtak,Xavi Torres helyett Xavit akartak irni.
Akkor elég hasonlóan gondolkodhatunk a futballról.Egy MU szurkoló írta:Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.
Nagyon sokan, sokkal jobban szeretik például Carricket, vagy Scholes-t, nem beszélve Giggs-ről. Őket sokkal többen szeretik mint Ronaldot. Ez egy fals kép amit mindenki hangoztat, pedig ez messzemenőkig nem így van.
Jah, és az előző hsz-ekben olvastam valahol (már nincs kedvem visszakeresni), hogy Ronaldo nélkül végünk lenne (vagy lamai ilyesmi)...pfffff hát ezt nagyon nem jól látjátok. Ronaldo jó játékos, nagyon jó, de szvsz a legjobb támadójátékosunk Rooney. és a támadójátékon nem azt értem hogy ki mennyi gólt rúg...remélem érthető.
Egyszóval ha Rooney kiesne nagyob érvágás lenne, mintha Ronaldo esne ki.
A Barca játékosokról meg annyit hogy én jobb játékosnak tartom Xavit, sőt Iniestát is, mint Messi. erről enyit..
Szerintem elirtak,Xavi Torres helyett Xavit akartak irni.manuel írta:http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview
Az állitólagos összeállitás a goal.com szerint,arra kiváncsi leszek hogy ez lesz e a hivatalos is vajon???majd meglátjuk mindenesetre érdekes egy kezdő.
Ez nagy ökörség nyugi.manuel írta:http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview
Az állitólagos összeállitás a goal.com szerint,arra kiváncsi leszek hogy ez lesz e a hivatalos is vajon???majd meglátjuk mindenesetre érdekes egy kezdő.
Szerintem tuti nem. Xavi Torres még egy meccset játszott az egész idényben+nincs is nevezve a BL-be. Helyette Xavi lesz, de a többi az nagyjából stimmel.manuel írta:http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview