Egy MU szurkoló írta:
"Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.
Nagyon sokan, sokkal jobban szeretik például Carricket, vagy Scholes-t, nem beszélve Giggs-ről. Őket sokkal többen szeretik mint Ronaldot. Ez egy fals kép amit mindenki hangoztat, pedig ez messzemenőkig nem így van.
Jah, és az előző hsz-ekben olvastam valahol (már nincs kedvem visszakeresni), hogy Ronaldo nélkül végünk lenne (vagy lamai ilyesmi)...pfffff hát ezt nagyon nem jól látjátok. Ronaldo jó játékos, nagyon jó, de szvsz a legjobb támadójátékosunk Rooney. és a támadójátékon nem azt értem hogy ki mennyi gólt rúg...remélem érthető.
Egyszóval ha Rooney kiesne nagyob érvágás lenne, mintha Ronaldo esne ki.
A Barca játékosokról meg annyit hogy én jobb játékosnak tartom Xavit, sőt Iniestát is, mint Messi. erről enyit..
PIRAMIS! Ne idézz 2-nél többet!
S.
Azt gondolom, hogy nemcsak Ronaldo veszélyes, hanem van még jó pár játekos. Roney, Tevez, és még sorolhatnám. Messi azt mondta az egyik nyilatkozatában, mikor a döntőről beszélt, és felsorolta a jó játékosokat, hogy abbahagyja, mert ideges lesz.
A másik, jobb-e Iniesta, vagy Xavi, vay Messi? Könyörgöm, Messi 21 éves. Fantasztikus, hogy húzóember a csapatban. Iniesta 24 éves, Xavi 28. Nem fair összehasonlítani őket. Amúgy nekem Xavi és Messi játéka jobban bejön, mint Iniestájé.
Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.
A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.