http://www.promenadcafe.hu/
Idén már kicsit délebbre, Szeged City-ben nézem a meccset...
Bocs az OFF-ért, nem ide szántam...

Vicces, hogy ti beszéltek lenézésről. Egyébként ha ti nyertek egy ilyen góllal, akkor az is a foci ünnepe lesz? Arra is azt mondjátok, hogy varázslat, meg direkt rúgta rá az emberre?!Fecooo írta:GYőzni kell és kész, muszáj! Ez a csapat rászolgált! ez a csapat csodát művelt egész évben! az összes mu-s lenézi a Barca-t pl az NSO-n, egyszerűen nem történhet meg, h egy antifocit bemutató MU győzzön! mert, h ha győznek, az 1 gólos győzelem lesz nekik: egy lecsorgó átlövés, egy védelmi megingás és kész... utána meg antifoci ezerrel, ezért nem szabad, h egy ilyen csapat győzzön!
Egyetértek. A skót csak arcoskodik. Egyrészt hülyék lennének kitámadni, lévén úgy kevesebb esélyük van. Másrészt ilyen középpályával szemben, mint a miénk, esélyük sincs labdát birtokolni. Sztem cé mellett rooney fog kezdeni, tevez meg berba kispados lesz, nem kockáztat az öreg SAF. Bár nem nézek mu meccseket, nem tudom, hogyan szoktak felállni.Mikaos írta:Na, már az öreg SAF elkezdte a hazudozást
"Mindkét csapat szereti birtokolni a labdát, ezért érdekes lesz a harc a dominanciáért."
Azt mondja még, hogy alkotni és támadni fognak... Tudjátok mikor?! Soha.
Ha nem is fognak annyira bevédekezni, mint a Chelsea (bár ki tudja), akkor is borítékolható, hogy legalább úgy fognak játszani, mint ahogy az Arsenal ellen tették.
Piszok nehéz dolgunk lesz ezért megint. De nincs mese, le kell győznünk őket. Fel kell vágni őket a saját térfelükön, mikor elkezdenének kontrázni, és akkor a bírók nem is nagyon szeretnek sárgát osztani.
nem tudom hanyadik vagy, aki megkérdezi...blaugrana1201 írta:Ma is az ujj mezünkben játszunk majd?
Sztem is!Fecooo írta:ha a szőőr nem kamuzik, és tényleg "játszani' akar a MU, akkor nem kérdés, h beleszaladnak a késbe![]()
![]()
de tartok tőle, h egy parasztvakítás...
Éljen a Barca!!! Katalánul...Rajah írta:Valaki árulja el mit jelent a VISCA EL BARCA, mert nem találom a google-ben! Köszi.Manheim István írta:Visca el Barca!!!!!
Mindegy ha nem nyernénk meg idén akkor is a miénk a legjobb csapat.
viszont nagyon igaz hogy megérdemelnék:
Ott szorítok értük végig mert magyar vok, de a szívem Katalán:))))
Barca Barca Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarca![]()