Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.05.27. 14:35:36

húhaa gyerekek mennyire várom már a meccset! Csak nehogy az legyen hogy támadunk támadunk aztán a 34 percben valahogy megindul a Mu, kapnak egy szögletet vagy lecsorgóból betalálnak és futhatunk az eredmény után! Az igaz h támadnunk kell és labdát birtokolni de sztem most kicsit kevésbé kéne fejjel menni a falnak mert ha netán kapnánk egy gólt iszonyat nehéz lenne feltörni az angolok védelmét( lásd:chelsea)!! megpróbálnék egy olyan 20 25 percet h kicsit engedünk a mu nak had jöjjenek és akkor villámgyors támadóink lecsaphatnának:)!!! én megálmodtam egy 3-1 et!!! persze ide
:lol: :lol: :lol: !!!! sörök behűtve, pezsgő behűtve ünnepelni, whiskey behűtve nem is írom le minek.... :cry: :cry:
noname
Llegenda del Barça

2009.05.27. 14:33:40

Egy MU szurkoló írta: Nem gondolod, hogy ez egy kicsit erős túlzás?
Teljeen véletlenül nyertük meg a bajnokságot...sorozatban harmadjára...ugyan ugyan...főleg egy Mikelt ne hasonlítgassál már velünik össze...köszi.

Most akkor jól értem? Ti most azt akarjátok mondani, hogy a Chelse jobb csapat mint a Manchester United és mivel ti továbbléptetek rajtuk (tudjuk hogyan)....egyenesen következtettek arra, hogysímán levertek minket?
pfff....

Egy pár hsz-szel ezelőtt volt az, hogy mekkora arcuk van a MU-soknak és hogy lenézünk benneteket.... :lol:
ne haragudjatok, de erre nem tudok mást mondani, mint hogy nevetségesek vagytok.

/Tisztelet a kivételnek./
Látom jeles vagy szövegértésből. A Hiddink-féle cselzi jobb- tudtommal a Hiddink-féle cselzi valóban több pontot szerzett mint az MU, szóal ezzel nem nagyon lehet vitatkozni.
Az pedig h az Anderson-Carrick-Scholes trió gyengébb, mint a Mikel-Essien-Lampard, ez is elég egyértelmű. Essien a világ legjobbja a maga posztján. Talán csak Toure az, aki képes ugyanolyan jó teljesítményre, Lampard pedig évek óta Anglia legjobb irányítója. :wink:
A Fifa egy szégyen
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.27. 14:31:53

Fecooo írta:
sinnlos írta:Enrique21!

Azzal az eredménnyel én is elégedett lennék!
Főleg hogy egy jó meccset látnék!

Nagyon remélem, hogy az MU nem azt fogja játszani mint a Chelsea.
Mert akkor a történelem egyik legrosszabb döntőjét láthatjuk majd, kiindulva a kékek elleni elődöntőből.
a legrosszabb döntő 2003-ban volt, pl azt lehetetlen alulmúlni... mondjuk én nem voltam elájulva a tavalyitól se...
Nekem tetszett... :)
Főleg Terry produkciója, ha már szóba jött a sokak szerint "legjobb" védő...
Manchester United
7_Barna_7
Barça B

2009.05.27. 14:31:12

Szerintem 2-1 lesz a meccs kéréds,hogy kinek.(Szerintem,de csak találgatok)Nem azért 2-1 mert az Arsenallal is annyit játszottunk hanem azért mert ez a meccs nem a védekezésről hanem a támadásról fog szólni.Ez a Manchaster nem egy Chelsea aki csak azért megy fel h valahogy túl élje a meccset.
Az,hogy Vidics és Ferdinand nem egy Terry,hát nem tudom...Vidics idén eléggé oda tette magát,Ferdinandról nem is beszélve.
NAGY MECCS LESZ!!!
Més qué un Club!
Visca el Barca!
Katalán a szív,kék a lélek,BARCELONA fan maradok amíg élek!
sinnlos
Barça B

2009.05.27. 14:29:18

Fecooo írta: a legrosszabb döntő 2003-ban volt, pl azt lehetetlen alulmúlni... mondjuk én nem voltam elájulva a tavalyitól se...
Úgy legyen!
Bár mindent alul lehet múlni...

De ha rajtunk múlik, biztos nem most fog bekövetkezni! :D

LEGYEN MÁR 20.45!!! :twisted:
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.27. 14:28:45

zsoltman írta:Az a véleményem a Hiddink féle Chelsea erősebb volt mint a Mu!
A bajnokságban is több pont jött mióta Hiddink van!
A kp. jóval esősebb: Essien Lampard Mikel! Hol van a Mu nak
Ilyen kp sora Anderson Carric Schols
Nem gondolod, hogy ez egy kicsit erős túlzás?
Teljeen véletlenül nyertük meg a bajnokságot...sorozatban harmadjára...ugyan ugyan...főleg egy Mikelt ne hasonlítgassál már velünik össze...köszi.

Most akkor jól értem? Ti most azt akarjátok mondani, hogy a Chelse jobb csapat mint a Manchester United és mivel ti továbbléptetek rajtuk (tudjuk hogyan)....egyenesen következtettek arra, hogysímán levertek minket?
pfff....

Egy pár hsz-szel ezelőtt volt az, hogy mekkora arcuk van a MU-soknak és hogy lenézünk benneteket.... :lol:
ne haragudjatok, de erre nem tudok mást mondani, mint hogy nevetségesek vagytok.

/Tisztelet a kivételnek./
Manchester United
barcafan93
Barça B

2009.05.27. 14:28:22

nagyon félek hogy Touré a védelemben fog helyet kapni,szerintem sokkal jobb lenne ha már a félpályán elkezdené darálni Ronaldóékat:D bízom az ifjú Busquets-ben illetve Guardiolaban,hogyha látja hogy nem működik így a felállás akkor akár már a szünet előtt váltaztat a takitkán..:D
noname
Llegenda del Barça

2009.05.27. 14:26:11

A meccset ha megnyerjük, akkor a kp-n fogjuk. Márpedig ha a Xavi-Ini-Sergi trió jó napot fog ki, akkor ezt a Carrick-Anderson-Park triót megeszik reggelire. A védelmünk nem a legjobb, tehát minél jobban izolálni kell az MU csatárait, márpedig erre elég nagy esély mutatkozik. A támodósorunknak incs egyszerű dolga, de Ferdinad még nem lesz vmi jó formában, Vidic pedig közel se éri el egy Terry szintjét. :wink:
Farncba az elemzéssel! JÖJJÖN MÁR A MECCS!!! \:D/
A Fifa egy szégyen
House
Entrenador del Barça

2009.05.27. 14:22:23

Nem hinném, hogy az MU úgy akarná megnyerni a BL döntőt, egymás után másodjára, hogy közben a fél foci szurkoló társadalom megútállja. Szerintem egy néhol izgalmas felettéb szép játékot fogunk látni, néhol pedig a taktika fog különösebben dönteni. Nem várok sok gólos találkozót, ahogy egyik döntőtől sem, csak egy jó meccset, ahol nyer a Barca! :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.27. 14:20:56

sinnlos írta:Enrique21!

Mert akkor a történelem egyik legrosszabb döntőjét láthatjuk majd, kiindulva a kékek elleni elődöntőből.
a legrosszabb döntő 2003-ban volt, pl azt lehetetlen alulmúlni... mondjuk én nem voltam elájulva a tavalyitól se...
sinnlos
Barça B

2009.05.27. 14:17:03

Enrique21!

bali 15
Director del Fútbol

2009.05.27. 13:49:45

TomyMU írta:
Fecooo írta:GYőzni kell és kész, muszáj! Ez a csapat rászolgált! ez a csapat csodát művelt egész évben! az összes mu-s lenézi a Barca-t pl az NSO-n, egyszerűen nem történhet meg, h egy antifocit bemutató MU győzzön! mert, h ha győznek, az 1 gólos győzelem lesz nekik: egy lecsorgó átlövés, egy védelmi megingás és kész... utána meg antifoci ezerrel, ezért nem szabad, h egy ilyen csapat győzzön!
Vicces, hogy ti beszéltek lenézésről. Egyébként ha ti nyertek egy ilyen góllal, akkor az is a foci ünnepe lesz? Arra is azt mondjátok, hogy varázslat, meg direkt rúgta rá az emberre?! :lol:
Az lehetetlen ugyanis mi nem lövünk ilyen gólokat. :D
Enrique21
Capitá del Barça

2009.05.27. 13:43:13

[quote="sinnlos"]
Sőt FIFA-n már vagy 20x lenyomtam a mai meccset.:)
/quote]
Nemrég énis megtettem! :D
10perces félidőkkel,világklasszisba.
Hát elég jó meccset sikerült játszanom!
90 perc alatt 3:3 (pedig 2:0 volt ide)
Aztán a hosszabbtásba jött Hleb(!),és Eto'o!
5:3 :lol:
Kiegyeznék vele este is :wink:
EsoxXxl
Barça B

2009.05.27. 13:36:47

Zsoltmannal egyetértek. A Chelsea-t úgy összerakta Hiddink, hogy valóban...azt a Chelsea-t mint csapatot azt mondom nem lehet felülmúlni, ha a védekezést és a szervezettséget nézzük...
A Manchester is képes ehhez hasonló szinten védekezni, de ilyen jól sztem egyik csapat sem...
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.27. 13:20:19

visca el barca írta:remélem a sors nem létezik :D mert amit cselzi ellen adott, most elvileg vissza kell vennie :(
én meg remélem, h létezik, mert a chelsea ellen is visszaadta, amit az első meccsen elvett ;)
most meg remélem azt adja vissza, amit tavaly elvett a "gyenge" Barca-tól ;)
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.27. 13:18:47

remélem a sors nem létezik :D mert amit cselzi ellen adott, most elvileg vissza kell vennie :(
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.27. 13:13:25

TomyMU írta:
Fecooo írta:GYőzni kell és kész, muszáj! Ez a csapat rászolgált! ez a csapat csodát művelt egész évben! az összes mu-s lenézi a Barca-t pl az NSO-n, egyszerűen nem történhet meg, h egy antifocit bemutató MU győzzön! mert, h ha győznek, az 1 gólos győzelem lesz nekik: egy lecsorgó átlövés, egy védelmi megingás és kész... utána meg antifoci ezerrel, ezért nem szabad, h egy ilyen csapat győzzön!
Vicces, hogy ti beszéltek lenézésről. Egyébként ha ti nyertek egy ilyen góllal, akkor az is a foci ünnepe lesz? Arra is azt mondjátok, hogy varázslat, meg direkt rúgta rá az emberre?! :lol:
Azért na. Az MU már többször is bizonyította, hogy nem csak védekezni tud. Sőt... Nekünk sem kell túlzásokba esni. Amúgymeg szerintem Tomy, jobban teszed, ha nem szítod az indulatokat. :wink:

Egyébként én már tűkön ülök reggel óta, csak kezdődne már!

VAMOOOSS! 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.05.27. 13:13:02

Az a véleményem a Hiddink féle Chelsea erősebb volt mint a Mu!
A bajnokságban is több pont jött mióta Hiddink van!
A kp. jóval esősebb: Essien Lampard Mikel! Hol van a Mu nak
Ilyen kp sora Anderson Carric Schols
House
Entrenador del Barça

2009.05.27. 13:10:54

Basszus, reggel felkeltem, rögtön elkezdtem parázni. Bármennyire is jó a csapatunk, és bármennyire megbízok bennük, ez akkor is egy MU, és egy BL döntőben semmi sincs eldöntve. :roll:
Visca el Barca!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
sinnlos
Barça B

2009.05.27. 13:10:26

Aki azt mondja, hogy nem izgul az hazudik! :)

Én például nem bírok megmaradni egy helyben reggel óta.
Sőt FIFA-n már vagy 20x lenyomtam a mai meccset.:)
Persze mindig Barca győzelemmel. :D :twisted:
Remélem a Csapat is nyerni fog ma este.
Nem érdekel, hogy milyen focival. A GYŐZELEM a lényeg!

VISCA EL BARCA!!!!
szajko
Director del Fútbol

2009.05.27. 13:05:22

Én 1 cseppet se parázok, csak tudnám miért...pedig minden mecs előtt remegek. :D
Szerintem nyerünk, nem is 1 góllal! :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.27. 13:02:32

nos, végre elérkezett a nagy nap! mivel sportboltban dolgozom, így elég sok focirajongó fordul meg nalunk (annak ellenére hogy focis cuccunk nincs:)) sokukkal leállok csevegni az esti derbiről és meglepően sokan tippelik azt, hogy egy agyontaktikázott, dögunalmas meccs lesz. nos én azt sem bánom, ha egesz este egy kapura lövés lesz, de azt barca jatekos tegye, s gól szülessen belőle.
érdekes a kezdő, a hátvédsorra jól tippeltem (ha valóban ez lesz), sejtettem, hogy Keita nem lesz hátra berakva, s inkább a jó öreg és ami fontos, rutinos Syl fog kezdeni. Kp-n Busq nem tudom mennyire tud majd egydül szűrögetni, de gondolom a mester Xavit és Iniestat is elláta bőven védekező feladattal. Érdekes a MU kezdője is, de ezt boncolgassák ők :)

száz szónak is egy a vége, akár mi lesz az év meccsét láthatjuk ma este.

s, hogy tippeljek is egyet, 1-0-ra fogunk nyerni, és a mindent eldöntő gól a 79. percben fog megszületni Yaya óriási, távoli bombájából :) (az év gólja lesz, minden évvégi összefoglalóban az első helyen lesz:))

VISCA EL BARCA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2009.05.27. 13:03:52-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.27. 12:52:29

igazad van Miki, csak rohadtul dühít a lenéző stílus, így sajnos hajlamos vagyok én is túlzásokba esni :roll: :?

lehet, nem kéne annyit olvasnom az NSO-t... csak legyen meg a győzelem, más nem számít ma, mert ezek a fiúk rászolgáltak idén! [-o<
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.27. 12:44:50

Fecooo nem kell neked sem túlozni, ezáltal nem leszel jobb mint azok a M.U.sok akikről beszéltél :wink:

Kamarilla:

azért az esőhöz M.U. picit hozzá van szokva, de ilyen szinten nem fog befolyásolni semmit sem, vízi fociban is jók vagyunk, lásd Malaga :lol: teljesen 50-50nálam az esélyek. egy döntőben nüanszok döntenek, ritka az olyan,mint 2004ben, vagy akár 1994ben, esetleg 2000ben.

főleg nem két ekkora csapat között,akik ilyen formában vannak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.05.27. 12:43:11

recrea írta:
Mikaos írta:Na, már az öreg SAF elkezdte a hazudozást :)
"Mindkét csapat szereti birtokolni a labdát, ezért érdekes lesz a harc a dominanciáért."
Azt mondja még, hogy alkotni és támadni fognak... Tudjátok mikor?! Soha.
Ha nem is fognak annyira bevédekezni, mint a Chelsea (bár ki tudja), akkor is borítékolható, hogy legalább úgy fognak játszani, mint ahogy az Arsenal ellen tették.
Piszok nehéz dolgunk lesz ezért megint. De nincs mese, le kell győznünk őket. Fel kell vágni őket a saját térfelükön, mikor elkezdenének kontrázni, és akkor a bírók nem is nagyon szeretnek sárgát osztani.
Egyetértek. A skót csak arcoskodik. Egyrészt hülyék lennének kitámadni, lévén úgy kevesebb esélyük van. Másrészt ilyen középpályával szemben, mint a miénk, esélyük sincs labdát birtokolni. Sztem cé mellett rooney fog kezdeni, tevez meg berba kispados lesz, nem kockáztat az öreg SAF. Bár nem nézek mu meccseket, nem tudom, hogyan szoktak felállni.
Szerintem is óvatos lesz a MU, de ők annyira nem jók fizikálisan, mint a Chelsea, úgyhogy bunkerfocit nem fognak előadni, hacsak hamar előnyt nem szereznek. Egyébként úgy gondolom, hogy a Barca nyeri a BL-t, pont ezért, mert a MU-nak le kell állnia valamilyen szinten focizni, uyganakkor az ő játékuk a sematikusabb.
Válasz küldése