Barça a Bajnokok Ligájában
- Gergolino
- Jugador del Barça
Bár ott lehetnék én is...kfranky írta:Tudjátok, mi lehet most a La Ramblan és a Plaza Catalunyán???
Ha a kupát 50ezer ember ment el megünnepelni és leszabták a lámpákat és betörték a kirakatokat??

Szép teljesítmény volt, minden tiszteletem ezé a csapaté. Ronaldinho-Deco párossal fémjelzett csapat láttán nem hittem,hogy lesz náluk jobb és mégis.
Az idei év a Barcáról szól, Guardioláról, aki megtanította a sok sztárt csapatként játszani, okos igazolásokkal a nyáron és egész éves munkával és törődéssel , egy eredményes és szemkápráztató focival. Szép volt! Büszkék lehetünk rájuk mind, sőt én azt mondom,hogy mindenki,aki az attraktív focit szereti,boldog lehet,mert a mai nap a latinos, látványos foci győzelme volt!
Az idei év a Barcáról szól, Guardioláról, aki megtanította a sok sztárt csapatként játszani, okos igazolásokkal a nyáron és egész éves munkával és törődéssel , egy eredményes és szemkápráztató focival. Szép volt! Büszkék lehetünk rájuk mind, sőt én azt mondom,hogy mindenki,aki az attraktív focit szereti,boldog lehet,mert a mai nap a latinos, látványos foci győzelme volt!
Na gyerekek.
Én lementem tombolni a Moszkva térre! Nem tudok aludni, pedig ma dolgozni kell, de nem érdekel! Forca Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én lementem tombolni a Moszkva térre! Nem tudok aludni, pedig ma dolgozni kell, de nem érdekel! Forca Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudjátok, mi lehet most a La Ramblan és a Plaza Catalunyán???
Ha a kupát 50ezer ember ment el megünnepelni és leszabták a lámpákat és betörték a kirakatokat??

- madmushroom
- Capitá del Barça
Köszönöm Istenem 

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- xbalix
- Jugador d'estrella
Ronaldo nem elég h nagyképű, még alattomos is! Scholes szintén, őt is ki kellett volna állítani! Ja és h Vidicről ne is beszéljünk. Na ők nem tudtak emelt fővel veszíteni... Szánalmasak de télleg!
Az a Ronaldo egy akkora majom, szemét gyerek. És egy ilyennek adták oda az aranylabdát... Pff. Messinek idén hál isten már zsebbe van. De jó lesz őt nézni még 1 picit a konföderációs kupán! 

This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Éppen ez a nagyszerű és hihetetlen az egészben! Momentumaik voltak csak szinte, azon a 10 percen kívül!Pedro írta:Egész egyszerűen fantasztikus volt. Az első 10 percet leszámítva momentuma sem volt a Manchesternek.

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Oh lé lé
oh lá lá
ser del Barça és
el millor
que hi ha!!!
Köszönöm, Srácok!
Ez így tévén még nagyobb élmény volt, mint élőben látni Titeket a Villareal ellen...
10. perc után megnyugodtam!!! Esélye sem volt ennek a nagyképű, alattomos mu-nak!
oh lá lá
ser del Barça és
el millor
que hi ha!!!
Köszönöm, Srácok!
Ez így tévén még nagyobb élmény volt, mint élőben látni Titeket a Villareal ellen...

10. perc után megnyugodtam!!! Esélye sem volt ennek a nagyképű, alattomos mu-nak!

SziAZTOK, EZ TUDOM H NEM IDE TARTOZIK, légyszi küldjetek egy hivatalos linket hogy ki lett a meccs embere! köszi. a sportingbet szerint nem Xavi lett
Sir Alex Ferguson graciously admitted his Manchester United side simply lost to a better team after Barcelona won the Champions League final.
Defending champions United lost 2-0 in Rome and were outplayed for much of the night by the Spanish champions.
"We didn't play as well as we can, but you have to give Barcelona credit," said Ferguson.
"Lionel Messi wasn't the problem, Xavi and Andres Iniesta kept the ball all night and made it difficult for us."
Ferguson, who has led United to two previous Champions League triumphs, added: "We started brightly and confidently and could have been in front in the first 10 minutes, but the goal was a killer.
"We couldn't get the ball back. They used it well and were the better team.
"They were two bad goals - the games we've excelled in this season are the ones we've defended fantastically in, but they were shoddy goals tonight.
"But we've done well, it's been a long season, we've had 66 games and you've got to give the players credit for their courage and resilience. Next season we'll be better."
Questioned to bring on striker Carlos Tevez for the ineffective Anderson at half-time.
"I brought on Tevez simply because I took the gamble of playing two through [the middle]," said the Scot, whose side claimed their 18th English league title this season.
"Ryan Giggs, in the first half, provided something and some parts of his game were good but what we needed was someone to be there all the time.
"But they defended quite well. We had plenty of time and we had some half-chances which we maybe should have done better with."
Centre-back Rio Ferdinand agreed with Ferguson that the Catalan giants were the better side, saying they did not "play well individually or collectively".
Ferdinand added: "You've got to give credit to Barcelona, they played well. We needed to play our best football and we didn't produce it.
"The first goal was a sucker punch, we'd had some good chances. They were two soft goals and we could have done better leading up to them, and I could have done better with my positioning.
"But we've got no excuses, they were a better team." (forrás: BBC Sport)
annak aki tud angolul
Defending champions United lost 2-0 in Rome and were outplayed for much of the night by the Spanish champions.
"We didn't play as well as we can, but you have to give Barcelona credit," said Ferguson.
"Lionel Messi wasn't the problem, Xavi and Andres Iniesta kept the ball all night and made it difficult for us."
Ferguson, who has led United to two previous Champions League triumphs, added: "We started brightly and confidently and could have been in front in the first 10 minutes, but the goal was a killer.
"We couldn't get the ball back. They used it well and were the better team.
"They were two bad goals - the games we've excelled in this season are the ones we've defended fantastically in, but they were shoddy goals tonight.
"But we've done well, it's been a long season, we've had 66 games and you've got to give the players credit for their courage and resilience. Next season we'll be better."
Questioned to bring on striker Carlos Tevez for the ineffective Anderson at half-time.
"I brought on Tevez simply because I took the gamble of playing two through [the middle]," said the Scot, whose side claimed their 18th English league title this season.
"Ryan Giggs, in the first half, provided something and some parts of his game were good but what we needed was someone to be there all the time.
"But they defended quite well. We had plenty of time and we had some half-chances which we maybe should have done better with."
Centre-back Rio Ferdinand agreed with Ferguson that the Catalan giants were the better side, saying they did not "play well individually or collectively".
Ferdinand added: "You've got to give credit to Barcelona, they played well. We needed to play our best football and we didn't produce it.
"The first goal was a sucker punch, we'd had some good chances. They were two soft goals and we could have done better leading up to them, and I could have done better with my positioning.
"But we've got no excuses, they were a better team." (forrás: BBC Sport)
annak aki tud angolul
-
- Barça B
Ha visszaolvastok, ma reggel 8 körül 1 év után újra írtam egy kommentet, amelyben elmondtam, hogy mit álmodtam előző éjjel: azt, hogy a Barca 2-0-ra nyer, az egyik gólt Messi lövi.
Énis ezt tippeltem:::D:D::D
2. gól után haverommal kmetnünk az utcára ordibálni az alkohol hatására:D
ilyen éjszakánk még nem volt:d
És méh hol a vge?:D
Énis ezt tippeltem:::D:D::D
2. gól után haverommal kmetnünk az utcára ordibálni az alkohol hatására:D
ilyen éjszakánk még nem volt:d
És méh hol a vge?:D
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Elképesztő,leírhatatlan,frenetikus,nem találok szavakat.
Az első 10 percben megijedtem,hogy ez megy végig,s beigazolódnak a félelmeim.De,amit Eto'o csinált,az felér a 29 góljával.Finom csel,helyezett lövés,gól,s onnantól nem volt megállás.Úgy opattuk a MUt,ahogy akartuk,eszméletlen volt.A második félidő megint kicsit álmosra sikerült,de aztán újabb pörgés,újabb gól,s vége,miénk a Bajnokok Ligája serleg.El sem hiszem.
Triplázás,ez elképesztő.Egy fiatal,rutintalan edzővel,sok új játékossal,leborulok a Klub előtt.FoRcA BaRcA!
Az első 10 percben megijedtem,hogy ez megy végig,s beigazolódnak a félelmeim.De,amit Eto'o csinált,az felér a 29 góljával.Finom csel,helyezett lövés,gól,s onnantól nem volt megállás.Úgy opattuk a MUt,ahogy akartuk,eszméletlen volt.A második félidő megint kicsit álmosra sikerült,de aztán újabb pörgés,újabb gól,s vége,miénk a Bajnokok Ligája serleg.El sem hiszem.

Triplázás,ez elképesztő.Egy fiatal,rutintalan edzővel,sok új játékossal,leborulok a Klub előtt.FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Pedro
- Jugador d'estrella
Egész egyszerűen fantasztikus volt. Az első 10 percet leszámítva momentuma sem volt a Manchesternek. Ez a 'felforgatott' védelem úgy rakta zsebre a MU támadóit, hogy öröm volt nézni - Piquet+Puyol istenit játszott, Sylvinho pedig anno Belletihez hasonlóan nagyon megérdemelte ezt a meccset -. Mégis, a fő védekezésünk ismételeten a labdatartást volt, volt, hogy 35öt passzoltak egymáshoz a srácok anélkül, hogy manchesteri akár a közelünkbe tudott volna kerülni. Oléztam... Messi, Xavi, Iniesta és Eto'o pedig istenek, ilyen egyszerű. Elmondhatatlan örömöt érzek... Úristen, Henry is de megérdemelte ezt végre!
Ha visszaolvastok, ma reggel 8 körül 1 év után újra írtam egy kommentet, amelyben elmondtam, hogy mit álmodtam előző éjjel: azt, hogy a Barca 2-0-ra nyer, az egyik gólt Messi lövi... Az álmom valóra vált... A támadófoci visszatért Európa trónjára, véget vetve az angol hegemóniának... és én földöntúli örömöt érzek, hozzátok hasonlóan

Ha visszaolvastok, ma reggel 8 körül 1 év után újra írtam egy kommentet, amelyben elmondtam, hogy mit álmodtam előző éjjel: azt, hogy a Barca 2-0-ra nyer, az egyik gólt Messi lövi... Az álmom valóra vált... A támadófoci visszatért Európa trónjára, véget vetve az angol hegemóniának... és én földöntúli örömöt érzek, hozzátok hasonlóan

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Nem mondom, Marquez, Alves és Abidal nélkül nem kapni gólt a Manchastertől.... Le a kalappal!!!! Bravóóóó fiúk!
-
- Barça B
Ezt kíváncsi vagyok, hogy fogják az angolok megmagyarázni! Lehet, hogy sportszerűen elismerik, hogy a Barca a világ jelenlegi legjobb csapata!
Még a második gól után is szívroham közeli állapotban néztem a meccset.
Mégvalami: Eto'o csattanós választ adott a kétkedőknek! Az ő gólja után nyugodott meg a csapat, kiválóan védekezett, nagyon hasznosan játszott ő is!
Az utóbbi évek egyik legszebb focijával megnyert BL döntő!
A Barca tényleg a fellegekben!
Még a második gól után is szívroham közeli állapotban néztem a meccset.
Mégvalami: Eto'o csattanós választ adott a kétkedőknek! Az ő gólja után nyugodott meg a csapat, kiválóan védekezett, nagyon hasznosan játszott ő is!
Az utóbbi évek egyik legszebb focijával megnyert BL döntő!
A Barca tényleg a fellegekben!
A Barca a Fradi!
-
- Entrenador del Barça
2010ben a Bernabeuban lesz a döntő. Barca - Real döntőt akarok És történelmi címvédést. Nagy kérés? 

- xbalix
- Jugador d'estrella
Háááát!
15 éve vok BARCA drukker, de azt hiszem ez minden idők legjobb Barcája! Hihetetlen. Nem találok szavakat, talán ilyen boldog még soha nem voltam!
ÖRÖM volt nézni a srácokat! Sylvinhonak nagyon örültem! Megérdemelte az "öreg"! Megható volt nagyon. 1 évre aláírhatna még, mert megérdemelné. És a jövőre tekintve mennyi lehet még ebben a csapatban... Szinte mindenki fiatal és mennyi tehetségünk van a B csapatban is.
Ja és még aki Eto'o-t szidta azt MOST tegye ezt! Ő nyerte meg nekünk a meccset szinte, és egyedül csinálta meg magának a helyzetet... Ő a világ legjobb csatára. Ti meg itt fikázzátok mert "csak" 29 gólt vágott a bajnokságban?
Sztem őt érdekli a legkevésbé h Forlán lesz a gókirály...
Szal a fanyalgók, divatdrukkerek, az Eto'ot előtte Henryt szidók elmehetnek a búsba!!!

Ja és még aki Eto'o-t szidta azt MOST tegye ezt! Ő nyerte meg nekünk a meccset szinte, és egyedül csinálta meg magának a helyzetet... Ő a világ legjobb csatára. Ti meg itt fikázzátok mert "csak" 29 gólt vágott a bajnokságban?

Szal a fanyalgók, divatdrukkerek, az Eto'ot előtte Henryt szidók elmehetnek a búsba!!!
This is what I want to be...DRUG FREE
Hát gyerekek!!!! Ez eszméletlenül nagy meccs volt hihetetlen ez az érzés!!! Köszönöm szépen az FC BARCELONA-nak hogy ilyen boldoggá tettek engem és a szurkolótársaimat is!!! Ezelött is és ezekután is a BARCELONA-ért dobog a szivem:D:D:D HAJRÁ FC BARCELONA!!!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
a 18-s kép olyan, mintha Messi photoshoppal rakták volna oda!11messi87 írta:Itt vannak a képek, skacok! (csak kevés..)
http://www.nemzetisport.hu/galeria/?element=1&gid=850
vagy www.marca.com

A 26-oson meg megfenyegeti a cipőjét!

GRATULA A BARCÁNAK!!!! szép volt megérdemelten nyertetek!!! jó szezonotok volt, de remélem jövőre szorosabb lesz!!! mind a bajnokság mind a BL! még1x GRT!!!!
- barka
- Jugador del Barça
Hát ennek a csapatnak, én csak gratulálni és gratulálni tudok mindazért amit ebben az évben műveltek és amit hétről hétre átélhettem. Örülők, hogy egy ilyen történelmi sikernek a részese vagyok és nagyon remélem, hogy lesz még ilyen. Most viszont nem tudok betelni az örömmel, és ez még sokáig így lesz!
Még egyszer Gratulálok a Csapatnak és minden Fórumosnak!
Barca, Barca, Barca!! Bajnokság, BL, Kupa = Barcelona !!
Még egyszer Gratulálok a Csapatnak és minden Fórumosnak!

Barca, Barca, Barca!! Bajnokság, BL, Kupa = Barcelona !!

Nem tudom elmondani mit érzek...., talán a világ ura is kicsinyes jelző lenne!
Mit érezhetnek a játékosok és vezetők, akik mindezt véghez vitték, ha a szurkolók sem fogták még igazán fel ezt a történelmi sikert. Örülök, hogy Barca szurkoló vagyok, az is maradok míg élek.
A találkozó előtt megfogadtam pár dolgot ha nyerünk: 1; életem végéig a BL szponzor sörét iszom:D, 2; megvenni az idei idegenbeli mezt(jobban tetszett mint a hazai), 3; megvenni a következő szezon hazai mezét:D:D, 4; kimenni Barcelonába egy mérkőzésre leróni tiszteletemet azért amit tőlük kaptam!!!!
Visca el BARCA!!
Mit érezhetnek a játékosok és vezetők, akik mindezt véghez vitték, ha a szurkolók sem fogták még igazán fel ezt a történelmi sikert. Örülök, hogy Barca szurkoló vagyok, az is maradok míg élek.
A találkozó előtt megfogadtam pár dolgot ha nyerünk: 1; életem végéig a BL szponzor sörét iszom:D, 2; megvenni az idei idegenbeli mezt(jobban tetszett mint a hazai), 3; megvenni a következő szezon hazai mezét:D:D, 4; kimenni Barcelonába egy mérkőzésre leróni tiszteletemet azért amit tőlük kaptam!!!!
Visca el BARCA!!