Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább mondjuk azt,elég jók...VOLTAK!Dazér má ne akarjanak "100"éves játékosokkal BL-t nyerni!ElBartimaeus írta:Nana! Utálom a MU-t, Fergit is, de a felsrolt játékosok elég jók! Lehet velük bl-t nyerni, ha nem a Barca az ellenfél. De hát ez ellen senki sem tehet semmit, mert mi vagyunk a legerősebbek!mario18 írta:Fergusson,hogy hihette azt,hogy Parkkal lehet BL döntöt nyerni,vagy Shoolsal,vagy Giggsel,vagy Van der sarral????nevetséges volt,hogy Park kezdett,nem tudom,hogy gondolta ezt fergusson bácsi XD![]()
![]()
![]()
ggbuffon írta:ebben tévedsz: így hirtelen csak Paulo Sousa neve ugrik be aki hasonló helyzetben volt 95/96 ban a Juvéval utána a 96/97es szezonban épp a zebrák ellen a Dortmunddal nyert BL-tNorberto 25 írta:persze megvan az első címvédés is a BL történelemben: Pique!!!!!
lehet nem ő volt az egyedüli, de így kapásból csak erre emlékszem
Ha nekünk nem hiszel, akkor itt bogarássz:dekor írta:SziAZTOK, EZ TUDOM H NEM IDE TARTOZIK, légyszi küldjetek egy hivatalos linket hogy ki lett a meccs embere! köszi. a sportingbet szerint nem Xavi lett
ebben tévedsz: így hirtelen csak Paulo Sousa neve ugrik be aki hasonló helyzetben volt 95/96 ban a Juvéval utána a 96/97es szezonban épp a zebrák ellen a Dortmunddal nyert BL-tNorberto 25 írta:persze megvan az első címvédés is a BL történelemben: Pique!!!!!
Nana! Utálom a MU-t, Fergit is, de a felsrolt játékosok elég jók! Lehet velük bl-t nyerni, ha nem a Barca az ellenfél. De hát ez ellen senki sem tehet semmit, mert mi vagyunk a legerősebbek!mario18 írta:Fergusson,hogy hihette azt,hogy Parkkal lehet BL döntöt nyerni,vagy Shoolsal,vagy Giggsel,vagy Van der sarral????nevetséges volt,hogy Park kezdett,nem tudom,hogy gondolta ezt fergusson bácsi XD![]()
![]()
![]()
EMBEREK! MINDEN SZEMPONTBÓL A VILÁG FÖLÉ EMELKEDETT A CSAPATUNK!Rivaldo11 írta:Csak a rend kedvéért: A kezdőben 7(!) saját nevelésű játékost vonultattunk fel egy BL döntőn...
Nem semmi!
Köszi szépen! Lám vannak még normális Real drukkerek is! Igen jövőre sztem szorosabb lesz, nem is lenne rossz, csak a végén azért mi örüljünk!CaRTeR írta:GRATULA A BARCÁNAK!!!! szép volt megérdemelten nyertetek!!! jó szezonotok volt, de remélem jövőre szorosabb lesz!!! mind a bajnokság mind a BL! még1x GRT!!!!