Egyéb Barça meccsek
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én nem maradok, majd jövök inkább, addig hunyok, mert dolgoztam ma 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- lui1698
- Llegenda del Barça
én itt leszek biza.lionelmessi19 írta:Ki marad nézni a meccset?

szerk.: gondolom akkor lesz élő topic is

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
en maradok:Dlionelmessi19 írta:Ki marad nézni a meccset?
hát én lefekszek pár órára, de aztán itt leszek mindenképp
3 ébresztőórát is beállítok
3 ébresztőórát is beállítok
-
- Barça C
Értem. Köszönöm a gyors válaszokat. 

- miihii
- KHAL
A következő meccsek rovatban (jobb szélen) azt írja erre a meccsre,h 4:30.Charles Carmichael írta:Üdv! Változott az időpont, vagy csak félreolvastam, amikor 5órási kezdést láttam?
Majd a vasárnapi Chivas elleni lesz 5től

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Barça C
Üdv! Változott az időpont, vagy csak félreolvastam, amikor 5órási kezdést láttam?
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
nagyon helyesen teszed,én is hasonlóan cselekszem...culinho írta:A kemény maggal tartok és reggel 04:30-kor itt fogok ülni a gép előtt.
már hogyha sikerül a felkelés...
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA

- lui1698
- Llegenda del Barça
ejjjj miihii, de jó, hogy szósz'miihii írta:Tisztelt Nagyérdemű!
Ne tessenek ám elfelejteni beállítani a vekkereket reggelre!Fél 5kor jön a kövi felkészülési meccs a Seattle csapatával!
4:30kor kezdés,addig álmot kitörölni a szemekből![]()
(Mondjuk én könnyen dumálok,amúgy is 5kor kelnék,mivel délelőttös vok.Így az a fél óra plusz-mínusz ...De ezzel együtt sajna csak az első félidőt fogom tudni nézni
)

reggel valamelyik modi lesz, hogy az 'Élő topic' legyen?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bogci
- Jugador del Barça
Én a múltkor azért nem voltam itt mert rossz volt a net (bár akkor is ideültem megnézni biztos rossz-e)!!! De most hogy jóó
Természetesen itt leszek ....bár nem lesz észrevehető
mivel nem szoktam írni
(Csak figyelek okosan xD )

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
Valaki fel fog kelni fél 5re???

- miihii
- KHAL
Tisztelt Nagyérdemű!
Ne tessenek ám elfelejteni beállítani a vekkereket reggelre!Fél 5kor jön a kövi felkészülési meccs a Seattle csapatával!
4:30kor kezdés,addig álmot kitörölni a szemekből
(Mondjuk én könnyen dumálok,amúgy is 5kor kelnék,mivel délelőttös vok.Így az a fél óra plusz-mínusz ...
De ezzel együtt sajna csak az első félidőt fogom tudni nézni
)
4:30kor kezdés,addig álmot kitörölni a szemekből

(Mondjuk én könnyen dumálok,amúgy is 5kor kelnék,mivel délelőttös vok.Így az a fél óra plusz-mínusz ...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Capon
- Llegenda del Barça
Jú baszus de jó, hogy szóltál meg akartam nézni de elfelejtettem.
Na megnéztem a meccset a LA ellen.
A fiatalokkal meg voltam elégedve elég jól mozogtak a pályán. Maxwel is jól mozgott nem láttam hibát elkövetni. Gudi-ról megint semmi jót nem lehet elmondani. Magkapta a labdákat megakasztotta a támadásokat. Megkapta a lasztit átvette jobbra balra meglóbálta a lábát mint ha akarna bármit is és visszafele passzolt. Ezt kb. 6szor megcsinálta ennyi volt. Pedro nagyon jól játszott szvsz ő lesz a köv. aki feljön a nagy csapathoz. Szal a meccsről kb. ennyit. Nagy jelentőséget nem szabad semminek sem tulajdonítani.
Na megnéztem a meccset a LA ellen.
A fiatalokkal meg voltam elégedve elég jól mozogtak a pályán. Maxwel is jól mozgott nem láttam hibát elkövetni. Gudi-ról megint semmi jót nem lehet elmondani. Magkapta a labdákat megakasztotta a támadásokat. Megkapta a lasztit átvette jobbra balra meglóbálta a lábát mint ha akarna bármit is és visszafele passzolt. Ezt kb. 6szor megcsinálta ennyi volt. Pedro nagyon jól játszott szvsz ő lesz a köv. aki feljön a nagy csapathoz. Szal a meccsről kb. ennyit. Nagy jelentőséget nem szabad semminek sem tulajdonítani.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Capon
- Llegenda del Barça
Biztos nagy élmény volt mindenkinek nem csak a fiataloknak ennyi ember előtt futballozni. Remélem az egész amerikai túránkat ilyen nagy érdeklődés és figyelem kíséri majd végig. Nem kis szó Amerikában megtölteni focival egy majd 93ezres arénát 

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Miért, baj? Attól még vehetnek komolyan. Igen, szeretem Messi játékát. Ő az, akinél láttam, hogy imádja a focit. Egyébként Xavit is megvédem, mert igazi művész ő is. Van pár ügyes focista a Barca Atleticben, de még félek betenni komolyabb csapatok ellen.kristop írta:OFF:
most komolyan vkingával álltok le vitatkozni Messiről? 252 hozzászólásából 250 róla szól.
ON:
szerintem Jeffren megint nem fog megragadni. ügyes - ügyes, ugyanúgy, mint tavaly, de nem nyújt olyan kiemelkedőt, mint pl Pedro. visszafog kerülni a B csapatba, aztán eligazol majd, vagy most vagy a következő évben.
Ígérem, visszafogom magam.
Szerintem se fog maradni.Tehetséges a srác, de ez ITT kevés.Nincs meg benne az a plusz amivel maradandót alkothatna.kristop írta: ON:
szerintem Jeffren megint nem fog megragadni. ügyes - ügyes, ugyanúgy, mint tavaly, de nem nyújt olyan kiemelkedőt, mint pl Pedro. visszafog kerülni a B csapatba, aztán eligazol majd, vagy most vagy a következő évben.
Tavaly is sokan azt hitték, h maradni fog s a végén nem lett semmi belőle.
Én személy szerint Pedrot, Dos Santost és Muniesát hivnám a nagycsapatba.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
OFF:
most komolyan vkingával álltok le vitatkozni Messiről? 252 hozzászólásából 250 róla szól.
ON:
ON: