: győzelmek, vereség(bár ez fájó..), döntetlen, hosszabbítás, hol jó játék, hol szenvedős. És persze nem utolsó sorban: kettő újabb trófea!
Hétfőtől kezdődhet a bajnokság.

Visca el Barca!
Varga Tamás írta:3-0-ra nyertünk. A gólokat Amor, Koeman és Eusebio lőtték.danikaa10 írta:Köszönjük az adatokat Tamás! Engem is érdekelt, esetleg az eredményt is az agyadban "tárolod", vagy arra már nem emlékszel?Varga Tamás írta: Kérlek szépen, a BL sorozat 1993/94-es kiírásának egyik csoportmeccsét láthatjuk. Valamikor 1993 novembere környékén.
3-0-ra nyertünk. A gólokat Amor, Koeman és Eusebio lőtték.danikaa10 írta:Köszönjük az adatokat Tamás! Engem is érdekelt, esetleg az eredményt is az agyadban "tárolod", vagy arra már nem emlékszel?Varga Tamás írta: Kérlek szépen, a BL sorozat 1993/94-es kiírásának egyik csoportmeccsét láthatjuk. Valamikor 1993 novembere környékén.
Köszönjük az adatokat Tamás! Engem is érdekelt, esetleg az eredményt is az agyadban "tárolod", vagy arra már nem emlékszel?Varga Tamás írta: Kérlek szépen, a BL sorozat 1993/94-es kiírásának egyik csoportmeccsét láthatjuk. Valamikor 1993 novembere környékén.
Kérlek szépen, a BL sorozat 1993/94-es kiírásának egyik csoportmeccsét láthatjuk. Valamikor 1993 novembere környékén.martin120 írta:Mekkora meccs van a Sport Klubon.![]()
Barca-Galatasaray nem tudom mikori de Busquets apja véd és olyanok játszanak még hogy Koeman,Guardiola,Romárió,Stoichkov.
Sajna nincs SportKlubom, én épp Sport2-őn nézem a Barcelona-Bilbao Szuperkupa meccs ismétlését.martin120 írta:Mekkora meccs van a Sport Klubon.![]()
Barca-Galatasaray nem tudom mikori de Busquets apja véd és olyanok játszanak még hogy Koeman,Guardiola,Romárió,Stoichkov.
Remélem, hogy Abidal helyett Maxvell fog játszani. A Bilbao ellen nem nagyon lehetett lemérni a védőmunkáját, ellenben a támadójátéka mint láthattuk kiváló. Az ukránok szvsz jóval többet fognak támadni! Megmondom őszintén szívesebben látnám Maxvellt a kezdőben.Egyébként Touré előrébb fog játszaniLM10 írta:--------------------V.V.--------------------------------
Alves-------Puyol-------Piqué----------Abidal--------------
-------------------Touré---------------------------------
---------------Xavi----------Keita--------------------
Messi----------------Ibra---------------Henry---------
Ezt alkalmaznám a mai meccsre
A főoldalon az utolsó cikkben írják, hogy Keita nem teljesen egészséges és valószínűbb, hogy Busquets kezd.LM10 írta:--------------------V.V.--------------------------------
Alves-------Puyol-------Piqué----------Abidal--------------
-------------------Touré---------------------------------
---------------Xavi----------Keita--------------------
Messi----------------Ibra---------------Henry---------
Ezt alkalmaznám a mai meccsre
BANDIKA írta:Megtudná nekem mondani valaki,hogy a tv közvetíti valahol?
Köszönöm!
tv2BANDIKA írta:Megtudná nekem mondani valaki,hogy a tv közvetíti valahol?
Köszönöm!
Örök köszönet.fcbarca0827 írta:Igen, leadják!danikaa10 írta: Na bumm. Pont nem leszek itthon, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. Lesz ismétlés? Épp Csépán tartózkodom és hát a net.Előbb fogom én újra tervezi a googlet, mint hogy itt betöltsön, szóval valaki megtudná nézni, hogy leadják-e még egyszer majd? Megköszönném.
27-én: 23:00 (S2)
28-án: 21:30, 01:45 (S1)
29-én: 13:30 (S2)Utána, meg már jönnek a bajnokik, szóval tovább nem néztem!
Igen, leadják!danikaa10 írta: Na bumm. Pont nem leszek itthon, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. Lesz ismétlés? Épp Csépán tartózkodom és hát a net.Előbb fogom én újra tervezi a googlet, mint hogy itt betöltsön, szóval valaki megtudná nézni, hogy leadják-e még egyszer majd? Megköszönném.
Na bumm. Pont nem leszek itthon, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. Lesz ismétlés? Épp Csépán tartózkodom és hát a net.fcbarca0827 írta:Bár nem Barca meccs, de köze van a Barcához...:
Augusztus 27-én, (holnap) 15:45: Spanyol Bajnokság, szezonelőzetes a Sport 1-en!![]()
Belekukkantok... Harmadjára is!Sanama írta:Sport2 22:45 Barca-Bilbao ismétlés.
Akit érdekel nézze, nem volt rossz meccs![]()
Itt van a két csapat kezdőcsapata és a cserék:RafaelMulti írta:Sziasztok!
Épp most regisztráltam az oldalra és máris lenne egy problémám: A 2004-05-ös katalónia kupában a Peralada ellen nyert a csapat 4:0-ra. Azt szeretném megtudni hogy kik játszottak ezen a meccsen a Barcából. Tudom hogy már régebben volt, de nekem akkor is fontos. Remélem tudtok ebben segíteni.