Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
bwin-en nem fogják adni?
Igazán maradhatott volna a TV6+M1 párosítás, sztem teljesen korrektűl nyomták tavaly!
-
- Director del Fútbol
Ráadásul egy jóféle magyar származású tulaja van a cégnek. Nem tudom miért nem a románokkal b*szakszik a nyomottja.Titinho írta:
Ez a címe:
DigiTV: Magyarország, bekaphatod!
A TELJES CIKKÉRT KATT IDE!
Titkon bízzunk azért ebben a digis linkben!
Akkora sunyiság, amit művelnek hetek óta, a T-Home-ot 13-án, SZOMBATON!!! keresték meg az első ajánlatukkal, ami persze vállalhatatlan volt...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Titinho
- Director del Fútbol
Ez bizony az.gekkodan írta:Szóval könnyen lehet, hogy jól megszívtuk... Nem elég, hogy alig érik el a DigiSportot, még egy időben is vagyunk a Lokival.....
Ez Confused a javából

Köszi amúgy a linket, este eldől mennyire nézhető, bár ahogy te is említetted, ha működni is fog, mindenki a Lokira lesz rácuppanva, ami érthető is.

Van egy olyan érzésem, hogy marad a rojadirectás, sopcastos vagy justintvs hoki.
Találtam is egy blogybejegyzést, ami fullra az én véleményemet is tükrözi:
Ez a címe:
DigiTV: Magyarország, bekaphatod!
A TELJES CIKKÉRT KATT IDE!
Titkon bízzunk azért ebben a digis linkben!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Director del Fútbol
www.digisport.hu/live
már fel van téve, hogy adják mindkét meccset magyar kommentátorral. Az a kérdés egyedül, hogy mennyire lesz leterhelve a szerver, mivel 9 milliónál több magyar szurker csak ezen tudja nézni a Lokit este.
Szóval könnyen lehet, hogy jól megszívtuk... Nem elég, hogy alig érik el a DigiSportot, még egy időben is vagyunk a Lokival.....
Ez Confused a javából
már fel van téve, hogy adják mindkét meccset magyar kommentátorral. Az a kérdés egyedül, hogy mennyire lesz leterhelve a szerver, mivel 9 milliónál több magyar szurker csak ezen tudja nézni a Lokit este.
Szóval könnyen lehet, hogy jól megszívtuk... Nem elég, hogy alig érik el a DigiSportot, még egy időben is vagyunk a Lokival.....
Ez Confused a javából

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- baas11
- Entrenador del Barça
Szinte biztos h nem kódolják , de hol lehet megcsipní az ORF-t ? Parabola ?Etooka írta:Hali,
valaki nem tudja esetleg, hogy az ORF1-et lekódolják-e a sportközvetítésekre?
Mert ugye olvasom, hogy a Rai Unot igen, viszont nagyon remélem, hogy orf-et nem.
Előre is kösz.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Director del Fútbol
http://www.digisport.hu/live/
Ugyan itt még a tegnapi meccsek vannak feltüntettve de vszínűleg ez frissülni fog. Jó lenne ha lehetne látni akár az Inter-Barca-t vagy a Pool-Loki meccset magyar kommentátorral.
Ugyan itt még a tegnapi meccsek vannak feltüntettve de vszínűleg ez frissülni fog. Jó lenne ha lehetne látni akár az Inter-Barca-t vagy a Pool-Loki meccset magyar kommentátorral.
Hali,
Mert ugye olvasom, hogy a Rai Unot igen, viszont nagyon remélem, hogy orf-et nem.
Előre is kösz.
Előre is kösz.
.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsbarca1615 írta:csátok!
Juve meccsre valaki dobjon pls egy linket mert én nem találtam semmi értelmeset köszi előre is
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csátok!
Juve meccsre valaki dobjon pls egy linket mert én nem találtam semmi értelmeset köszi előre is
ORF1-is /osztrák/ adja a meccset !
Nyugati határ közelében élők előnyben !
Nyugati határ közelében élők előnyben !
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nyílván azért ad a TV2 kéthetente BL meccset, mert kéthetente vannak BL meccsek...bottlikakos írta: 2 hetente,sőt majd lesz olyan amikor 3 hetente adnak 1 szaros meccset![]()
![]()

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- gianni
- Entrenador del Barça
Na ettől tartok én is,hiszen több meccset is közvetítettek ott de 80%-ban kódolt volt.szergoka írta:Sajnos a Raiunon sem biztos, h tudjuk nézni az Inter-Barcát, mert a sok esetben lekódolják az adást a meccs idejére. Én már jó párszor észrevettem. Csak reménykedhetünk, h most nem így lesz.
-
- Director del Fútbol
Egészen pontosan saját bevallásuk szerint 94%-ának...csababarca írta:Köszi az infót...amúgy nem sírokSaviola írta: A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.![]()
csak dühít ez az egész...hogy heti egy BL meccsel kiszúrják a magyar emberek 95%-nak a szemét...
Itt a cikk:
http://sportgeza.hu/futball/2009/09/14/ ... iverpoolt/
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
2 hetente,sőt majd lesz olyan amikor 3 hetente adnak 1 szaros meccsetcsababarca írta:Köszi az infót...amúgy nem sírokSaviola írta: A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.![]()
csak dühít ez az egész...hogy heti egy BL meccsel kiszúrják a magyar emberek 95%-nak a szemét...

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Köszi az infót...amúgy nem sírokSaviola írta: A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
A Rai Uno adja ne ijedj meg. Én viszont szívok a upc-vel mivel nekem nincs se rai unom se semmilen olyan adóm ami adná a meccsetcsababarca írta:Egyszerűen szétvet az ideg,hogy elveszik tőlünk a Bajnokok Ligája megtekintésének az élvezetét![]()
Van a upc-s dobozban mindenféle csicska adó...cctv-4,rai uno,német rtl...de nem sztem egyik se adja egyik meccset sem...

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.csababarca írta:Egyszerűen szétvet az ideg,hogy elveszik tőlünk a Bajnokok Ligája megtekintésének az élvezetét![]()
Van a upc-s dobozban mindenféle csicska adó...cctv-4,rai uno,német rtl...de nem sztem egyik se adja egyik meccset sem...
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Egyszerűen szétvet az ideg,hogy elveszik tőlünk a Bajnokok Ligája megtekintésének az élvezetét

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Bennem meg épp az van, hogy a Poolnak tavaly néha gondjai voltak a kisebb csapatok ellen, ha jól emlékszem. Meg a ciprusi Anorthotisz, meg a Kolozsvár is meglepetést okozott az első fordulókban! Ezért nagy dilemma nekem, meg mert azért egészen össze van állva a csapat, sőt , jól lő néhány játékos távolról és akkor abból be is akadhat egy-egy.danikaa10 írta:
Én nekem amúgy nem kérdés melyiket nézzem, bejutott a BL-be a Debrecen, de attól még nem számítanak valami hú de nagy csapatnak, és kétlem, hogy a Liverpool ellen sanszuk lenne akár az egy pont elhozására..
Én biztos szívesebben nézek egy igen csak pikánsnak alakulúó találkozót, mint egy valószínűséggel magyar szenvedést, vereséget. Elnézést, hogy így bírálom a Debrecent, de egyszerűen kétlem, hogy olyan szinten fog játsszani a LOKI, hogy emiatt kihagyjam a Barca meccset. Persze ez csak szerintem.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Én nekem amúgy nem kérdés melyiket nézzem, bejutott a BL-be a Debrecen, de attól még nem számítanak valami hú de nagy csapatnak, és kétlem, hogy a Liverpool ellen sanszuk lenne akár az egy pont elhozására..ElBartimaeus írta:Az biztos, hogy neten fogom nézni a meccseket, meg az is biztos, hogy bajban vagyok, hogy melyiket is nézzem. Biztos hogy úgy lesz, hogy az egyiket elnémítom és a másikat nézem, aztán ha nagyon ordibál a kommentátor, vagy a közönség ordibál akkor átnézek.Csak van néhány érvem mind a kettő meccs nézése mellett: magyar csapat a bl-ben, ki kell használni, meg kell nézni, de eközben meg ott van, hogy a kör legnagyobb rangadója a kedvenc csapatommal és egyéb pikáns dolgokkal, mint pl az Eto'o-Ibra csere, meg nekem Iniesta első játéka hosszú idő óta. Hmm
Sokkal okosabb nem lettem ez után a hsz után...
![]()
Én biztos szívesebben nézek egy igen csak pikánsnak alakulúó találkozót, mint egy valószínűséggel magyar szenvedést, vereséget. Elnézést, hogy így bírálom a Debrecent, de egyszerűen kétlem, hogy olyan szinten fog játsszani a LOKI, hogy emiatt kihagyjam a Barca meccset. Persze ez csak szerintem.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Az biztos, hogy neten fogom nézni a meccseket, meg az is biztos, hogy bajban vagyok, hogy melyiket is nézzem. Biztos hogy úgy lesz, hogy az egyiket elnémítom és a másikat nézem, aztán ha nagyon ordibál a kommentátor, vagy a közönség ordibál akkor átnézek.
Csak van néhány érvem mind a kettő meccs nézése mellett: magyar csapat a bl-ben, ki kell használni, meg kell nézni, de eközben meg ott van, hogy a kör legnagyobb rangadója a kedvenc csapatommal és egyéb pikáns dolgokkal, mint pl az Eto'o-Ibra csere, meg nekem Iniesta első játéka hosszú idő óta. Hmm
Sokkal okosabb nem lettem ez után a hsz után...

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Egy hajóban evezünk, engem is az ORF1 "ment meg". Azért nem gondoltam volna, hogy a BL kör legnagyobb rangadóját - igaz, hogy a Debrecen meccs se rossz, de ez inkább csak nekünk olyan fontos- egy német adón kell néznem, na sebaj jobb, mint a semmi.Varga Tamás írta:
Mondjuk, én jó helyzetben vagyok. ORF1.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.