Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na megfogadtam a tanácsot, és az van, hogy találtam egy adót, ahol BL megy, Live meg minden, németül beszélnek, és egy fehér kör a jele, benne meg vmi jel, talán egy kettes vagy valami jel, nemtom nemvalami jó a tv-m minösége. Nem vágja valaki hogy melyik csatornának lehet ilyen jele?ozsimiki írta:gyerekek pörgessétek át a csatikat, nekem még tegnap nem volt digisport, de MOST VAAAN! kábelszolgáltatóm a Gelka-Hírtech KFT, nézzétek meg, remélem sokatoknak fent lesz!
még jó hogy végigpörgettem, keresve az ORF1et![]()
![]()
Le lesz kódolva...csababarca írta:A raiUno-ban van minden reményem...aztán ha meg nem akkor netes meccsnézés,bár azt nagyon nem csípem...
Nekem meg nincs.ozsimiki írta:gyerekek pörgessétek át a csatikat, nekem még tegnap nem volt digisport, de MOST VAAAN! kábelszolgáltatóm a Gelka-Hírtech KFT, nézzétek meg, remélem sokatoknak fent lesz!
még jó hogy végigpörgettem, keresve az ORF1et![]()
![]()
Csinál egy keresést és meglesz. Vagy nézd a paprika tv helyén. Nálam még mindig paprika tv néven van.danko94 írta:NEKEM ELMENT A DIGISPORTOOM!!!!![]()
![]()
Eddig volt, most nincs. pedig digitv-nk van és elment a sport1-2 is mit tegyek? valakinél hasonló problem???
Kösz, a Debrecenit nézem is bár épp most beakadt, remélem ezt nem nagyon fogja. Majd keresek másik, nemzetközibb verziót is, csak egyelőre nem működnek még. Remélem változik. Amúgy a Barca meccsét nézem sport 1-s linken, nem tudjátok, hogy annak kb milyen szokott lenni a minősége, milyen gyakran megy el esetleg a kép?senzu írta:http://www.digisport.hu/live/Ronal.10 írta:Na lassan elkezdhetünk kapkodnia sok stream között. Ezt imádom! Köszönjük Dilisport.
lehet nézni a Debrecen és a Barcelona meccset is
Valószínűleg annyian fogják nézni, hogy elég lassú lesz.senzu írta:http://www.digisport.hu/live/Ronal.10 írta:Na lassan elkezdhetünk kapkodnia sok stream között. Ezt imádom! Köszönjük Dilisport.
lehet nézni a Debrecen és a Barcelona meccset is
http://www.digisport.hu/live/Ronal.10 írta:Na lassan elkezdhetünk kapkodnia sok stream között. Ezt imádom! Köszönjük Dilisport.
Zlatan Boy írta:Úgy kb.egy 15 perce volt bemutató,hogy a RA1 az Inter-Barca meccsett fogja majd közvetiteni 20:30-tól .LM10 írta:Am énis láttam már a Rai 1-on h egy meccs kódolva volt...de már néztem is meccset ott, szal nemtom, REMÉLEM MA FOGHATÓ LESZ A BARCA![]()
![]()
![]()
Éppen tegnap volt egy cikk ezzel kapcsolatban az Indexen.Ha minden igaz a Digi 90 forintot kér a csatornáért(ez,gondolom előfizetésenként értendő) ami kb. 130 forinttal dobná meg az egyes csomagok árát.Kivéve ha tematikus csomagba kerülne(sportcsomag,talán a T-Home-nak van ilyen),ez esetben 400 forinttal lenne drágább az adott csomag havonta.Szerintem ha megkérdeznék az "ucca emberét" hogy fizetne-e többet átlag 2-300 forinttal a BL meccsekért,valószínűleg igent mondana. Más kérdés hogy a BL után mivel töltik majd ki a műsoridőt..gekkodan írta: Akkora sunyiság, amit művelnek hetek óta, a T-Home-ot 13-án, SZOMBATON!!! keresték meg az első ajánlatukkal, ami persze vállalhatatlan volt...
Úgy kb.egy 15 perce volt bemutató,hogy a RA1 az Inter-Barca meccsett fogja majd közvetiteni 20:30-tól .LM10 írta:Am énis láttam már a Rai 1-on h egy meccs kódolva volt...de már néztem is meccset ott, szal nemtom, REMÉLEM MA FOGHATÓ LESZ A BARCA![]()
![]()
Nem biztos, csak többen is jelezték, hogy nem egyszer kikódolták, de ez egyáltalán nem 100%.kovinho írta:Srácok, nem látom / nincs kedvem visszaolvasni, ki találta ezt ki, hogy biztosan lekódolják a Rai Unot estére?
Mikor a válogatott meccsek voltak a múltkor, akkor is ott néztem bele az olasz meccsbe, tehát nem értem, hogy most miről van szó.
Te vagy a tizenhétezerhatszázharminckettedik ember, aki ezt beírja a különböző topikokban...BarcandLove írta:Akinél van ORF 1 az 20:35 kor mindenkép kapcsoljon oda!!!
FC INTERNAZIONALE - FC BARCELONA
akkor asszem beizzítom a parabolát!:DBarcandLove írta:Akinél van ORF 1 az 20:35 kor mindenkép kapcsoljon oda!!!
FC INTERNAZIONALE - FC BARCELONA