Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3 évig minden Barca bajnokit fog közvetíteni a Sport1 és a Sport2, szóval valamelyik e 2 közül.Csoka írta:Nem tudja valaki hogy a racing elleni meccset meik csatorna közvetíti mert nem találom sehol
Nem akaródzik betölteni valamiért, de azért köszi szépen.danikaa10 írta:Épp félidő van ezért nem tudom biztosra mondani, hogy ezt a meccset adja a link, de hát jobb mint a semmi.Fernando írta:Nem tud valaki használható linket adni a Mallorca vs. Tenerife meccshez? Rojadirecta kilőve...
http://atdhe.net/9326/watch-mallorca-vs-tenerife
Épp félidő van ezért nem tudom biztosra mondani, hogy ezt a meccset adja a link, de hát jobb mint a semmi.Fernando írta:Nem tud valaki használható linket adni a Mallorca vs. Tenerife meccshez? Rojadirecta kilőve...
Gondoltál esetleg arra hogy máshonnan is le lehetne töltenistef.lev írta:nem lehet kicsomagolni help pls
Szintén.Capon írta:én is ezt nézem mert a kinai tvtől megörültem.Slither írta:Soptcast"simply the best" csatorna
holland Sport1, meccs eleje óta rendesen megy.
én is ezt nézem mert a kinai tvtől megörültem.Slither írta:Soptcast"simply the best" csatorna
holland Sport1, meccs eleje óta rendesen megy.
Lesy írta:Channel-76311LM10 írta:Leszedtem a sopcast-ot...PLS akinek van jól működő sopcastos linkje küldje el pls!
0-0, lassan vége a félidőnek. Próbálunk támadni, de az inter folyamat faultol.House írta:Légyszi mondj szoba nevet!kiserysoma #8 írta:ajj tudom h volt írva h hova kell menni ahhoz h a meccset nézzem de én olyat nem találok:S
valaki tud segíteni?
Amúgy mennyi az állás?
leszedtem és kicsomagolásnál hibát írt...:Sziipp írta:Figy, 76-os a gyerek, azt se tudja mi fán terem az Internet. Azt értem hogy villany motor, de mi hajtja?fcbarca0827 írta:A netről!!!Istenem az ilyen kérdések, gyilkosak...
Ismered a Google-t???
Itt egy link SopCasthoz:
http://download.chip.eu/hu/SopCast-3.0.1_140627.html
Légyszi mondj szoba nevet!kiserysoma #8 írta:ajj tudom h volt írva h hova kell menni ahhoz h a meccset nézzem de én olyat nem találok:S
valaki tud segíteni?
Figy, 76-os a gyerek, azt se tudja mi fán terem az Internet. Azt értem hogy villany motor, de mi hajtja?fcbarca0827 írta:A netről!!!Istenem az ilyen kérdések, gyilkosak...
Ismered a Google-t???