Mert nekem tetszett a játék, úgy passzolgattak az Inter 16-osa körül és azon belül, mintha bábuk ellen játszottak volna.
Egyszerűen csak nem sikerült most gólt lőni, de szerintem a játékkal nem volt gond.
Mint madridista, láttam bőven játszani. Nyugodtan vitathatod a kreativitását Nem egy szervező játékos, mondhatnánk úgy, hogy pont Mourinhonak megfelelő "kreatív" ember. Szóval max egy jómunkásember. Néha vannak jó lövései, 1-1 kiugratás, meg 80 perc alibizés...Sneijder kretivitását nem vitatom,de azért nem egy Xavi,vagy Messi szintű játékos!
Egyetértek, tettünk azért, hogy gólt rúgjunk, de most nem jött össze.MQuC írta:Én elégedett vagyok az X-el. Erősebb lett ez az Inter, mint tavaly volt.
Nagyon komoly ez a "csávó", igazi véres szájú, nehogy már komolyan vegye bárki is!BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani. Most már megkapta az emberét mégse tűnik úgy, nagyon kihasználná a gólemben rejlő taktikai potenciált.
A gyávaságára meg rá fogunk fizetni. Mi a túróért nem cserél? Nyáron azt gondolta megvettük a svédet és kész a keret? Nagyon úgy tűnik a fiatalok csak azért lettek felhozva, hogy legyen aki a padot melegíti és ki legyen a keret. Annyi pozitív van a dologban, hogy idén már nem dobtunk ki(még az is lehet, hogy igen(Csigi)) euro tízmilliókat olyan cserejátékosokra(pl Hleb, Caceres), akik egyébként se kapnának lehetőséget a szezon során.
Pedig én szidtam Pepét, tegnapelőtt a Barca vs. Real topicban, bocs, hogy szomrú lettél tőlePEPE-t szidja
LOL. Te az Ibra-Eto'o csere óta mindenhol igyekszel valami rosszat rákenni Pepre. Végül is csak 5 kupát nyertünk meg röpke 1 év alatt vele, biztos nagyon rosszul végzi a dolgát...BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani.
nem értem mi a bajod ember...BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani. Most már megkapta az emberét mégse tűnik úgy, nagyon kihasználná a gólemben rejlő taktikai potenciált.
A gyávaságára meg rá fogunk fizetni. Mi a túróért nem cserél? Nyáron azt gondolta megvettük a svédet és kész a keret? Nagyon úgy tűnik a fiatalok csak azért lettek felhozva, hogy legyen aki a padot melegíti és ki legyen a keret. Annyi pozitív van a dologban, hogy idén már nem dobtunk ki(még az is lehet, hogy igen(Csigi)) euro tízmilliókat olyan cserejátékosokra(pl Hleb, Caceres), akik egyébként se kapnának lehetőséget a szezon során.
Jobbhoz vagyunk szokva, ennyi! Pontatlanság, eladott labda hegyek. Mi ennél sokkal jobb csapat vagyunk. Azt gondolnám, h minél hamarabb megnyerjük a csoportot, annál többet pihenhetnek a kulcsjátékosok. Ma 3 ponttal vezethetnénk az Inter ellen, nem értem, miért nem akartuk ezt?Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok. A meccset könnyen nyerhettük volna ugyan, de senki se feledje, elsősorban a csoportgyőzelem a lényeg. Ehhez pedig tettünk egy fontos lépést-nem épp a világ legrosszabb csapatának otthonában. A 2. félidőben már az történt, amit mi akartunk, sajnos az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, ezért maradt érintetlen J.Cesar hálója. Az össznépi hisztit az élő közvetítések topicban nem értettem.
Köszi. Leírtad azt amit én akartam.gekkodan írta:Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.
Ez a támadó-alakzat még nincs egyben. Kivehetnénk Henryt a sorból és fikázhatnánk, de lássuk be, hogy Messi is pontatlan volt, Ibra is és hiába dolgozott sokat mindkettő, csigorognak még a fogaskerekek.
Magunknak köszönhettük, de ez van.
Kiemelhető: Piqué, Alves, Yaya