Barça a Bajnokok Ligájában
Csak 1 gólt kellet volna lőniük,nem 2-t!
ciki lesz így...

- barka
- Jugador del Barça
Most nyert az Inter, ellenünk aztán kikap, minden reményem szerint A kazany nyer Kijevben és ha az Inter szemét akkor az utolsó fordulóban leadja a meccset a Kazanynak és ezzel elbúcsúzhatunk. Már pedig amilyen népművészeti cserépedény Murinho, biztos, hogy megteszi.
Így elb... mindent. Itthon nem lett volna szabad kikapni ezektől a h.. oroszoktól!
Így elb... mindent. Itthon nem lett volna szabad kikapni ezektől a h.. oroszoktól!
Group F Pld Pts
Rubin 4 5
Barcelona 4 5
Dynamo 3 4
Internazionale 3 3
Most szedtem le az UEFA honlapjáról
Last updated: 04/11/2009 22:35 CET
Rubin 4 5
Barcelona 4 5
Dynamo 3 4
Internazionale 3 3
Most szedtem le az UEFA honlapjáról
Last updated: 04/11/2009 22:35 CET
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.11.04. 22:40:15-kor.
Vége. Maradt az 1-2 ...
Én csak most lettem ideges. Annyira nem zavart a 0-0 a Kazany ellen. De így már ez nagyon nem jó.
És hihetetlen, hogy a csoportunkban a legsemmilyenebb játékot mutató csapat (Inter) vezeti most a tabellát. Olykor piszok igazságtalan a foci...
Nagyon meg fogunk izzadni az Inter ellen. 11 ember lesz a kapujukban, ez így nagyon nem kóser. Ha legalább a Kiev nyert volna, akkor csak 9-en védekeztek volna, de így 11...
Én csak most lettem ideges. Annyira nem zavart a 0-0 a Kazany ellen. De így már ez nagyon nem jó.
És hihetetlen, hogy a csoportunkban a legsemmilyenebb játékot mutató csapat (Inter) vezeti most a tabellát. Olykor piszok igazságtalan a foci...
Nagyon meg fogunk izzadni az Inter ellen. 11 ember lesz a kapujukban, ez így nagyon nem kóser. Ha legalább a Kiev nyert volna, akkor csak 9-en védekeztek volna, de így 11...
Ezt nem hiszem el!!!!
Vezet az Inter.....hogy a .............
Mourinho nem fog ellenünk csatárt betenni a kezdőjébe....ilyen nincs.... gyerünk Kiev, még van 3 perc
Vezet az Inter.....hogy a .............
Mourinho nem fog ellenünk csatárt betenni a kezdőjébe....ilyen nincs.... gyerünk Kiev, még van 3 perc

D.Milito 1-1.
Maradjon így.
Maradjon így.

Már 1-1 a Kiev - Inter. De most már maradjon így minden!!!
- Bobberto
- Capitá del Barça
Enjoy írta:Uff, akkor ez azt jelenti, hogy Bl-ben is az egymás elleni eredmény számít?
Nem a gólkülönbség?
Ergo ha netán Kijev végezne élen, mi meg pontegyenlőséggel állnánk kazannyal, akkor kazany és kijev jutna tovább?
minden bizonnyal

-
- Capitá del Barça
Uff, akkor ez azt jelenti, hogy Bl-ben is az egymás elleni eredmény számít?
Nem a gólkülönbség?
Ergo ha netán Kijev végezne élen, mi meg pontegyenlőséggel állnánk kazannyal, akkor kazany és kijev jutna tovább?
Nem a gólkülönbség?

Akkor így:Enjoy írta:Most ha nyer a Kijev, akkor hogy áll a csoport?
Valaki le tudná írni, hogy ebben a helyzetben,ki hány ponttal állna
1. Kijev 7pont
2. Kazany 5 pont
3. Barca 5 pont
4. Inter 3 pont
A következő fordulók így néznének ki:
Barca - Inter
Kazany - Kijev
Az Arsenal meccset nézem (paralelben a Lokival). De azért írom e topikba az Arsenalt, mert apró észrevételem lenne a Barcával összevetve.
Az állás most 2:0 az ágyúsoknak.
Leszögezném, hogy az Alkmaar nem védekezik olyan durván, mint a Kazany, de azért védekezik alaposan.
Arsenal játssza a leghasonlóbb focit a Barcához. Egy óriási különbség van, ami az Arsenal javára billenti a mérleget (amellett, hogy persze sokban a Barca a jobb): a kontrázás.
Mind a Barca, mind az Arsenal meccsein általában csak 4-5 kontralehetőség adódik nekik (érthető okokból). A különbség az, hogy a Barca nem él ezzel a lehetőséggel, az Arsenal igen.
A mai meccsen tisztán látszott, hogy a Kazanyt kb. csak 1-szer "mertük" lekontrázni, ez viszont édes kevés. Be kell látni, hogy -sajnos- a kontra alapvető fegyver a mai fociban, és nem lehet "gentlemaneskednünk" állandóan.
Véleményem szerint ebben az Arsenal modelljét kéne alapul venni, mert ők ezt nagyon jól csinálják: uralják a meccset, a labdatartást, csomó helyzetet alakítanak ki (mint a Barca), DE...nem restellik azt a kevés kontralehetőséget kihasználni (amit mi nem).
szerk.: 3-0 . A poén pedig az, hogy ez volt az Arsenal 3.ik kontrája a meccsen - és íme: gól
Az állás most 2:0 az ágyúsoknak.
Leszögezném, hogy az Alkmaar nem védekezik olyan durván, mint a Kazany, de azért védekezik alaposan.
Arsenal játssza a leghasonlóbb focit a Barcához. Egy óriási különbség van, ami az Arsenal javára billenti a mérleget (amellett, hogy persze sokban a Barca a jobb): a kontrázás.
Mind a Barca, mind az Arsenal meccsein általában csak 4-5 kontralehetőség adódik nekik (érthető okokból). A különbség az, hogy a Barca nem él ezzel a lehetőséggel, az Arsenal igen.
A mai meccsen tisztán látszott, hogy a Kazanyt kb. csak 1-szer "mertük" lekontrázni, ez viszont édes kevés. Be kell látni, hogy -sajnos- a kontra alapvető fegyver a mai fociban, és nem lehet "gentlemaneskednünk" állandóan.
Véleményem szerint ebben az Arsenal modelljét kéne alapul venni, mert ők ezt nagyon jól csinálják: uralják a meccset, a labdatartást, csomó helyzetet alakítanak ki (mint a Barca), DE...nem restellik azt a kevés kontralehetőséget kihasználni (amit mi nem).
szerk.: 3-0 . A poén pedig az, hogy ez volt az Arsenal 3.ik kontrája a meccsen - és íme: gól

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.11.04. 21:57:09-kor.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Az Inter elleni.Kalti írta:A következő meccs melyik lesz, a Dinamo ?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ebben is van ráció, ilyen szemszögből még nem is gondoltam végig. A lényeg, hogy az Inter-t otthon verni kell, nincs mese. A következő meccs melyik lesz, a Dinamo ?Mikaos írta:LG írta:pálkatapéter írta: Azért is jó, ha a Kiev nyer, mert akkor szegény Mourinho kénytelen lesz támadóbb felfogásban játszatni a csapatát, azt meg garantáltan megszívják a Camp Nou-ban
Amúgy a legjobb a Kiev-Inter X lenne, de az Inter győzelem a lehető legrosszabb lenne nekünk.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Csak, annyit, hogy tényleg ezért regisztáltál?mazon írta:Akkor Messi mégsem lesz aranylabdás?
(húú mit fogok ezért kapni, te jóó ég)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.11.04. 21:37:14-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- levproff
- Director del Fútbol
Nem csak a szerncsére fogtam..sőt csak meg említettem a sok hiba mellet.csababarca írta:nem erről van szó.csak szerintem ezt az orosz csapatot verni kellett volna otthon mindenféleképp,mindenféle szerencsétlenséggel együtt.levproff írta: Mondjuk ja aza 3 kapufa a két meccs alatt meg a kb. 30 helyzet nekik meg kb 5-6 helyzetük volt a két meccs alatt és abból több gól rugtak mint mi..mondjuk télleg igazad van mostmár én is látom..
Egy barca pedig nem hivatkozhat a szerencsére,hogy csak azért nem nyertünk mert nem volt szerencsénk.
Remélem így már érthető voltam.
Már kicsit kezdek lenyugodni.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Kőkemény ez a csoport, én sejtettem, hogy a Kazany-al meggyűlik a bajunk, de azt nem, hogy ennyire. A ruszkik évről-évre jobbak, gondoljatok csak a Zenit-re vagy a CSZKa Moszkvára, okozták már ők is néhány kellemetlen meglepetést a sztárcsapatoknak. Ha ma nyer a Dinamo, már pedig vezetnek, akkor bele se merek gondolni mi lesz a Barca-Inter-en, élet-halál meccs, aki kikap, annak valószínűleg viszlát BL
. Össze kell kapnunk magunkat, most már a csoport második hellyel is kiegyeznék, jó lenne nem beégni, akkor aztán zúdulnának a kritikák a csapat felé, ami lehet, hogy lelkileg megtörné őket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalti 2009.11.04. 21:36:26-kor.

Akkor Messi mégsem lesz aranylabdás?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem erről van szó.csak szerintem ezt az orosz csapatot verni kellett volna otthon mindenféleképp,mindenféle szerencsétlenséggel együtt.levproff írta: Mondjuk ja aza 3 kapufa a két meccs alatt meg a kb. 30 helyzet nekik meg kb 5-6 helyzetük volt a két meccs alatt és abból több gól rugtak mint mi..mondjuk télleg igazad van mostmár én is látom..
Egy barca pedig nem hivatkozhat a szerencsére,hogy csak azért nem nyertünk mert nem volt szerencsénk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- barca28
- Jugador d'estrella
ocsmány volt ez a meccs.és amit megjósoltam az elején.nyem nyertünk...hullámvölgy?? 

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.