Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gyuri03
Jugador d'estrella

2009.11.24. 15:40:04

Mikaos írta:Megvan a keret (forrás: elmundodeportivo.es)

Valdés, Pinto, Puyol, Pique, Marquez, Alves, Maxwell, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Jeffren, Messi, Ibrahimovic, Pedro, Bojan, Jonathan dos Santos, Fontas and Henry.

(Ebből gondolom a legvégén 1 ki fog esni, mivel ez 19 ember)
valszeg Marquez fog kiesni mivel tudtomal ő is influenzás
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
marci.
Jugador d'estrella

2009.11.24. 15:37:13

Mivel Barca-Real lesz hétvégén.. :roll:
csakamadrid
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.11.24. 15:32:51

ferninho írta:
kedd, 13:41 - Messi ma reggel a Nou Camp gyepén edzett, és nem teljesített jól a teszteken. Emiatt várhatóan ma este nem lép pályára az Inter ellen, habár a végső döntést a játékos és az edző csak közvetlenül a mérkőzés előtt, illetve az alatt hozza meg.
lehet érdekel titeket. a madridistáról van a hír :D
OFF
Hogy lehet a madridistán egy hír? Mi köze van a Madridnak Messihez és az Inter elleni meccséhez? :lol:

ON
Nagyon nehéz menet lesz ma, de mindenképpen győzelmet várok.
ferninho
Madridista

2009.11.24. 15:26:21

kedd, 13:41 - Messi ma reggel a Nou Camp gyepén edzett, és nem teljesített jól a teszteken. Emiatt várhatóan ma este nem lép pályára az Inter ellen, habár a végső döntést a játékos és az edző csak közvetlenül a mérkőzés előtt, illetve az alatt hozza meg.
lehet érdekel titeket. a madridistáról van a hír :D
madridista
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.11.24. 15:24:38

Na itt a nagy nap:

Meg kell mutassuk az egesz vilagnak,hogy nem veletlenul triplaztunk tavaly!Gyerunk fiuk, gyozni kell az egesz vilag Barca szurkoloja titeket figyel!

VISCA EL BARCA!!! VISCA EL CATALUNYA!!! MES QUE UN CLUB!

Hajra Barcelona!

Egy ki izelito ma estere: http://www.youtube.com/watch?v=O2G2JeD_rJM
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2009.11.24. 15:27:16-kor.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.24. 15:08:42

eljött ez a nap is...

ki merem jelenteni, hogy ez a mai meccs kizárólag azon fog eldőlni, h Pep végre normálisan fog-e cserélni, vagy folytatódik az a trend, h 0-0nál vár a 8x. percig a cserékkel...
viszont ha az első félidőben adjisten eldöntjük a meccset, akkor is kulcsfontosságú lesz, h belenyúljon a meccsbe, nem szabad kihasználatlanul hagyni a cserelehetőségeket!
műgirnyót ismerve "fantasztikus" bunkerfocit fogunk látni ma is, kevés helyzetünk lesz, de azokat kegyetlenül ki kellene használnunk, mert ha Sztankovics egyszer véletlenül úgy lő kapura, ahogy tud, akkor...
HARCRA FEL, GYŐZNI KELL!
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.24. 15:08:22

senkialfonz40 írta:
Capon írta: Csipsz@r Jenőn meg már csak nevetni tudok, nem idegesítem rajta fel magam.[/quote]

Örülök, hogy Te már eljutottál idáig, én mindig felhúzom magam ezen a majmon, nem tudom kinek az ötlete volt, "afutballhozfingjanincs" Jenőt megbízni a feladattal! :? :? :?
Talán azért van ez így mert láttam egy nála is rosszabb embert ugyan ebben a szerepkőrben Havas-t a Sztori TV-n. Apám az a nem semmi. Szét bakizza az egészet, köze nincs a témához, ráadásul Real szurkoló. Élő adásba ilyet megenged magának, hogy "reméli kiesik a Barca".
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.24. 15:00:55

[quote="Capon"] Csipsz@r Jenőn meg már csak nevetni tudok, nem idegesítem rajta fel magam.[/quote]

Örülök, hogy Te már eljutottál idáig, én mindig felhúzom magam ezen a majmon, nem tudom kinek az ötlete volt, "afutballhozfingjanincs" Jenőt megbízni a feladattal! :? :? :?
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.24. 14:52:22

aynas írta:sajnos én nem vagyok annyira optimista, mint itt egyesek. persze, hogy nyerni kell, de sajnos a realitás messze van ettől.
inter beáll védekezni és kontrából, pontrúgásopkból fog veszélyzetetni. nekünk a pontrúgások a szögik alapból nem mennek. távolról nem lövünk kapura.
iniesta nincs formában. henry csak alibizik, míg ibra a sérülésből alig épült fel. messi talán avégén beszáll, de lehet, hogy a padra se fog leülni.
én az xnek is örülnék.
Én ennyire nem látom borúsan a helyzetet, nyilván az Inter támadásaitól nem fog felbillenni a pálya, sok függ attól, ki játszik és ki nem, de azért hazai pályán bárhogy is állunk fel, a vereség egyértelmű kudarc. És ezt a "realitás" síkján merem kijelenteni. :)
Mindig a védekező csapatok ellen a legnehezebb, de a futballban is ki szokott egyenlítődni a szerencse és a balszerencse is. A Kazany elleni itthoni meccsünkön nyerhettünk volna, de szinte semmi nem ment be, Ők kétszer jöttek el a kapuig, az erdményt tudjuk. Ha megteszünk mindent a győzelemért, azt gondolom meg tudjuk verni az Intert, akár még sima meccsen is. Ennek az ellenkezője is bekövetkezhet, a futball ezért szép és igazságtalan játék! :( :) :( :) :( :) :( :) :( :) :( :)
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.24. 14:51:23

Hát-hát nem tudom mit várjak ettől a meccstől. A Játékosok is tisztában vannak vele mi függ ettől a mérkőzéstől. Ha kikapunk akkor semmi keresnivalónk nincs a BL-ben. Ez van.

Digi Tv-t pedig már kezdem megszokni itt neten, úgy vettem észre egyre jobb minőségben tudják adni a meccseket. Csipsz@r Jenőn meg már csak nevetni tudok, nem idegesítem rajta fel magam.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.24. 14:41:07

aynas írta:sajnos én nem vagyok annyira optimista, mint itt egyesek. persze, hogy nyerni kell, de sajnos a realitás messze van ettől.
inter beáll védekezni és kontrából, pontrúgásopkból fog veszélyzetetni. nekünk a pontrúgások a szögik alapból nem mennek. távolról nem lövünk kapura.
iniesta nincs formában. henry csak alibizik, míg ibra a sérülésből alig épült fel. messi talán avégén beszáll, de lehet, hogy a padra se fog leülni.
én az xnek is örülnék.
Erről beszélt Pep..ha a játékosok is igy fognak majd hozzáállni senki ne várjon csodát.Én reménykedek benne miaz hogy reménykedek..nyerni fogunk mert mi vagyok a Barcelona..a világ legjobb csapata :!: :!: :twisted:

Szerk:most Maxwell is bizonyithat , hogy nem Sylvinho helyére jött cserének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca28 2009.11.24. 14:55:14-kor.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
aynas
Capitá del Barça

2009.11.24. 14:35:30

sajnos én nem vagyok annyira optimista, mint itt egyesek. persze, hogy nyerni kell, de sajnos a realitás messze van ettől.
én az xnek is örülnék.
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.11.24. 14:17:46

mi adja digin kívül??Külföldi Tv re gondolok elsősorban!! neten kényelmetlen nézni, digi meg nincs.. :? :?
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.11.24. 13:30:36

Sok minden eldőlhet, nagyon fontos meccs. Remélem, hogy hozzuk az Inter elleni meccset, és akkor önbizalommal vághatunk neki a Madridnak.

Forca Barca
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.24. 13:25:25

Az első igazi megmérettetés, a hiba (vereség) nem fér bele, nálam a döntetlen sem, ha akarunk valamit a bajnokok ligájában, akkor most meg kell mutatnunk, amit tudunk! :D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.24. 12:53:36

No, elérkezett végre a nagy nap (az első a héten :D ).
Ahogy nézegetem a híreket itt is, meg jobbra-balra, úgy tűnik, hogy vagy Ibra, vagy Messi fog csak kezdeni, együtt elég valószínű, hogy nem. (Persze, ha az ellenkezője lenne, akkor én nagyon örülnék, csak a sajtóból ez jön le most per pill).
Valahogy úgy kellene játszanunk, mint egykor a Gamper-kupán - amikor egy 5-öst vágtunk nekik, ha jól rémlik. Most azonban mégis meg lennék elégedve egy apró 1gólos győzelemmel is, a több gólt inkább a Madridnak tartogatnám a hétvégére :)
Remélem, hogy telt ház lesz a Camp Nou-ban, hisz nagy szükség lenne rá, ez az első igazán komoly meccs otthon.
Ha lehetne speciális kívánságom, akkor az lenne, hogy Ibra és Messi rúgjanak gólt, és mi ne kapjunk gólt.
Nem szeretek tippelni, úgyhogy csak annyit mondhatok: hajrá Barca és nyernünk kell.
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.11.24. 12:51:39

Hello!! én úgy vélem, hogy semmi félnivalónk nincs ugyanis hazai pályán bedaráljuk az intert!! nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lenne nyerni , mert különben óriási gondba leszünk, éppen ezért egy manchester /róma/ elleni varázslatot szeretnék ma látni!! persze nem Eto'o -tól.... :) !! Ha a Balotelli féle nagyképű, flegma formáját mutatatja az inter semmi baj nem lehet!!

ja és ha valakinek nincs digisport annak marad az internetes meccsnézés, vagy valamelyik külföldi is adja? előre is kösz az infót!! FORCAB!
Titinho
Director del Fútbol

2009.11.24. 12:35:01

Na, az NSO túllépett saját korlátain is. Azért ez nem semmi:
NSO írta:Zlatan Ibrahimovic valószínűleg pályára léphet az Internazionale elleni létfontosságú keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a Barcelona másik sztárjának, Lionel Messinek kevesebb esélye van erre.

Mindkét játékosnak a térdszalagja sérült, Ibrahimovic azonban már együtt edzett a társaival.
Ez még oké, Ibra lehet, hogy játszik, Messi lehet, hogy nem. Csak az a gond, hogy egyiknek sem a térdével van probléma. :)
NSO írta:A kisebb sérüléssel és A-típusos influenzával bajlódó Éric Abidal valószínűleg maszkban lép pályára.
Ez a mondat pedig...ez kész. :lol: Ez tényleg óriási! A keretben sincs, otthon fekszik 39 fokos lázzal, még van hátra 2 hét a felépüléséig, de ő ma maszkban fog játszani. :)

A meccshez kapcsolódóan egyébként, nincsenek jó megérzéseim az esti meccsel kapcsolatosan. :? Nem szoktam a Barcával álmodni, de most megtörtént. Azt álmodtam, hogy 3-2-re nyertünk.

Egy nagyon nehéz meccs lesz még Ibrával és Messivel is, pláne nélkülük, de valahogy jó lenne megszerezni mind a 3 pontot hazai pályán. Ahogy Puyol és Busquets mondta, ez az Inter elleni meccs most felér egy döntővel! Bár nem szeretem ezeket a nagy fogadkozásokat, mivel mindig a nagy meccsek előtt szoktak ezek jönni és ilyenkor rosszul jövünk ki belőle (én így látom).

Remélem is, hogy úgy fognak hajtani mint egy döntőn és akkor nem lehet probléma. Döntetlen esetén sincs gond, csak akkor Ukrajnában a Dinamo ellen győzni kell.

Na a tippem mára: Barca - Inter : 2-1.

Jó meccsnézést mindenkinek, én nem fogom látni, mivel délután indulok Pestre a Loki-Pool meccsre. Majd az óriáskivetítőt percenként figyelem, hogy mivan. :)

Na peace. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
barcaever
Barça C

2009.11.24. 10:38:51

hát ezzel tényleng szomorúvá tettél de azért kössz
VISCA EL BARCA
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.11.24. 09:31:21

El kell,hogy szomorítsalak, az egymás elleni.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
barcaever
Barça C

2009.11.24. 07:49:32

hello ez egy kérés
ha a barca ugyanannyi pontal zár mint a rubin akkor elősszor a gólarány dönt vagy az egymás elleni meccsek? me nem mindeggy hogy elsők vagy másodikok leszünk.
BARCA FOREVER
katka
Barça B

2009.11.24. 01:16:32

PEEtör írta: Ibra-Inter dolgot nem igazán értem, oké,hogy a volt csapata, de kész, ennyi.Nem őt "üldözték" el egy triplázás után, szóval a bizonyításból fakadó motiváció szerintem a kameruninál lesz nagyobb, és teljesen jogos is ;)
ibránál nem bizonyításból fog fakadni a motiváció, hanem minden egyes idegszálából, ugyanis a szerencsétlen eléggé mániákusan akar már jó pár éve bl-t nyerni, és az ide igazolásában is komoly szerepe volt ennek, és nyilván nehezen tudná feldolgozni a drága ha a volt csapata hajítana le minket az európa ligába :wink: szóval szerintem ő hajtani fog ahogy tud (és reméljük összerakták annyira hogy nagyon tudjon...)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.24. 00:06:35

LM10 írta:DIGISPORT 20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája, csoportkör: Barcelona – Internazionale
Élő
Újabb kérdés elkerülése végett...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.23. 21:58:17

Megvan a keret (forrás: elmundodeportivo.es)

Valdés, Pinto, Puyol, Pique, Marquez, Alves, Maxwell, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Jeffren, Messi, Ibrahimovic, Pedro, Bojan, Jonathan dos Santos, Fontas and Henry.

(Ebből gondolom a legvégén 1 ki fog esni, mivel ez 19 ember)
PEEtör
Barça B

2009.11.23. 20:10:18

Ibráért szorítok, hogy játszani tudjon. Ráadásul biztos vagyok benne hogy az Inter ellen 120%-on pörögne (ez mondjuk Samura is igaz lesz vélhetőleg),
Ibra-Inter dolgot nem igazán értem, oké,hogy a volt csapata, de kész, ennyi.Nem őt "üldözték" el egy triplázás után, szóval a bizonyításból fakadó motiváció szerintem a kameruninál lesz nagyobb, és teljesen jogos is ;)
Válasz küldése