Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja,biztos a dontoben fogunk felallni ezzel a B/C sorralMessiFan írta: Kapuban Pinto a védelem pedig így: Puyol széles Csiga és Piqué középen Maxwell pedig a másik szélen. A középpályára én vkp-nak Tourét Xavi helyére Sergit Ini helyére meg Keitát. A csatársor pedig valahogy így: Pedro-Bojan-Messi.
akkor 3-2re nyerünk.Manishtushu írta:Azé' nem tudom, mi lett volna, ha 0-1-nél a mexikói belövi azt a 95%-os ziccert?!
Szerintem az Atlantéra gondolt.El fanático írta:Azért, hogy a Real-os kollégák ne durrogjanak itt?! szerencsére az Élő közvetítéses topic bezárt, így nem tudtam megválaszolni a Gettty nickűnek, akinek már érik a bannolás, remélem!
Ez nagyon is ígyvan. Gondoljunk arra, h Kijevben játszunk 0 fok alatt, rá 1 héttel már +26 fok hőmérsékleten játszanak a srácok....ozsimiki írta:Nah megvan az elődöntő![]()
és azon meg senki se csodálkozzon,h a két félidő közül,egyik fásultabb,gyengébb, mert ilyen sorozatterhelésnél ez természetes! a világon egy csapat sincs,akinél ne lenne így.
ahogy várható volt a 2.félidőben rendbe tettük a meccset,és bőven elég is volt.
FORCA BARCAAA!!!
Érdekes, de nem feltétlenül rossz. Hiszen Yaya lesz a védekező kp és Sergio pedig eggyel előbb. Szerintem Xavi mellett jobban fog menni neki a játék, szabadabban mozoghat és nincs akkora teher rajta ha kicsivel előbb játszik.Messa írta: Yaya és Sergi egyszerre a pályán? Hm. Éredekes.
Forcaa BARCAA!