Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most az is kiderül, hogy ha továbbjutunk melyik párosítás győztesével játszunk ?hau30 írta:Húúú,de izgalmas mi?Pedig a Bayern-t kapjuk,utána pedig a Bordó-CSKA győztesét!
Azt hiszem így már menni fog. Hálásan köszönöm a segítségedet -minden velem egy cipőben evező Társunk nevében is! Jó "szurkolást"!Mikaos írta:Akkor még egy próbálkozás a részemről:breywol írta:TV-hiány. Munkahelyi ártalom.![]()
De még az uefa.com-on sem találom a megfelelő lapot.
Valaki ha tud, kérem segítsen. Már csak 15perc...
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=69083&part=sports
itt valamelyik stream, és tudod nézni
Akkor még egy próbálkozás a részemről:breywol írta:TV-hiány. Munkahelyi ártalom.![]()
De még az uefa.com-on sem találom a megfelelő lapot.
Valaki ha tud, kérem segítsen. Már csak 15perc...
TV-hiány. Munkahelyi ártalom.Mikaos írta:Azt nem tudom. De ha bekapcsolod a TV-t és az Eurosport-ra kapcsolsz, akkor biztos látod a sorsolást.breywol írta:Az uefa.com-ra kell reg. hogy tudjam nézni a sorsolást?
Azt nem tudom. De ha bekapcsolod a TV-t és az Eurosport-ra kapcsolsz, akkor biztos látod a sorsolást.breywol írta:Az uefa.com-ra kell reg. hogy tudjam nézni a sorsolást?
Igaz, de van Bronckhorstot azért hagytam ki, mert ha jól tudom, ő csak 2003 nyarán érkezett, amikor Van Gaal már nem volt a csapat edzője, ergo nem az ő kiszemeltje. De tényleg nagyon nagy spíler volt Gio is!Fecooo írta: Off: azért én a helyedben Gio-t is a kivételek közé venném, mert nem akármilyen balhátvéd volt...
12:00 - Eurosport és DigiTv, vagy neten uefa.com.Andris írta:Srácok...
Sorsolást vhol adják vajon ?
Off: azért én a helyedben Gio-t is a kivételek közé venném, mert nem akármilyen balhátvéd volt...Dave87 írta:Én nagyjából 11 éves korom, 1998 óta nézek rendszeresen focit. Először nekem is válogatottakkal indult, aztán jött a nagy Bayern korszakom, nagyjából 2003-ig (akkor azért még Bayern volt a Bayern, Hitzfelddel).
Utána láttam Ronaldinhot játszani... Egyértelműen ő szerettette meg velem a Barcát, még akkor is, ha a Van Gaal által hátrahagyott holland vonalat (kivéve Kluivertet) nagyon nem szerettem. Aztán jött Xavi, Puyol, Iniesta és Messi, és nem volt visszaút.
Nekem mindegy, kit kapunk ellenfélnek. Interre saccolnék.