Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

nem szabad gáznak lennie:Pbaas11 írta:Így látatlanban valahogy így állnék föl:
----------------Valdes------------------
ALves......Marquez....Millito.....Abidal
................Busquets/Toure..............
.........Xavi....................Keita..........
Messi............Henry/Bojan........Iniesta
Ha gáz van Keita le ,Ini vissza és mehet be még egy csatár.....
Bár nagy tisztelője vagyok a mexikóinak, de tőle nagyon fosok valahogy mindig benne van a baki ,főleg a nagy meccseken(pl. tavalyi "gólpassza" Drogbának)....Abidallal ,meg lesz legalább egy magas védőnk is....A középpálya fullos ott lehet variálni, elől meg "csak" Ibra-t kell pótolni !!!
teljesen egyet értek!! de sztem Bojan ügyesen megoldja a dolgokat:P(ha jáccik)socio66 írta:Ők adják,igen.ronaldinho89 írta:nem tudjátok tv2 adja?
Eléggé kezd elfogyni az Arsenal,játékosokban is,meg amúgy is.
Nem lehet kérdés,hogy továbbmegyünk.
Egyedül Ibra kiesése bosszantó,nagyon jó volt múlt szerdán,ráadásul Bojan nem tudom boldogul-e majd a barom angol védők közt.
Messi-től mindenesetre biztosan több kell,mint az első meccsen,mert Zlatan kiesésével ő a legfőbb potenciális gólszerzőnk.
Ők adják,igen.ronaldinho89 írta:nem tudjátok tv2 adja?
aynas írta:Arsenal elleni 19 fős keret
Valdés, Pinto
Alves, Márquez, Milito, Fontàs, Abidal, Maxwell
Touré, Busquets, Xavi, Iniesta, Jonathan, Keita
Jeffren, Bojan, Pedro, Henry, Messi
Elképzelhető hogy Pep pihenteti majd őt a classicóra. Véleményem szerint kedden vagy szombaton kezdő lesz. Az a kérdés hogy Pep melyik meccsen számol vele. Azt hiszem hogy nem bírná a heti 3 mérkőzést, ezért gondolom azt hogy csak az egyiken fog játszani. Majd meglátjuk.De az utóbbira kevés az esély. De én Bojant szeretném nagyon a kezdőben látni, mostanában minden meccsen gólt lő, szerintem nagyobb "segítség" lenne, mint Henry.
Ez a Tourét Marquez helyett című fejezet nem olyan rossz és biztos sok szurkolónak az eszébe jutott de szerintem Pep igenis a mexikóit fogja játszatni,hogy érezze a bizalmát,és szerintem így van jól.istyke6 írta:Szerintem meg Marquez nem lesz kezdo, Toure fog jatszani az o helyen, majd ha minden jol megy , akkor Marquez a 70. perc korul jon be.
Nekem is ez jutott eszembe szombaton. Mármint én el tudom képzelni, hogy Touréból egyszer csak középhátvéd lesz. Szerintem az a poszt (is) tökéletes lenne neki.istyke6 írta:Szerintem meg Marquez nem lesz kezdo, Toure fog jatszani az o helyen, majd ha minden jol megy , akkor Marquez a 70. perc korul jon be.
Mi van, Rosicky egészséges????CFirpo3 írta:Ezeket a kezdőket tippelem holnapra:
......Rosicky......
Nem jól láttad. Eddig is 1.45 volt.ALEXDP írta:Jól láttam hogy nemrég emelkedett az oddsunk a betclic-es hirdetésben?
Úgy emlékszem 1,3 vagy 1.35 volt...
És miért?
Mivel itthon leszünk nemhiszem, hogy lesz keret. De Piqué,Puyol,Ibra biztos nem fog játszani. Henry,Touré lehet még a kérdéses, meg ugye Iniesta. De szvsz behúzzuk a meccsetDotn93 írta:Valaki a mi keretünket is le tudná írni? Fontos lenne, mer szeretnék nagy pénzt feltenni a győzelmünkre!