Na azért, fő az optimizmus, nem szabad úgy nekifutni a meccsnek, hogy "jajj már kettővel megy az inter"
Ilyen tüzet szeretnék látni mindenki szemében

nagyon birom én ezt a Piqué gyereket..csupa jó hangulattal tölti ki a csapatotbarca99 írta:Mai Sportnak nagyon kemény lett a címlapja.![]()
És ha elmesélnék, miről szól a kép, de nem mondanák meg ki a főszereplő, simán ki lehetne találni.
ebben nincs vita köztünk. csak próbálok Pep fejével gondolkodni, hogy mi lehet a Keita-mániájának az oka. ennyit tudtam összeszedni, a többi már sértené a moderációt:)zsoltfree írta:Véleményem szerint azért nem ad el labdát veszélyes szituációkban, mert alig van nála a labda és előrébb játszik mint Sergi. Toure most hogy előrébb játszik és megindul néha, így láttam azért elég gyorsnak és robbanékonynak. A lényeg hogy abban egyetértünk hogy Keita nem kell. Toure ereje is jól jöhet majd a betömörülő védelem ellen. Szerintem Henry rutinja is jól jönne...
nemzsoltfree írta:Toure-nál fürgébb és Serginél labdabiztosabb? Ezt offolásnak szántad ugye?
Ami 1x már megtettemiihii írta:Bezonymessi70 írta:2-0-al tovabb mennenk ugye?![]()
Ez esetben idegenben az idegenben lőtt gólunk vinne tovább minket.
Nálam már megszoktákLionel85 írta:Én is, már nyírom a füvet.ElBartimaeus írta:Lélekben már a Camp Nou-ban vagyok!
Ordítani nem tudok szülők révén, de nagyon ott leszek majd szurkolásilag.