Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.27. 16:55:07

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-p ... llt_-34687

Na azért, fő az optimizmus, nem szabad úgy nekifutni a meccsnek, hogy "jajj már kettővel megy az inter"
Ilyen tüzet szeretnék látni mindenki szemében :twisted:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Agypiercing
Barça B

2010.04.27. 16:54:57

sziasztok!

mi hír Maiconról? ott lesz a visszavágón? azért ő egy elég fontos embere az Internek, kíváncsi vagyok, hogy felépül-e a fogkitörés után, ami elég súlyos volt így elnézve.

amúgy szerintem sajnos Mourinho képes rá, hogy Sir Alex Ferguson 2008-as Camp Nou-beli taktikáját leutánozva kihozza egy rettentő unalmas 0-0-ra a meccset, 75% körüli Barca-labdabirtoklással. az edzői kvalitásai és a játékosai is megvannak hozzá, Cambiasso szvsz a világ egyik legjobb szűrője (hülye is lesz Maradona, ha kihagyja a vb-keretből, de ez most off), és Motta is nagyszerűen megoldotta múlt héten, gyakorlatilag fél méternél távolabb nem hagyta magára Messit, és láthattuk az eredményét sajnos.
szóval ez irtóztatóan nehéz lesz; valamit ki kell találnia Pepnek, ami a Meazzában nem volt. Messit inkább kint hagyni a szélen, Alvesnek kevesebb labdát adni, ha ilyen rosszak a beadásai, Maxwellnek többet, több átlövéssel próbálkozni, vagy valami. Yaya Tourét szerintem kezdetni kell, és nem szégyen visszaélni José fegyverével, le kell vele vetetni Sneijdert a pályáról. azért vele, mert erre Busquets nem alkalmas, ez látszott kedden. hát, mindenesetre Visca el Barca! nagyon várom már a meccset!
Visca el Barça!
barca6
Jugador d'estrella

2010.04.27. 16:04:39

Tudjátok az utóbbi idoben túl optimista vagyok,de ha a szerdai meccsre gondolok hát..Ha az Inter egy golt is rúg akkor el vagyunk veszve :(
De ha nem is rúg akkor is szerintem az Inter az esélyesebb akárhogy is nézzuk.Nem csak mi fogunk beleadni mindent , hanem az Inter is.Szoval nem számítok továbbjutásra.
De bízom benne.
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.27. 15:49:58

barca99 írta:Mai Sportnak nagyon kemény lett a címlapja. :D

És ha elmesélnék, miről szól a kép, de nem mondanák meg ki a főszereplő, simán ki lehetne találni. :lol:
nagyon birom én ezt a Piqué gyereket..csupa jó hangulattal tölti ki a csapatot :)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.27. 15:33:12

Mai Sportnak nagyon kemény lett a címlapja. :D

És ha elmesélnék, miről szól a kép, de nem mondanák meg ki a főszereplő, simán ki lehetne találni. :lol:
gx29
Barça B

2010.04.27. 15:26:11

Sziasztok...már rég irtam NAGYON!!!
De most nem birom ki...

Csak annyit szeretnék mondani, hogy a holnapi meccset NAGYON VÁROM,
és üvöltve fogok szurkolni a továbbjutásért...
És valahogy érzem hogy sikerülni fog...Nem tudom hogy mért,DE ÉRZEM!!

SZURKOLOK(UNK) INNEN ÜLLÖ-RÖL:D:D:D
HAJRÁÁÁ BARCAAAAAAA!!!!

VELETEK VAGYUNK!!

Üdv:gx29toto
Més Que Un Club
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.27. 14:14:47

zsoltfree írta:Véleményem szerint azért nem ad el labdát veszélyes szituációkban, mert alig van nála a labda és előrébb játszik mint Sergi. Toure most hogy előrébb játszik és megindul néha, így láttam azért elég gyorsnak és robbanékonynak. A lényeg hogy abban egyetértünk hogy Keita nem kell. Toure ereje is jól jöhet majd a betömörülő védelem ellen. Szerintem Henry rutinja is jól jönne...
ebben nincs vita köztünk. csak próbálok Pep fejével gondolkodni, hogy mi lehet a Keita-mániájának az oka. ennyit tudtam összeszedni, a többi már sértené a moderációt:)
lényegében Keita egy színtelen-szagtalan középpályás, akivel eggyel többen vagyunk a pályán. elnézve Yaya-t a hétvégi meccsen: ég és föld a két játékos, Toure-nak (máshogy nem tudom kifejezni magam) súlya van a pályán, pláne, ha Keitaval állítjuk szembe. holnap kell a középpályára!
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.04.27. 14:05:41

Véleményem szerint azért nem ad el labdát veszélyes szituációkban, mert alig van nála a labda és előrébb játszik mint Sergi. Toure most hogy előrébb játszik és megindul néha, így láttam azért elég gyorsnak és robbanékonynak. A lényeg hogy abban egyetértünk hogy Keita nem kell. Toure ereje is jól jöhet majd a betömörülő védelem ellen. Szerintem Henry rutinja is jól jönne...
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.27. 13:59:54

zsoltfree írta:Toure-nál fürgébb és Serginél labdabiztosabb? Ezt offolásnak szántad ugye?
nem
mi a gondod vele? ha esetleg nem tűnt volna fel, nálam mindkét playa Keita előtt van, ettől még Yayanál robbanékonyabb, Serginél pedig kevesebbszer és kevésbé veszélyes szitukban adja el a labdát.
Svindler
Barça C

2010.04.27. 13:51:57

Azért az érdekes, hogy akadtak ketten akik a Braca vereségére tippeltek! :) Na nekik biztosan nem lesz igazuk!
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.27. 13:48:53

nagyon kíváncsi leszek a holnapi mutatványra. évek óta ez az első olyan meccs, amikor a Barcanak kötelező támadni és gólra törően játszani, most egyszerűen nincs lehetőség a taktikázásra. elsősorban nem arra kell figyelni, hogy tartsuk az idegenben elért eredményt, hanem őrületes nyomás alá kell helyezni az ellen kapuját és erre eddig senki sem kényszerítette a Pep teamet sem tavaly, sem pedig idén.
én is azt mondom, hogy nem Sneijderrel és az esetleges sérülésével kell foglalkozni, tökéletes koncentrációra van szükség és akkor meglehet a továbbjutás. bár előre kár lenne hisztizni a kezdő miatt, egy kicsit én is félek, hogy nem a Xavi-Buszkecc-Touré középpálya kezd. Maicon miatt elképzelhetőnek tartom, hogy a Touré-nál fürgébb és Buszkeccnél labdabiztosabb Keita-t (akinek ezzel ki is merült minden erénye) preferálja Pep ..
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.04.27. 13:36:48

Könyörgöm ne legyen a pályán Keita, Toure mindenképp legyen, a Valdes, Pique, Milito, Abidal hozza a megszokottat, Alves javuljon fel kicsit, Xavi is nyomja a lasztikat Toure segítségével az Ibra, Henry, Messi hámrasnak, miközben Bosquets fedezi őket. Ha Henrynak mégsem megy, akkor Pedro hozza a jól megszokott fontos góljait. Minden embernek azt kívánom hogy élete egyik legjobbját játsza, de legalább is, nagyot senki se bakizzon, és az egész csapatnak legyen krvvva nagy mákja, plusz a bírók is nem baj, ha kiegyenlítik a milánói számlát. Asszem más kívánságom nincs. Ja és még annyit hogy jussunk tovább:)
vlxe
Capitá del Barça

2010.04.27. 13:20:07

Mindegy, hogy Sneijder játszik avagy sem. Nekünk csak azzal kell foglalkoznunk, hogy az első perctől kezdve űznünk,hajtanunk kell az intert és mielőbb vezetést szerezni. Minden játékost meg kell tudnunk fogni, legyen az Sneijder vagy bárki más... A csapatunk képes hazai pályán bárki ellen megfordítani egy ilyen párharcot, azonban nem szabad elfelejtenünk az Inter értékeit sem!! Kellő alázattal nem hiszem, hogy ne jutnánk tovább. Nagyon nagy meccs lesz abban biztosak lehetünk. 8)
Kép
Svindler
Barça C

2010.04.27. 13:02:31

Igen, ebben én is biztos vagyok! Összedrótozzák, de remélem ez kevés lesz :D!
LM10
Director del Fútbol

2010.04.27. 12:50:51

gygerike
Entrenador del Barça

2010.04.27. 12:24:51

miihii írta:
messi70 írta:2-0-al tovabb mennenk ugye?
Bezony :wink:
Ez esetben idegenben az idegenben lőtt gólunk vinne tovább minket.
Ami 1x már megtette :D Remélem ismét megtörténik. De azt se bánnom ha 4:3-al vagy még jobb eredménnyel megyünk tovább csak menyünk :D
Visca El Barca
Kép
miihii
KHAL

2010.04.27. 12:00:46

messi70 írta:2-0-al tovabb mennenk ugye?
Bezony :wink:
Ez esetben idegenben az idegenben lőtt gólunk vinne tovább minket.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messi70
Jugador del Barça

2010.04.27. 11:58:11

2-0-al tovabb mennenk ugye?
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.27. 11:10:42

És az a legszebb az egészben, hogy ez nem egy középcsapatnál történik, aki életében mondjuk először vagy másodszor jut be a BL elődöntőjébe, hanem a világ legjobb, legnagyobb csapatánál, amely tavaly megnyert mindent, és még ennek ellenére is ilyen összefogásra készteti a szurkolókat. Elképesztő hogy a tavalyi tarolás után még ilyen szinten motíváltak a játékosok, és ennyire akarják azt a BL döntőt.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.04.27. 10:34:25

Libabőrös vagyok és kiráz a hideg ettől az összefogástól!Nem semmi!!!!Visca el Barca!!!!!!!!!!Més que un Club!!!Nagyon bízok a továbbjutásba és hengerlő játékot várok!érzem hogy a játékosok is nagyon fel lesznek tüzelve!!!lélekben Camp Nou!!!!!
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.27. 10:34:21

Lélekben most már én is a Camp Nouban vagyok! Remek elgondolás volt egyébként! :) :wink:
A fórumon viszont én sem leszek sajnos a meccs időpontjában. :?

A meccsel kapcsolatban nem bírom ki hogy csak holnap írjak: :D

Az én kezdőm: Valdés-Alves-Pique-Milito-Abidal-Busi-Xavi-Touré-Messi-Ibra-Pedro(Henry)

A védelem tiszta. A középpályán az egyetlen kérdés, hogy Keita vagy Yaya fog játszani. Nálam ez nem kérdés, de Pepnél sajnos igen. :? Nagy szükség lesz egy egyszerre kreatív és átjátszhatatlan középpályára. És ezeket az erényeket az én szememben jobban megtestesíti Touré mint Keita :)
Elől Messi remélem azért többet lesz a szélen, mint az Inter ellen. Középen is jó, de valahogy a Meazzában nem volt szélsőjátékunk! Ibrától is nagyon sok kell majd. A "maradék" posztról pedig döntsön Pep, azt rá bízom! :lol:

Fontos, hogy jól védekezzünk és ne legyen sok elpasszolt labda. Ha rá tudjuk erőltetni az akaratunkat az Interre, akkor előbb utóbb beadják a derekukat, akár hány emberrel is fognak védekezni!
Egyszerűen nem bírok magammal! :lol: Hihetetlenül várom már....

A meccs végkimenetelétől függetlenül MINDÖRÖKKÉ BARCA :!: :twisted:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.27. 08:53:51

Hát...ugye tudjuk hogy mit jelent a katalán embereknek a Barca. Az életük, a sorsuk, a gyermekük, a MINDENÜK. És ha belegondolok, hogy én, innen Magyarországról csak azért, mert olvasom a játékosok nyilatkozatát, olvastam a culék sms felhívását, láttam a játékosok pólóját, tegnap megnéztem a motíváló videót...hát már teljesen extázisban vagyok, pedig még a meccsig hátra van jó 1.5 nap. Bizsereg az egész testem, amikor egy új cikket olvasok itt az Eurobarcán arról, hogy a játékosok és az egész klub és a szurkolók mennyire motíváltak a holnapi meccset illetően...nem is tudom, hogy mikor volt ennyire egységes a Barca szurkolók és az FC Barcelona párosa. Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy holnap full teltház lesz a Camp Nou-ban, és a szervezők élőképpel fognak készülni. Arról már nem is beszélek, hogy a hangulat pokoli lesz, mert ez, ilyen előzmények után azt hiszem hogy természetes. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy holnap a stadionban ne ordibáljon mindenki teli torokból egy helyzetnél, ne legyen tapsvihar minden egyes szerelésnél, vagy helyzetnél, vagy önfeláldozó becsúszásnál. És hiszem, hogy ez a hangulat annyira magával fogja ragadni a játékosokat, hogy a meccs után gyepcsere lesz a Camp Nou-ban, mert minden Barca játékos fel fogja szántani a pályát egy labdáért, egy szerelésért, egy helyzetért.

Én ha ezt fogom látni holnap, akkor meg fogom bocsájtani a srácoknak azt is, hogy kiesnek. De ha tényleg olyan hangulat lesz Barcelona-ban, mint ami már nagyon nagyon régen volt, akkor nagyon nehéz lesz kiesni.

ELŐRE KATALÓNIÁÉRT, ELŐRE A BERNABÉU-ÉRT!!!!!!

VISCA EL BARCA!!!
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.27. 08:38:09

Lionel85 írta:
ElBartimaeus írta:Lélekben már a Camp Nou-ban vagyok!
Én is, már nyírom a füvet. :D

Ordítani nem tudok szülők révén, de nagyon ott leszek majd szurkolásilag.

Kép
Nálam már megszokták :D
Főleg a tavalyi Londoni meccs után, már nem lepődnek meg semmin :D

Feltöltöttem én is:
THE COMEBACK - YouTube videó :!:
8)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Enjoy 2010.04.27. 09:04:02-kor.
Kép
Svindler
Barça C

2010.04.27. 08:15:15

Sziasztok!

Csak továbbjutunk ha nehezen is!:) Én magam is hosszabitást várok és ha valóban támadót cserélnük amikor kell és nem védőt ho be Pep akkor biztosan nyerünk is! Ám az Ibra interju szerzőjével nem értek egyet! Sajnos a 3-1 messze nem 1-0!!!!!!!!!!!!!! 1-0-nál ugyanis egy 1-1-el már kiharcolhatnánk a hosszabítást míg a mostani állás szerint az simán kiesést jelentene!

Hajrá Barca!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.26. 22:29:28

ElBartimaeus írta:Lélekben már a Camp Nou-ban vagyok!
Én is, már nyírom a füvet. :D

Ordítani nem tudok szülők révén, de nagyon ott leszek majd szurkolásilag.

Kép
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése