Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
pitta19
Jugador d'estrella

2010.04.27. 19:40:15

Én konkrétan be vagyok szarva a holnapi meccstől. Sajnos nincs jó előérzetem, de remélem rámcáfolnak a srácok. Ha tudásunknak megfelelően játszunk, akkor lesz csak esélyünk Madridba menni.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.04.27. 19:37:21

Ha ez a Barca nagyon készül egy meccsre azt meg is nyeri. De eddig még sosem készült 1 meccsre sem. Emlékezzünk mikor Pep nem engedte be a sajtót a Lyon elleni visszavágón. Most igaz hogy nincs ez de mivel hazai pályán vagyunk, és biztos nagyon felkészül a Barca minden 1-es játékosa pszichésen és erőnlétileg stb. Bízom a csapatba de ebbe a meccsbe sajnos benne van az x és az hogy nem rúgunk elég gólt mint a kupában a Sevilla ellen.
De minden esetre a végsőkig kitartok nem úgy mint tavaly a cselszi ellen mikor a 90-ik percbe kikapcsoltam a tv-t :D
barcabery
Barça C

2010.04.27. 19:22:15

Én is pont így vagyok!!!Egy hete nem bírok enni,nem bírok tanulni,nem tudok másra gondolni,csak arra,hogy holnap nyernünk kell és ott leszek a TV előtt a zászlómmal,amit Barcelonában,a Camp Nouban vettem,kézben a sörömmel.Két gól,két gólsöröm :) Ott leszünk Madridban!
Barca drukkerek!A meccs előtt hallgassuk a himnuszt,és hangozzon el a Barca,Barca,Barca! :)
LM10
Director del Fútbol

2010.04.27. 19:18:44

Hihetetlen ,hogy mennyire akarják a játékosok a BL-t. Nagyon tetszik ez a dolog. Akármi lesz a meccs kimenetele, azt hiszem, BÜSZKÉK LEHETÜNK MAJD!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.27. 19:11:54

Hiszek egy Istenben
Hiszek egy Hazában
Hiszek a Barcelona (és Magyarország:)) Feltámadásában!!
Ámen:)
barca6
Jugador d'estrella

2010.04.27. 19:08:12

bocsi az offért de szerintetek jo otlet holnap Barca mezben lenni ?Mármint a rozsaszinben?ck azért mert annyi rossz meccs fuzodik hozzá
Kép
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.04.27. 18:58:58

Én egy hete robot üzemmódban vagyok. Nem tudok odafigyelni semmire, sőt még aludni sem, annyira a meccsre koncentrálok. 10 éve vagyok Barcás és elmondani sem tudom, hogy mennyi örömet szereztek nekem a fiúk. Most itt az ideje, hogy kiszurkoljuk magunkat mi is ! Ezek a videok....KÉSZ !
Számomra csak egy forgatókönyv létezik. A Barcelona továbbjutása. Hiszek a csapatban, hiszek Pepben és ha a srácok arra kérnek, hogy hagyjam ott a bőröm a Tv előtt, akkor otthagyom. Sok nagy meccset láttam már, de talán még egyet sem vártam úgy, mint a holnapit. Ennyi fogadkozás, ennyi akarat mellett kizártnak tartom a kiesést, és akkor még a szurkolók millióitól kapott szeretetről nem is beszéltem. Játéktudásban is jobbak vagyunk, és ezt holnap be is bizonyítjuk.
Ja és a tippmixen is megtettem 5 ezerrel a továbbjutást :D ( Ha netán tán véletlenül kiesnénk, akkor ígyis-úgyis sírni fogok :) )

Szóval : YES, WE CAN !!!! VISCA BARCA !!!
barca6
Jugador d'estrella

2010.04.27. 18:49:19

Nem birom nem nem és nem.
Életem leghosszabb 26 órája lesz ez.
A kampányvideókat nézve-ezekre nincs szavam jok egytol egyik szinte valamelyik már már konnyeket csal a szemembe.
Remélem továbbjutunk.
Kép
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.04.27. 18:39:58

A Sport azért kitett magáért, vicces kis képeket csináltak :lol:

Kép
Felirat: Az inter nem fogja eltaposni a Camp Nout. Ebbe fog beletaposni!

Kép
Az elsőt Cruyff nyerte a Barcának. A másodikat Rijkaard. A harmadikat Guardiola. A negyediket az AKARATNAK kell megnyernie.

Kép
A legkeresettebb könyvek a Sant Jordi-ban:
Hogyan távolítsuk el az Intert az elődöntőkben
Hogyan fogyasszuk az Intert krumplival
Hogyan csináljuk azt,hogy ezek ketten idióták("Buta arcúak") maradjanak szerdán?
És amelyiket Pep vette: Hogyan győzzünk a Xerez ellen?

Hatalmasak szerintem :lol:

Szerk: Ha szélesítettem az oldalt véletlenül,kérem a modikat értesítsenek:)
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.27. 18:32:22

16 éve szurkolok a Barcának,de ez az egész meccs előtti hangulat,és üzenetek, ááá nagyon kész, tiszta libabőr, nem sok ilyet él át az ember, pláne ha sikerül is a fordítás, minden irigységem azon 95-105 ezer emberé aki ezt a fantasztikus hangulatú találkozót a helyszínen tekintheti meg.

Sanamával egyetértek, szerintem sem lesz középút,vagy nagyon nagy meccs a részünkről,vagy egy unalmas -a mi számunkra- kieséssel végződő meccs. az unalmast nem a hangulatra értem,hanem esetleg arra,h meddő mezőnyfölényig jutunk csak.

előbbit érzem most,és nem azért írom,mert ebben KELL HINNEM, mint Barcás,hanem mert tényleg így is érzek.

az pedig szégyen,h egy ilyen fontosságú meccset Magyarország nagyon kicsi része tudja magyar tévén megtekinteni. de erről már lehúztunk minden bőrt, de akkor is szégyenteljes.

FORCA BARCAAA!!!
YES WE CAN!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.04.27. 18:15:18

S.Agüero írta:Álmodtam újra úgy ahogy az El Classicó előtt.
4-2-re nyerünk. :(
Gólszerzők: Milito 5*, Ibra 13*, Sneijder 60*, Messi 66*, Pedro 75*, Ibra 88*
Reméljük ez nem következik be.
Pesbe is lejátszottam és ott ott voltunk a döntőben 5-1-gyel. :lol:

Én nagyon bizakodott vagyok a meccsel kapcsolatban.
Ha a saját játékunkat hozzuk 4-0 lesz.
Ha nem akkor kiesünk.
Majd meglátjuk még lesz ma/holnap is egy álmom. :twisted:
Real ellen azt álmodtam, hogy kikapunk most meg, hogy kiesünk.
Az se jött be reméljük ez sem. :D
Nekem osztálytársam álmodta meg,hogy az első meccs 3-1 lesz az Internek.Mondom is neki,hogy légyszi álmodd már meg a visszavágót 2-0-ra a Barcának. :D Elvben nehéz visszavágó elé nézünk,de Milito vs Milito párharcban oda lehetnek az Inter támadásai,elvégre ki ismerné jobban D.Militót mint Gaby.Úgy gondolom a vége 3-0 lesz ide,a gólokat Messi,Ibra,és Xavi szerzik.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.27. 18:01:39

Álmodtam újra úgy ahogy az El Classicó előtt.
4-2-re nyerünk. :(
Gólszerzők: Milito 5*, Ibra 13*, Sneijder 60*, Messi 66*, Pedro 75*, Ibra 88*
Reméljük ez nem következik be.
Pesbe is lejátszottam és ott ott voltunk a döntőben 5-1-gyel. :lol:

Én nagyon bizakodott vagyok a meccsel kapcsolatban.
Ha a saját játékunkat hozzuk 4-0 lesz.
Ha nem akkor kiesünk.
Majd meglátjuk még lesz ma/holnap is egy álmom. :twisted:
Real ellen azt álmodtam, hogy kikapunk most meg, hogy kiesünk.
Az se jött be reméljük ez sem. :D
feeder
Barça C

2010.04.27. 17:42:19

Szevasztok culék.Remélem továbbjutunk holnap este már nagyon várom:)
olyan vagyok most mint egy kisfiu aki ha valamit nagyon vár nem tud aludni:)nah én most pont ezt érzem.tudom hogy nagyon nehéz lesz,az inter tuti bunker focit fog játszani,és lesz durvaság bőven.A lényeg nem szabad kapkodni,azonnal le kell támadni.És addig mig alvesnek ilyen rossz beadásai vannak,nem nagyon kénne erőletni a jobb oldalt,majd maxwell megoldja a balon:)Toure remélem kezd:)szükség van az agresszivitására.Henrynak is adnék egy esélyt,mert a hétvégén nagyot küzdött.szívvel lélekkel.Mindenkinek jó szurkolást kivánok:)Meg kell nyerni,vár Madrid:)Visca el barca.Visca Catalunya.
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.04.27. 17:04:29

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=800

az inter nem a camp nouba tapos bele, hanem ebbe
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.27. 16:57:38

Szerintem 2 lehetőség lesz holnap estére...

1- kimegyünk és 4gólig nem áll meg a csapat, és hazaküldjük az Intert,ahogy Pique mondta utálni fogják hivatásukat.

2- egy ótvar meccsen 1góllal nyerünk,vagy X lesz.

Örülök,hogy Ibra es Pique is ilyen magabiztosak,de akkor azt szeretném látni mindenkitől a meccsen,hogy fusson küzdjön és tegyen meg mindent,hogy továbbmenjen a csapat !
YES WE CAN!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.27. 16:55:07

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-p ... llt_-34687

Na azért, fő az optimizmus, nem szabad úgy nekifutni a meccsnek, hogy "jajj már kettővel megy az inter"
Ilyen tüzet szeretnék látni mindenki szemében :twisted:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Agypiercing
Barça B

2010.04.27. 16:54:57

sziasztok!

mi hír Maiconról? ott lesz a visszavágón? azért ő egy elég fontos embere az Internek, kíváncsi vagyok, hogy felépül-e a fogkitörés után, ami elég súlyos volt így elnézve.

amúgy szerintem sajnos Mourinho képes rá, hogy Sir Alex Ferguson 2008-as Camp Nou-beli taktikáját leutánozva kihozza egy rettentő unalmas 0-0-ra a meccset, 75% körüli Barca-labdabirtoklással. az edzői kvalitásai és a játékosai is megvannak hozzá, Cambiasso szvsz a világ egyik legjobb szűrője (hülye is lesz Maradona, ha kihagyja a vb-keretből, de ez most off), és Motta is nagyszerűen megoldotta múlt héten, gyakorlatilag fél méternél távolabb nem hagyta magára Messit, és láthattuk az eredményét sajnos.
szóval ez irtóztatóan nehéz lesz; valamit ki kell találnia Pepnek, ami a Meazzában nem volt. Messit inkább kint hagyni a szélen, Alvesnek kevesebb labdát adni, ha ilyen rosszak a beadásai, Maxwellnek többet, több átlövéssel próbálkozni, vagy valami. Yaya Tourét szerintem kezdetni kell, és nem szégyen visszaélni José fegyverével, le kell vele vetetni Sneijdert a pályáról. azért vele, mert erre Busquets nem alkalmas, ez látszott kedden. hát, mindenesetre Visca el Barca! nagyon várom már a meccset!
Visca el Barça!
barca6
Jugador d'estrella

2010.04.27. 16:04:39

Tudjátok az utóbbi idoben túl optimista vagyok,de ha a szerdai meccsre gondolok hát..Ha az Inter egy golt is rúg akkor el vagyunk veszve :(
De ha nem is rúg akkor is szerintem az Inter az esélyesebb akárhogy is nézzuk.Nem csak mi fogunk beleadni mindent , hanem az Inter is.Szoval nem számítok továbbjutásra.
De bízom benne.
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.27. 15:49:58

barca99 írta:Mai Sportnak nagyon kemény lett a címlapja. :D

És ha elmesélnék, miről szól a kép, de nem mondanák meg ki a főszereplő, simán ki lehetne találni. :lol:
nagyon birom én ezt a Piqué gyereket..csupa jó hangulattal tölti ki a csapatot :)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.27. 15:33:12

Mai Sportnak nagyon kemény lett a címlapja. :D

És ha elmesélnék, miről szól a kép, de nem mondanák meg ki a főszereplő, simán ki lehetne találni. :lol:
gx29
Barça B

2010.04.27. 15:26:11

Sziasztok...már rég irtam NAGYON!!!
De most nem birom ki...

Csak annyit szeretnék mondani, hogy a holnapi meccset NAGYON VÁROM,
és üvöltve fogok szurkolni a továbbjutásért...
És valahogy érzem hogy sikerülni fog...Nem tudom hogy mért,DE ÉRZEM!!

SZURKOLOK(UNK) INNEN ÜLLÖ-RÖL:D:D:D
HAJRÁÁÁ BARCAAAAAAA!!!!

VELETEK VAGYUNK!!

Üdv:gx29toto
Més Que Un Club
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.27. 14:14:47

zsoltfree írta:Véleményem szerint azért nem ad el labdát veszélyes szituációkban, mert alig van nála a labda és előrébb játszik mint Sergi. Toure most hogy előrébb játszik és megindul néha, így láttam azért elég gyorsnak és robbanékonynak. A lényeg hogy abban egyetértünk hogy Keita nem kell. Toure ereje is jól jöhet majd a betömörülő védelem ellen. Szerintem Henry rutinja is jól jönne...
ebben nincs vita köztünk. csak próbálok Pep fejével gondolkodni, hogy mi lehet a Keita-mániájának az oka. ennyit tudtam összeszedni, a többi már sértené a moderációt:)
lényegében Keita egy színtelen-szagtalan középpályás, akivel eggyel többen vagyunk a pályán. elnézve Yaya-t a hétvégi meccsen: ég és föld a két játékos, Toure-nak (máshogy nem tudom kifejezni magam) súlya van a pályán, pláne, ha Keitaval állítjuk szembe. holnap kell a középpályára!
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.04.27. 14:05:41

Véleményem szerint azért nem ad el labdát veszélyes szituációkban, mert alig van nála a labda és előrébb játszik mint Sergi. Toure most hogy előrébb játszik és megindul néha, így láttam azért elég gyorsnak és robbanékonynak. A lényeg hogy abban egyetértünk hogy Keita nem kell. Toure ereje is jól jöhet majd a betömörülő védelem ellen. Szerintem Henry rutinja is jól jönne...
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.27. 13:59:54

zsoltfree írta:Toure-nál fürgébb és Serginél labdabiztosabb? Ezt offolásnak szántad ugye?
nem
mi a gondod vele? ha esetleg nem tűnt volna fel, nálam mindkét playa Keita előtt van, ettől még Yayanál robbanékonyabb, Serginél pedig kevesebbszer és kevésbé veszélyes szitukban adja el a labdát.
Válasz küldése