2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem osztálytársam álmodta meg,hogy az első meccs 3-1 lesz az Internek.Mondom is neki,hogy légyszi álmodd már meg a visszavágót 2-0-ra a Barcának.S.Agüero írta:Álmodtam újra úgy ahogy az El Classicó előtt.
4-2-re nyerünk.![]()
Gólszerzők: Milito 5*, Ibra 13*, Sneijder 60*, Messi 66*, Pedro 75*, Ibra 88*
Reméljük ez nem következik be.
Pesbe is lejátszottam és ott ott voltunk a döntőben 5-1-gyel.![]()
Én nagyon bizakodott vagyok a meccsel kapcsolatban.
Ha a saját játékunkat hozzuk 4-0 lesz.
Ha nem akkor kiesünk.
Majd meglátjuk még lesz ma/holnap is egy álmom.![]()
Real ellen azt álmodtam, hogy kikapunk most meg, hogy kiesünk.
Az se jött be reméljük ez sem.
nagyon birom én ezt a Piqué gyereket..csupa jó hangulattal tölti ki a csapatotbarca99 írta:Mai Sportnak nagyon kemény lett a címlapja.![]()
És ha elmesélnék, miről szól a kép, de nem mondanák meg ki a főszereplő, simán ki lehetne találni.
ebben nincs vita köztünk. csak próbálok Pep fejével gondolkodni, hogy mi lehet a Keita-mániájának az oka. ennyit tudtam összeszedni, a többi már sértené a moderációt:)zsoltfree írta:Véleményem szerint azért nem ad el labdát veszélyes szituációkban, mert alig van nála a labda és előrébb játszik mint Sergi. Toure most hogy előrébb játszik és megindul néha, így láttam azért elég gyorsnak és robbanékonynak. A lényeg hogy abban egyetértünk hogy Keita nem kell. Toure ereje is jól jöhet majd a betömörülő védelem ellen. Szerintem Henry rutinja is jól jönne...
nemzsoltfree írta:Toure-nál fürgébb és Serginél labdabiztosabb? Ezt offolásnak szántad ugye?