Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://tv.0n-line.info/ - katt ide és keresd ki alul a Digitv ikonját.Richike írta:Sziasztok!
A digin kivül tudtok linket?mert nekem az valamiért nem jön be hiába regitráltam.....
köszi
mondom énbarcapowa írta:pont Gmailra csinaltam es tenyleg azonnal eljott:D
gmail-es íméllel regelj. gyorsan megjön rá az aktiváló link.barcapowa írta:digisport.hu-n meg tudom nezni a merkozest romaniabol is?
Ha van reged akkor valszeg igen.barcapowa írta:digisport.hu-n meg tudom nezni a merkozest romaniabol is?
nem igazán jók a justin tv-sek, sokszor megáll és kódot kér egy idő után, de ha frissíted, megint egy ideig jó lesz. sajnos csak muszájból érdemes azt választani, ha nem, akkor töltsd le a sopcastot, azon van sok stream, én az oroszoknál nézem minden valószínűség szerint, mert 1318 kbps-mal jön, ami tv-minőség!visca el barca írta:kérdésem a következő lenne.
eddig még soha nem néztem streamen meccset, mert volt digim. Most a költözés miatt sajna marad a net.
ami a rojadirecta.com-on vannak és nem kell hozzá p2p azok normálisan működnek általában, vag yszaggatnak és nézhetetlenek?
El lehet kapni néha problémamentes streamet,de legtöbbször akad és/vagy ledobál.Régebben több esély volt rá,h okés legyen,de egy ideje már elég sokat kell bíbelődni,mire sikerrel jár az ember.Uh inkább javaslom vmelyik progit az ajánlottak közül.Ezekkel nagyságrendekkel megnő az esélyed,h élvezhető képet láss.Pár mega az egész...visca el barca írta:kérdésem a következő lenne.
eddig még soha nem néztem streamen meccset, mert volt digim. Most a költözés miatt sajna marad a net.
ami a rojadirecta.com-on vannak és nem kell hozzá p2p azok normálisan működnek általában, vag yszaggatnak és nézhetetlenek?