Hihetetlen számomra, hogy ez az Inter mekkora egy undorító csapat! Ilyen deffenzív, anti-futball játékkal továbbjutni, komolyan mondom el sem akarom hinni, hogy egy ilyen csapat fog játszani a BL-döntőben! Továbbá azt sem hiszem el, hogy ha ilyen nagy csapat az Inter, hogy van az, hogy két mérkőzés alatt három kapura lövése van, abból szerez három gólt, és tovább is mennek. Senki ne mondja nekem, hogy azért mert kihasználja a helyzeteit... Egy BL győztes csapat nem így játszik. Egy BL győztes csapat küzd, TÁMAD, harcol, de itt csak ölték a játékot.
Motta szerint a katalánok sokat színészkednek. Na ezt nem is kommentálom inkább, hogy hosszú-hosszú perceken át kik fetrengtek a földön, mint valami utcalány. Busquets is ezt tette a piros lap előtt. Az is undorító viselkedés számomra.
Apropó piros lap... Nem is tudom, hogy ki járt rosszabbul ezzel. Ha nincs a piros, lehet hogy nem áll be így védekezni az Inter, és könnyebben feltörjük a védelmet... Ki tudja, mi lett volna ha...
Bojan gólja pedig teljesen szabályos volt, tiszta idegbeteg voltam mikor visszafújta az a balga belga...
Van itt Inter drukker? Mondja már el nekem, mit lehet szeretni abban a csapatban!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!