Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Jugador del Barça
Drogba 92..Nem tudom milyen ember lehetsz,de szerintem egy szänalmas kis seglyuk...Meg irigy ember...De azert elmondom joizüen pofän tudnälak vägni....
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
- papek89
- Jugador d'estrella
Drogba 92! Nem tudom mit pattogsz itt össze-vissza. Azon, hogy a gyökér dinamo londonotok nem tud a trónra felülni? De nem baj. Inkább a barca vereségének örülj, mint a saját csapatodnak a győzelmén!
- pitta19
- Jugador d'estrella
Maximálisan egyetértek.Subinho írta:az a helyzet, hogy tavaly volt egy tökéletes csapat,amivel minden összejött!!!
Idén Pep szétszedte a csapatot: elküldte Eto'o-t, kirakta a csapatból Henry-t és Touré-t és berakta Busketset,Pedrot... Ehhez jön még hozzá Iniesta sérülése/Keita csapatba kerülése és a leghülyébb ötlet: Messi kivonása jobb oldalról, amivel Leo is elvesztette a dinamizmusát és azóta Alves is egy rakár 0 ott egyedül!!! Ibráról meg asszem nem kell sokat leírnom: többet érnénk, ha nélküle, 10 emberrel állnánk ki!!! Akkor futott a szekér, amikor ő sérült volt!!! Szóval a tavaly győztes 11-ből most nincs itt 3-4 meghatározó játékos, helyettük pedig kutyaütők, vagy alibizők, akik csak visszafogják a maradék 7-8 embert... Így nem lesz BL jövőre sem!!!
Most mutatkozott meg Pep makacssága:elküldöm Eto'o-t, idehozom Ibrát, Yaya szétüli a seggét a padon, Messi nem középcsatár, és ráadásul még rosszul is játszunk.
Abba bele sem merek gondolni, hogyha bukjuk a bajnokságot is, mi lesz itt az elnökválasztás után...
Titivel kapcsolatban több(féle) véleményt is láttam....(bár nem teljesen ez helyes oldal de)
Az az igazság, hogy én sem hoztam volna be: mert szerintem ma Bojan minden téren többet kapott, és fejlődött mint ,ha nem kapta volna meg az esélyt...a fejes csak a tapasztalatán ment el.
Aztán, hogy érdemes lett volna Bojanon túl: azt sem gondolnám, mert én már fél éve úgy érzem, hogy Pep a folyamatos teljesítményét nem tartja elegendőnek....és bár nagy tisztelője voltam/vagyok...én sem.
Jól van ez így, kell a katalán nevelés, kell a katalán gerinc, és ezt csak ilyen meccseken lehet trófeákat érő szintre hozni.
Vallom, hogy a mai este többet használt a barcának, mint ártott.
Az az igazság, hogy én sem hoztam volna be: mert szerintem ma Bojan minden téren többet kapott, és fejlődött mint ,ha nem kapta volna meg az esélyt...a fejes csak a tapasztalatán ment el.
Aztán, hogy érdemes lett volna Bojanon túl: azt sem gondolnám, mert én már fél éve úgy érzem, hogy Pep a folyamatos teljesítményét nem tartja elegendőnek....és bár nagy tisztelője voltam/vagyok...én sem.
Jól van ez így, kell a katalán nevelés, kell a katalán gerinc, és ezt csak ilyen meccseken lehet trófeákat érő szintre hozni.
Vallom, hogy a mai este többet használt a barcának, mint ártott.

- albicelesteX
- A Vadász
Jövőre, egy újabb sikerre éhes társaság fog pályára lépni a BL-ben!Aki ismét meg akarja nyerni!Jobban mint idén!!!!Ebben biztos vagyok!!!Nyáron lesznek változások amik az Elnök választással amúgy is járnak majd, de biztos jönni fog egy két minőségi arc!!!!Forca Forca Forca Barcaaaa!!!!

- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
1-0!
A gól***********szép volt,csak nem a 84. percben kell felébredni.
Ibra 'mit is' ? se ér,az inter meg ezzel a bunkerfocival elmehet a pi****a!!!
Remélem sz***k a döntőben.Bojannak kellett volna Ibrahimovic helyett játszani.Mouoeouriounhuio meg úgy szaladt be a pályára mint ha ezen a meccsen lett volna némi esélye a győzelemre......Az 1.meccsen Milito-kutya lesről fejelt gólt(1-2)Az is szégyen hogy a nagy MESSI és Ibra helyett Piqué lőtt gólt.
-az inter 10 emberrrel játszott
-hazai pálya előnye
-ősszel 2-0-ra nyertünk
-Messi, Ibra, Pedro ,Bojan, Xavi, Piqué is játszottak
De mégis kiestünk
ennyi.....
Holnap meg majd halgathatom a hülye osztálytársaim cikizéseit

A gól***********szép volt,csak nem a 84. percben kell felébredni.
Ibra 'mit is' ? se ér,az inter meg ezzel a bunkerfocival elmehet a pi****a!!!
Remélem sz***k a döntőben.Bojannak kellett volna Ibrahimovic helyett játszani.Mouoeouriounhuio meg úgy szaladt be a pályára mint ha ezen a meccsen lett volna némi esélye a győzelemre......Az 1.meccsen Milito-kutya lesről fejelt gólt(1-2)Az is szégyen hogy a nagy MESSI és Ibra helyett Piqué lőtt gólt.

-az inter 10 emberrrel játszott
-hazai pálya előnye
-ősszel 2-0-ra nyertünk
-Messi, Ibra, Pedro ,Bojan, Xavi, Piqué is játszottak
De mégis kiestünk

Holnap meg majd halgathatom a hülye osztálytársaim cikizéseit

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
-
- Barça C
30 évesen bőgök.
Ne tereld a témát ezzel beismered hogy igazam van!sjay írta:Jaaaj már:DDrogba92 írta:..
Figyu, a fórum lényege hogy írjunk egymásnak , de először a magyar nyelvet és helyesírást kellene megismerni! csak néhány példa:"Hosszakitás, eljussanak"

- Gergolino
- Jugador del Barça
Szívemből szóltál. Henryt vártam ma is nagyon a 2. félidő elején, mint ahogy általában, ő legalább mindig hajt, még ha nem is megy neki. Pedro helyére kellett vna kimenni szélre, Pedro pedig bejöhetett vna középre, nálam ez lett vna a recept...Subinho írta:az a helyzet, hogy tavaly volt egy tökéletes csapat,amivel minden összejött!!!
Idén Pep szétszedte a csapatot: elküldte Eto'o-t, kirakta a csapatból Henry-t és Touré-t és berakta Busketset,Pedrot... Ehhez jön még hozzá Iniesta sérülése/Keita csapatba kerülése és a leghülyébb ötlet: Messi kivonása jobb oldalról, amivel Leo is elvesztette a dinamizmusát és azóta Alves is egy rakár 0 ott egyedül!!! Ibráról meg asszem nem kell sokat leírnom: többet érnénk, ha nélküle, 10 emberrel állnánk ki!!! Akkor futott a szekér, amikor ő sérült volt!!! Szóval a tavaly győztes 11-ből most nincs itt 3-4 meghatározó játékos, helyettük pedig kutyaütők, vagy alibizők, akik csak visszafogják a maradék 7-8 embert... Így nem lesz BL jövőre sem!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
"Gondolom ha továbbmegyönk akkor ez a hozzászólás így nézne ki:Subinho írta:az a helyzet, hogy tavaly volt egy tökéletes csapat,amivel minden összejött!!!
Idén Pep jó érzékkel bontotta meg a keretet, tanult a 2007-es esetből. Nagyszerű a taktikai változtatás. Messi szabadabban játszik, többet tud kihozni magából. Alves bejátssza így is a jobbszélt. Ibra nem volt rossz vétel, én bízok benne, mostanában nem jött ki neki a lépés, dehát Henry első és második idénye is kontraszt egymáshoz képest."
Szeretem az ilyet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Teljesen egyetértek, de már valaki írta ezt nem is szabadna engedni kedves Platini, hogy egy "olasz" csapat kiáll olasz játékos nélkül.ziipp írta:Engem is az zavar leginkább, hogy egy ilyen becstelen, időhúzós, mocsok csapat ellen esünk ki. A lehetőségünk meg volt, ki kellett volna használni. Végeredményben magunknak köszönhetjük a kiesést. (Nem kellett volna azt a harmadik gólt bekapni, és akkor még így is továbbmegyünk.)
-
- Llegenda del Barça
így van, ezt kéne felfogni, és nem most okoskodni, hogy ki hanyadjára csalódott Guardiolában, meg hogy Mourinho meg az Interje mekkora senki. ha csak a töredékét tudná itt bárki annak, amit mourinho meg pep tud a futballról, akkor benevezhetnék magyar szövetségi kapitánynak. erről ennyit, felesleges a hőbörgés.Rivaldo11 írta: Ezért csesztük el a dolgot a kinti derbivel. Ha csak 2:1-re kapunk ki, továbbmegyünk. De mégis azt mondom, egy Barca ne kapjon hrmat sehol, senkitől, főleg ne 1:0-és vezetésről. Ott rontottuk el.
SZERINTEM MEG NEM CSAK PIQUÉ A ZSENIÁLIS HANEM AZ EGÉSZ CSAPAT CSAK AZ A BAJ HOGY SOKAN HA KIESIK A CSAPAT AKKOR CSAK EGY EGY EMBERT EMELNEK KI PEDIG AZ EGÉSZ CSAPAT MEGÉRDEMLI A DICSÉRETET MÉG HA NEM IS SIKERÜLT ÉS NEM MENT ÚGY A JÁTÉK! DE MIKOR GYŐZÜNK AKKOR MINDENKI KIRÁLY, ÁSZ ILYENKOR MEG CSAK EGY EGY EMBER! IGAZ TÉNYLEG MEGÉRDEMLI PIQUÉ DE AZ EGÉSZ CSAPAT IS A DICSÉRETET JAH ÉS HA TI JÁTSZANÁTOK BÁR HA CSAK(70 PERCIG DE AKKOR IS ENNYIRE TŐMÖRÜLŐ CSAPATOT NEM KÖNNYŰ ÁTTÖRNI) 10 VÉDEKEZŐ EMBER ELLEN NEM TUDOM MIT TUDNÁTOK KEZDENI VELE! HAJRÁ BARCA!!!!!! VISCA EL BARCA!!!!!!! 

BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc
- sjay
- Entrenador del Barça
Jaaaj már:DDrogba92 írta:..
Figyu, a fórum lényege hogy írjunk egymásnak , de először a magyar nyelvet és helyesírást kellene megismerni! csak néhány példa:"Hosszakitás, eljussanak"
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ti nem vagytok normálisak. Ugyanolyanok vagytok mint madridban az a sok b.arom. Nem jön össze a második évben a 6 kupa megint akkor zavarjuk el a p.icsába Pepet. Hát persze, hívjuk ide Koeman-t hátha majd vele nem?... gyökérség a köbön...Tdavid írta:Úgy érzem jópáran most elzavarnák Pep-et csak nem akarják így nyiltan leírni.....
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Engem érdekelne miért szakadt el Ibrahimovics meze a meccs elején, illetve az Alvés esését is megnézném kikockázva.Ronaldinho&Barca írta:Ítéleteket meg ne nézzük, szerintem 1 tizi volt ma, ami eléggé gyanús volt, de tökmind1, első meccsen eldőlt már a párharc.

-
- Jugador del Barça
Tdavid írta:Barcaforever2626 írta:..Pepröl soha nem irtam semmit,most megteszem,ez az ember egy 0,mint eddzö..mindig istenitettek ha huzott egy väratlant es gyözött a csapat,nem azert gyözött,hanem azert mert Messi szärnyalt,es rugta a golokat
Gratulálok h ilyeneket írsz h Pep 0 mint edző....nem is értem mért nem te ülsz akkor a Barca kispadján![]()
Bocs,lehet eltuloztam..Ideges vagyok..De amugy mifele feläläs volt ez??Meg milyen cserek,meg mikor???Miert kellett Ibrät kezdetni???Keitärol nem beszelve...Es ezt minden meccsen eljätsza...Ha Messi lövi a golokat nincs is baj azzal ha van 2 ember aki csak setafikäl...de ezt szerintem meg enis eszrevennem...ha mär olyat mondassz miert nem en ülök ott.

"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mostanra már le tudtam nyugodni... A meccsről már nem írok semmit, inkább csak a Digisportos kommentátorokról. Förtelem. Kínomban nevettem rajtuk már... Még hogy hatalmasat játszó Inter, és teljesen megérdemelten jutottak be a döntőbe. Jogtalan piros lap, tök egyértelmű kezezés a 2. gólnál.
Szerintem még a Madridistáknak is feltűnt, hogy enyhén szólva Barca ellendrukker a csávó.
Sebaj, legközelebb leveszem a hangot, ha a Digisport közvetít.
Más: Rohadtul kell Fabregas. Ez van, ha Iniesta nincs. Nem szeretném még egy idényben ennyiszer Keitát látni a kezdőben. Nincs vele bajom, mert majdnemhogy bírom a csávót, de ide ez édeskevés.
Egyébként mostmár abban 100%-ig biztos vagyok, hogy meglesz a bajnokság.
Szerintem még a Madridistáknak is feltűnt, hogy enyhén szólva Barca ellendrukker a csávó.
Sebaj, legközelebb leveszem a hangot, ha a Digisport közvetít.

Más: Rohadtul kell Fabregas. Ez van, ha Iniesta nincs. Nem szeretném még egy idényben ennyiszer Keitát látni a kezdőben. Nincs vele bajom, mert majdnemhogy bírom a csávót, de ide ez édeskevés.
Egyébként mostmár abban 100%-ig biztos vagyok, hogy meglesz a bajnokság.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- madmushroom
- Capitá del Barça
Az első meccsen ment el természetesen, ahogyan sejteni is lehetett. 10 védő ellen nagyon nehéz bármit is csinálni, várható volt, hogy jön a jól megszokott inter féle hányinger bunker. Jövőre újra itt leszünk az elődöntőben és tovább fogunk menni.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Subinho
- Director del Fútbol
az a helyzet, hogy tavaly volt egy tökéletes csapat,amivel minden összejött!!!
- kovacsmisn
- Barça B
nemértem h miért nem lehetett behozni titit, nemtudom pep-nek mi baja van vele...egyértelműen többet tudott volna nyujtani mint pedro és jeffren együttvéve, ezenkívül kell egy dinamikus támadóalakzat,mert ez az ibrás baromság elég ratyi, statikus focit játszunk miatta!!! Kp: ha ini meg xavi ha egészséges nincs az a csapat amely megfogna minket...de kidől ini és xavit nem oan nehéz már egymagában semlegesíteni, kell ide kreatív középpályás,és ujfent bebizonyosodott h szükséges fabregas...
Úgy gondolom ibra nem szélesitette ki a lehetőségeinket hanem lekorlátozta az értelmetlen beívelgetős focira...
Úgy gondolom ibra nem szélesitette ki a lehetőségeinket hanem lekorlátozta az értelmetlen beívelgetős focira...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
IvánC írta: Hazai meccsen három csatár? Emlékszel? Senki sem számitott rá, be is jött neki.....pfff
Nem vitatkozok veled,mert ebből a hsz-ből lejött,hogy nem sűrűn nézel inter meccset mostanában.
De megsúgom,hogy az olasz bajnokságban is az a ritka,ha csak eto'o és milito van a pályán,pandev meg nem

Ozsival értek egyet,szerintem is megtett mindent a csapat,most még mit tudott volna csinálni?az internek ma köze nem volt az egészhez,az első perctől kezdve húzták az időt...ennyit erről.
Pl., ha Bojan befejeli a 110%os ziccert,akkor most itt mindenki a mennyben lenne,de a játék ugyan ez volt. De Bojant nem bántom,félreértés ne essék,ő legalább helyzetbe került.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2010.04.28. 23:09:50-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- geridoss
- Director del Fútbol
Hihetetlen számomra, hogy ez az Inter mekkora egy undorító csapat! Ilyen deffenzív, anti-futball játékkal továbbjutni, komolyan mondom el sem akarom hinni, hogy egy ilyen csapat fog játszani a BL-döntőben! Továbbá azt sem hiszem el, hogy ha ilyen nagy csapat az Inter, hogy van az, hogy két mérkőzés alatt három kapura lövése van, abból szerez három gólt, és tovább is mennek. Senki ne mondja nekem, hogy azért mert kihasználja a helyzeteit... Egy BL győztes csapat nem így játszik. Egy BL győztes csapat küzd, TÁMAD, harcol, de itt csak ölték a játékot.
Motta szerint a katalánok sokat színészkednek. Na ezt nem is kommentálom inkább, hogy hosszú-hosszú perceken át kik fetrengtek a földön, mint valami utcalány. Busquets is ezt tette a piros lap előtt. Az is undorító viselkedés számomra.
Apropó piros lap... Nem is tudom, hogy ki járt rosszabbul ezzel. Ha nincs a piros, lehet hogy nem áll be így védekezni az Inter, és könnyebben feltörjük a védelmet... Ki tudja, mi lett volna ha...
Bojan gólja pedig teljesen szabályos volt, tiszta idegbeteg voltam mikor visszafújta az a balga belga...
Van itt Inter drukker? Mondja már el nekem, mit lehet szeretni abban a csapatban!
Motta szerint a katalánok sokat színészkednek. Na ezt nem is kommentálom inkább, hogy hosszú-hosszú perceken át kik fetrengtek a földön, mint valami utcalány. Busquets is ezt tette a piros lap előtt. Az is undorító viselkedés számomra.
Apropó piros lap... Nem is tudom, hogy ki járt rosszabbul ezzel. Ha nincs a piros, lehet hogy nem áll be így védekezni az Inter, és könnyebben feltörjük a védelmet... Ki tudja, mi lett volna ha...
Bojan gólja pedig teljesen szabályos volt, tiszta idegbeteg voltam mikor visszafújta az a balga belga...

Van itt Inter drukker? Mondja már el nekem, mit lehet szeretni abban a csapatban!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Engem is az zavar leginkább, hogy egy ilyen becstelen, időhúzós, mocsok csapat ellen esünk ki. A lehetőségünk meg volt, ki kellett volna használni. Végeredményben magunknak köszönhetjük a kiesést. (Nem kellett volna azt a harmadik gólt bekapni, és akkor még így is továbbmegyünk.
)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2010.04.28. 23:08:49-kor.